Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-07-2008, 04:59   #81 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Cei mai multi dintre cei mentionati cred ca sint cu o juma de sfert de generatie sub a mea. Imi aduc aminte de citeva nume - Klaus (hm, asta avea renume de punkist mai degraba, sau imi joaca mie feste memoria), Bruno...si vag, inca vreo doi. Si Animalu', ala din Constanta, care venea intodeauna la mine cu doua femei dupa el (ambele naspa & emo & pareau in pragul sinuciderii) si isi uita, tot mereu, chilotii in pat. Plus Sici (sau Colonelu), care se imbata cu astia mai "tineri". Nu serveam Gradinita, berea aia la halba era de cacat dar mai ales nu se cadea sa stai in Gradinita, era o circiuma pentru copii (pun intended). Am (fost) crescut in Lido si Cina, cu Florin Zapada, [Fram], Barba ala care avea interdictie pe Bucuresti (mai putin in Lido si Cina, desigur), Luis Arabu, Zappa (ah, fir'ai al dracu Zappa, in caz ca ma vei citi) si mai era un tip inalt si slabanog care traducea poezie japoneza, am uitat ce "nick" avea. Groaznice betii, in orice caz. Nu mai vreau

LE: am inceput sportul asta prin '85 si l-am intrerupt prin '88, cind am descoperit ca noii mei colegi se bateau frecvent cu rockerii, dar si cu cu arabii, cu tiganii, cu ospatarii si in general cu orice categorie socio-profesionala straina de a lor. Niste dementi cu care n-ar fi trebuit sa am niciodata de-a face, desi din exterior pareau baieti buni, de gasca,pe care te poti baza. Cine a facut figuratie in Buftea pe la sfirsitul anilor '80 stie la cine ma refer.

Na ca mi-am mai adus de vreo doi paraziti de Gradinita...Florin Ciudatu si Bizonu.

Last edited by stiller; 16-07-2008 at 05:09..

stiller is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 14:30   #82 (permalink)
Registered User

Cultfan's Avatar

Quote:
Originally Posted by H2H View Post
M-am intalnit la Judas cu Veo, Nestor/Dio, Horia, Piti si altii, a fost destul de greu
PS: Veo, prietena ta e "za marfa"!!!
LE: M-am intalnit si cu prietena lui Oby & ceva gasca...f misto oamenii
Sarna de aprecieri, mosule! Asa si e!
Plecasi pan'la la urma unde ziceai? Sper sa nu...
Ah, iar Oby... N-o fi Norbert, nu?!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Melcu mic View Post
Salut flacailor,ce se mai intampla prin tara?....................Tata tatilor is back. Ati ascultat ultimul Priest dublul "Nostradamus?" Vi-l recomand. Halford , inca traieste si bate la cur multi vocali,ca in vremurile bune. Imi pare rau ca nu am cum sa ajung la concertul din Romania,dar ii prind eu cat de curand. Mai stie cineva ceva de Gorila? A plecat in state prin '91-'92? ............Hai sa auzim de bine si sa ne revedem cat mai curand. Sa va bag si io o poza.....nu promit ca va fi f clara,dar voi incerca. Atata stiu ca pe-acolo sunt eu,Veo,Mandela,Sageata,Gorila,Bau,Mititelu si inca cativa care nu-i mai tin minte,e mult de-atunci(ce vreti ..........babaciune..) si ca de obicei un site romanesc si nu pot incarca pozele,voi mai incerca.......................
Baga, melcutzule, poza aia! Ce faci, vii la toamna?

Last edited by Cultfan; 22-07-2008 at 14:30.. Reason: Automerged Doublepost

Cultfan is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 14:37   #83 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

LOL, stiller, il stii pe Animalu? Bwhaha, micuta tara asta....

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 16:53   #84 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Well, te pomenesti ca il stii si tu. Poate ca esti unul dintre pletosii pe care ii tot aducea la mine

stiller is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 16:54   #85 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Deah, ne intersectam pe litoral prin 90-92. Nu, nu eram unul dintre aia.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 17:04   #86 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

stie cineva ceva de 'Papa Sprit'

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 01:39   #87 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cultfan View Post
Sarna de aprecieri, mosule! Asa si e!
Plecasi pan'la la urma unde ziceai? Sper sa nu...
Ah, iar Oby... N-o fi Norbert, nu?!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

Baga, melcutzule, poza aia! Ce faci, vii la toamna?
Veoutzu,am incercat dar nu mi-o incarca,ce sa fac?

Melcu mic is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2008, 10:54   #88 (permalink)
Registered User

Dar de Hans, Max, Shpritzy, Kiloaie mai stie cineva?

pokkk7 is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2008, 00:59   #89 (permalink)
Registered User

Question

Quote:
Originally Posted by pokkk7 View Post
Dar de Hans, Max, Shpritzy, Kiloaie mai stie cineva?
Pentru cei interesatzi Kiloaie a decedat (cancer in git),Aurica de la gara si el in accident de motor,Max este in Canada , Bazdac e casatorit cu irina din Voluntari si nu mai bea,iar eu sunt cu sora lui Scorilo (Gae)

mircea saxon is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2008, 10:49   #90 (permalink)
Banned

a3ds's Avatar

married with children, aia s-a intamplat cu roacherii care alergau liberi precum wild horses prin parculete.

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2009, 01:11   #91 (permalink)
Registered User

Talking hahahha

Quote:
Originally Posted by Jigodie View Post
cu Tancred m-am batut in Fire pt una
ba eu ma indoiesc foarte tare.
Daca se intampla asta, nu mai erai aici, sau bateai cu limba textul asta....
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Veo, sa traiti!
PREZENT!
Semnat: Sorina
(am pieptene la spate, cravata limba de inginer si insigna cu "Mandru-i jocu' pe la noi!") :P

Last edited by BlackSabbath; 31-01-2009 at 01:14.. Reason: Automerged Doublepost

BlackSabbath is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 01:34   #92 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cultfan View Post
Cine mai stie ce fac Lemmy, Kissu, Neamtu, Sid, Bau, Ciorba, Veo, Andru, Scorilo, Preotu, Pasare, Shobi, Micutzu, Capra, Shozu, Tony Minciuna, Matias, Teonna, Bruno, Tancred, Canaru, Nazi, Oache, Gorila, Sageata, Iris, Ristanga, Andy, Alex Andrei, Calin Rockeru, Pelie, Hoisan, Dan Punkeru, Popel, Mititelu, Sem, Rogy, Sorina, Bodo, Stetzu, Sese, Bogdan "Bazdac", Klaus, Melcu Mare si Melcu Mic, Siciu, Papi, Cocarlea, Alejo, Ghiocu, Tataie, Marinu, Patratu, Vali (care vindea casete), Florin, Flo & Olivia, Mircea & Florenta, Calin ala mare, Mihaelele (Roman si Enache), Simonelele, Calu Priest, Bonnie, Mike "Chinezu/Nasosu", Marius "Limuzina/Natasa", Eugen, Willy "Oaie", Gheorghe "Nestor", Mandela, Cooky si sora ei, Adi, Cristi Fuckeru, Varu, Oarca, Taunu, Dan & ceilalti din Voluntari... Sabin & Iulia, Orlando, Silviu Alcool, Stick & Sarfutis, Limba, Tatiana, Sabina, Ani, Catalina, Janine... etc etc etc?
Sa continuam lista:
Emma, Gabita lu' silviu, Miki Plamanosu, Francezu, Adi Floricica, Marlene, Gae, Klaus mic (Shurghe) si Sil, Mortu mare si mic, surorile din Tonitza (Doina+Adriana), Pantera, Bruno brunetu', Metalchurch, Vali (gagica), Andreea lu' Laur, Calu Venom, Cioara, Bito, Pisoi, Jumbo, Bigica, Iliuta, Laura lu' Hans, Orlando mic, Mitza, Dementa, Kiki, Dana, Aleho, Bijou, George si Gusti, Costica Damigeana, MS, Manu, Ionutz ala de dadea cu vocea, Mihai Pletosu'+Gonzo+Sorin din dr.Taberei, Tibi, Masteru', Metalu' , Cristobalu', Adolf, Costache tobaru', Macea

BlackSabbath is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 14:26   #93 (permalink)
Doctor Invincibilis

Messire's Avatar

Smells like "surprize,surprize".Si la IML au niste cataloage cu poze.Merita incercat si acolo.

Messire is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 15:11   #94 (permalink)
Z

ZorracK's Avatar

Eh, vestitii Tancred si Hans. Cred ca am uitat cum arata Tancred, dar pe Hans il tin minte. Daca n-a uitat sa zica si Mir de ei.
Si mai era un skinhead, am uitat cum ii zicea ce ma calca pe nervi la concerte mereu, tin minte cala concertul Altar de la Tandarica m-a aruncat in multime pur si simplu m-a luat pe sus, ca pe atunci eram slab nu ca acum.
Statea in spatele celor din fata scenei si le cara pumni in capete, daca faceai greseala sa te intorci erai "binecuvantat" cu un mare pumn in fata, sau ma rog pe unde apuca.
Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop

ZorracK is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules