![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
din ceata vremii imi aduc aminte ca acu 15 ani calu priest parca era la bulau, l-au prins cand baga bureti la telefoanele publice ca sa ciordeasca fise de 3 lei. Teona cred ca are 23 de copii pana acum ![]() Kisu s-a ingrasat ca un pork nu l-am mai vazut de 10 ani parca vindea termopane la o firma de prin floreasca ultima data. de piciu si de morioka , colegii mei din Lazar, ai mai auzit ceva ?
__________________ - | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
I-am cunoscut pe Sageata si meteoric pe Limba, Buza si Tancred. Sageata era chiar de treaba: cumparam casete de la el si daca nu-mi placea cum suna trupele, mi le schimba cu altele. Tin inte ca ultima data am luat Disharmonic Orchestra cu 800 lei (vechi).
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Pe "vremea aia" rivalitatea cea mare era intre Maiden si Priest, dar se ascultau si Accept, Manowar, Helloween, Purple, Whitesnake, Quiet Riot, Scorpions (ma scuzi, Megalomaniac, daca aceste nume nu-ti spun nimic si te agresez cu muzica rock; te inteleg, Ozone sau Akcent ti se par trendy si usor de priceput) si multe altele. Alde Metallica erau la inceput, iar fanii trupei erau porecliti cam in deradere "tzantzari" si ne amuzau pentru ca purtau mult camuflaj .
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
cyfaws: Corect, multumesc! o sa-mi iau intrebarea acolo. pexic: Cu unii dintre ei tin inca legatura, chiar daca i-am mentionat aici. Totusi, nu-mi amintesc de Piciu si Morioka... iarta-ma. Iar Kissomanu... gras?! Moaa... kork: Ai dreptate, uitasem de Buza! Cu Tancred ma mai vad prin cluburi, e bine mersi. Cat despre Sageata, nu stiu ce sa zic, a plecat in Germania inca din '90, vorbim de acelasi ins? Adica de Catalin, prietenul lui Nazi? !insomnia: atentie la neatentie! Nu era Cocky, ci Cooky ![]() Megalomaniac: nu pune la inima, si eu am glumit. Cat despre Cannibal Corpse... nu stiu ce sa zic, se cam pune tzantzar... ![]() De asemenea: cu Bau, Veo, Ciorba, Adi, Fuckeru, Melcu Mic, Mike, Gheorghe, Varu tin legatura... mai iesim la bere... totusi i-am inclus, nu se stie niciodata ce prieteni vechi rasar p-aici ![]() dd | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Da, Catalin.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
eu umblu cu niste roackeri mai batriori ca mine, de prin Drumul Taberii, au undeva pana-n 40 de ani. baieti buni, tin la bautura si acum, chiar daca au functii respectabile. saptamana trecuta am oripilat vecinii cu niste sepultura, sacred reich si ozzy pe la 4 dimineata si cu subwooferul in blana.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
mai exista rockeri declarati in ziua de azi? credeam ca s-a cam stins curentul.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
N-a murit, doar ca s-a maturizat un pic. Nu mai prind acum hainele rupte si mai jegoase, parul lung si neingrijit, atitudini din astea mai rebele
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
![]() vrei sa vezi poze? si de la revelion nu-ti mai zic.... s-a ascultat timp de o saptamana numai greutati... dupa 3-4 dimineata o dadeam pe death si black si scurgeam sticlele. inca se mai devasteaza case pe la petreceri....
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Uite, vezi, la asta ma refeream... Era imposibil sa nu gasesti daca nu oamenii in cauza, atunci macar oameni care ii cunosc pe oamenii in cauza ![]() Nu mai stiu nimic de Sageata de cand a plecat... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Merge motoru, metal_heart, merge?... Last edited by Cultfan; 29-02-2008 at 23:16.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
motorul inca nu merge, nu l-am scos de la iernat, si cand il scot, direct in service la revizie cu el. deci, pe la jumatatea lui martie o sa mearga.
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
Pai da, pana atunci oricum mai ploua, mai ninge, si e nasol pana-n Regie... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |