![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
mmm...amintiri... Ai mei vecini cunosteau pe de rost vreo 5 albume de la Led Zepp si sunt tare mandru de asta
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Imi place threadul! Asta vara am baut cateva beri pe tereasa la Preoteasa cu o gasca de rockeri trecuti de 30 de ani din care imi amintesc cateva nume , Klaus, Boracu, o tipa pe nume Flori , Generalu.Erau baieti misto dar am rupt legatura. Oricum prin Preoteasa cred ca ai sanse sa-ti intalnesti vechi amici.
__________________ Imaginea ma ia in excursie/ Mi se dilata pupila privind irisii/ Sunt in culmea fericirii si vad cum plange o salcie in cascada/De parca s-ar gandi ca vin astia s-o prada... | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Mai, eu pozele alea le-am vazut in realitate, am si eu acasa una din setul lor, una unde era Bau, Veo, Ciorba, Sarma (ady),si un tip cu tricou cu Alice Cooper, il cunosc dar nu mai stiu cum il cheama. Le-am vazut acasa la Ciorba sau la Veo. Last edited by pokkk7; 10-03-2008 at 13:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
hehe....ce vremuri.....ce imi vine in cap acum e o bataie intre Ristangu si niste hipioti pe la cina.era unu Ovidiu hipiotu' (cred ca acu are vreo 50 de ani) care capacea pe Ristangu .apoi a inceput sa il capaceasca pe Calu priest (sau Calu Venom sa mor daca mai tin minte). oricum era misto. daca priveai Gradinita de la departare ziceai ca e adunare de calugari acolo.totul era negru | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Dupa 20 ani, tot vesta fara maneci e prietena mea...ma si culc cu ea, o tavalesc si nu comenteaza ![]() Btw, Cultfan e Veo. Veo care e dator cu-o bere datorita acestei fericite ocazii ![]() Nestor, ti-am facut reclama ![]() LE: Fumul era de la a 2 a poza
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... Last edited by H2H; 10-03-2008 at 22:13.. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pierdeam timpul mai mult prin Felix... Generalul este cumva Mircea de la Arrant ? | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
desi ii cam stiu pe toti dupa nume, nu prea mai pot face legatura cu fetele, poate numai Klaus daca o fi ala pe care il stiu eu. Mai era parca si Lolotelu in gasca asta prin anii 88 - 90 dupa care a plecat in canada. dehh noi eram gasca care se straingea la butoias si la trei brazi (acutala terasa de la pizza hutt) A sa nu uit, noi eram aia din Romana
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Valim, da, sa ma ierti ca te-am indus in eroare, si ca sa vezi ca-s baiat bun in felul meu, o sa dau nu una, ci 2 beri intregi! Pozele sunt bestiale, si cele alb-negru, de pe vremea cand trupele purtau plete, piele si cizme, iar pentru developare trebuiau misterioasele substantze, dar si cele mai recente, pe care, vorba unui expert auzit in metrou, "doar le faci", iar trupele poarta carare pe stanga, pantaloni scurti si bashchetzi. Desi, iata, dupa cum se vede si la dl Heart, Metal Heart, rockerii inca au plete serioase, de ne e ciuda celor care ne-am tuns. De senzatie poza din anii '80 cu Ghe, Horia si inca doi pletosi pe care nu-i identific acu, sa ma ierte. De senzatie si ce scrie iozefini: " daca priveai Gradinita de la departare ziceai ca e adunare de calugari acolo.totul era negru"!! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Long live Rock'n Roll Salut flacailor,ce se mai intampla prin tara?....................Tata tatilor is back. Ati ascultat ultimul Priest dublul "Nostradamus?" Vi-l recomand. Halford , inca traieste si bate la cur multi vocali,ca in vremurile bune. Imi pare rau ca nu am cum sa ajung la concertul din Romania,dar ii prind eu cat de curand. Mai stie cineva ceva de Gorila? A plecat in state prin '91-'92? ............Hai sa auzim de bine si sa ne revedem cat mai curand. Sa va bag si io o poza.....nu promit ca va fi f clara,dar voi incerca. Atata stiu ca pe-acolo sunt eu,Veo,Mandela,Sageata,Gorila,Bau,Mititelu si inca cativa care nu-i mai tin minte,e mult de-atunci(ce vreti ..........babaciune.. ) si ca de obicei un site romanesc si nu pot incarca pozele,voi mai incerca....................... | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
pai ma cauta lumea si eu nimic ![]() sa ma prezint poza este destul de recenta(mai) sunt Limba si rup inca boxele acasa si in masina cu slayer,tool,korn si alti nazdravani ![]() poate facem un jpritz ca pe vremuri(numa sa nu ne batem ca suntem oameni batrani) pe buze il aduc eu,la fel si pe dan punkerul,bau,poate si pe altii foarte tare ideea topicului felicitari
__________________ fara poezie...,viata e pustiu... | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Stimabile eu te stiu, tu nu cred ca ma stii decat din vedere cred, nu aveam o porecla clara, ba Butt-Head ba numele meu care e Razvan
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
M-am intalnit la Judas cu Veo, Nestor/Dio, Horia, Piti si altii, a fost destul de greu ![]() PS: Veo, prietena ta e "za marfa"!!! ![]() LE: M-am intalnit si cu prietena lui Oby & ceva gasca...f misto oamenii
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |