![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cine mai stie ce fac rockerii din Gradinita/Cina anilor '80-'90?
Cine mai stie ce fac Lemmy, Kissu, Neamtu, Sid, Bau, Ciorba, Veo, Andru, Scorilo, Preotu, Pasare, Shobi, Micutzu, Capra, Shozu, Tony Minciuna, Matias, Teonna, Bruno, Tancred, Canaru, Nazi, Oache, Gorila, Sageata, Iris, Ristanga, Andy, Alex Andrei, Calin Rockeru, Pelie, Hoisan, Dan Punkeru, Popel, Mititelu, Sem, Rogy, Sorina, Bodo, Stetzu, Sese, Bogdan "Bazdac", Klaus, Melcu Mare si Melcu Mic, Siciu, Papi, Cocarlea, Alejo, Ghiocu, Tataie, Marinu, Patratu, Vali (care vindea casete), Florin, Flo & Olivia, Mircea & Florenta, Calin ala mare, Mihaelele (Roman si Enache), Simonelele, Calu Priest, Bonnie, Mike "Chinezu/Nasosu", Marius "Limuzina/Natasa", Eugen, Willy "Oaie", Gheorghe "Nestor", Mandela, Cooky si sora ei, Adi, Cristi Fuckeru, Varu, Oarca, Taunu, Dan & ceilalti din Voluntari... Sabin & Iulia, Orlando, Silviu Alcool, Stick & Sarfutis, Limba, Tatiana, Sabina, Ani, Catalina, Janine... etc etc etc?
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
se vede cum o sa fie ziua asta dupa cate conturi nou-noute apar dimineatza! o sa ne distram azi sa-nceapa week-end-ul!!!!
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
FUUUUUARTE tare. Cred ca e cel mai tare thread care l-am citit. Am ras 5 min in continuu. Asta da ROCKIST deosebit. Care sunt sansele sa gasesti forumisti de 40 - 45 de ani, fosti rockisti, care si ii stie pe al de Limba de ex?
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Erau terasele unde se strangeau rockerii, punkerii etc in vremea Odiosului. Gradinita era exact unde este acum McDonald's din Romana, iar Cina mai exista si azi, dar de fitze, in dreapta Atheneului. In afara de astea mai erau si Lido, Turist, Butoiasul... nici una nemaiexistand in ziua de azi | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
FUUUUUARTE tare. Cred ca e cel mai tare thread care l-am citit. Am ras 5 min in continuu. Asta da ROCKIST deosebit. Care sunt sansele sa gasesti forumisti de 40 - 45 de ani, fosti rockisti, care si ii stie pe al de Limba de ex? =============================================== Da, stiu, si eu m-am amuzat cand am citit purcoiul de nume, dupa ce l-am scris Mi-a luat o zi intreaga sa-mi aduc aminte de toate persaonele si, implicit, numele sau mai exact poreclele, sa nu zic renumele.Cat despre sansele de a-i gasi... si io am 40-45, inca iubesc rockul (atentiune, nu sunt "rockist", sper ca ai folosit ironic termenul) si il si stiu pe Limba, na ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() In realitate, intrebarea este adresata celor nominalizati in postul meu, precum si celor care ii cunosc... OK, tinta e mica... dar exista. So, de ce nu? Last edited by Cultfan; 29-02-2008 at 13:13. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
parerea mea e ca o parte ii gasesti pe forumuri de rokeri (daca exista asa ceva), eventual sub alte nikuri. oricum faina ideea de a posta aici, CG este cel mai populat si vizitat forum din RO. probabil ca in cateva zile, o sa inceapa sa dea semne de viata unul cate unul... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Totusi, majoritatea celor dintre ei cu care sunt inca in legatura au acasa computer, asa ca de ce nu ar avea si ceilalti? Eh, asta e, voi indura cu stoicism glumitele si m-as bucura daca as da macar de 2-3 dintre cei cu care nu am mai vorbit de 10-15 ani. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Melcul mare si cu melcul mic erau frati? cat scoteau pe 50m?
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ce rock ascultati atunci? Mandela banuiesc ca era tipul caruia cand va imbatati ii ziceati mai de la obraz Ba, tigane, da un Bucegi! Janine banuiesc era crv regimentului, iar Sabina o facea doar cu studentii la Umane cu parul peste umeri si barba ala anii 70.
__________________ Jesus says to John come forth i'll give you eternal life. John came fifth he won a toaster... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|