![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Cei mai multi dintre cei mentionati cred ca sint cu o juma de sfert de generatie sub a mea. Imi aduc aminte de citeva nume - Klaus (hm, asta avea renume de punkist mai degraba, sau imi joaca mie feste memoria), Bruno...si vag, inca vreo doi. Si Animalu', ala din Constanta, care venea intodeauna la mine cu doua femei dupa el (ambele naspa & emo & pareau in pragul sinuciderii) si isi uita, tot mereu, chilotii in pat. Plus Sici (sau Colonelu), care se imbata cu astia mai "tineri". Nu serveam Gradinita, berea aia la halba era de cacat dar mai ales nu se cadea sa stai in Gradinita, era o circiuma pentru copii (pun intended). Am (fost) crescut in Lido si Cina, cu Florin Zapada, [Fram], Barba ala care avea interdictie pe Bucuresti (mai putin in Lido si Cina, desigur), Luis Arabu, Zappa (ah, fir'ai al dracu Zappa, in caz ca ma vei citi) si mai era un tip inalt si slabanog care traducea poezie japoneza, am uitat ce "nick" avea. Groaznice betii, in orice caz. Nu mai vreau ![]() LE: am inceput sportul asta prin '85 si l-am intrerupt prin '88, cind am descoperit ca noii mei colegi se bateau frecvent cu rockerii, dar si cu cu arabii, cu tiganii, cu ospatarii si in general cu orice categorie socio-profesionala straina de a lor. Niste dementi cu care n-ar fi trebuit sa am niciodata de-a face, desi din exterior pareau baieti buni, de gasca,pe care te poti baza. Cine a facut figuratie in Buftea pe la sfirsitul anilor '80 stie la cine ma refer. Na ca mi-am mai adus de vreo doi paraziti de Gradinita...Florin Ciudatu si Bizonu. Last edited by stiller; 16-07-2008 at 05:09.. | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Plecasi pan'la la urma unde ziceai? Sper sa nu... Ah, iar Oby... N-o fi Norbert, nu?! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by Cultfan; 22-07-2008 at 14:30.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | ba eu ma indoiesc foarte tare. Daca se intampla asta, nu mai erai aici, sau bateai cu limba textul asta.... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Veo, sa traiti! PREZENT! Semnat: Sorina (am pieptene la spate, cravata limba de inginer si insigna cu "Mandru-i jocu' pe la noi!") :P Last edited by BlackSabbath; 31-01-2009 at 01:14.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
Emma, Gabita lu' silviu, Miki Plamanosu, Francezu, Adi Floricica, Marlene, Gae, Klaus mic (Shurghe) si Sil, Mortu mare si mic, surorile din Tonitza (Doina+Adriana), Pantera, Bruno brunetu', Metalchurch, Vali (gagica), Andreea lu' Laur, Calu Venom, Cioara, Bito, Pisoi, Jumbo, Bigica, Iliuta, Laura lu' Hans, Orlando mic, Mitza, Dementa, Kiki, Dana, Aleho, Bijou, George si Gusti, Costica Damigeana, MS, Manu, Ionutz ala de dadea cu vocea, Mihai Pletosu'+Gonzo+Sorin din dr.Taberei, Tibi, Masteru', Metalu' , Cristobalu', Adolf, Costache tobaru', Macea | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Eh, vestitii Tancred si Hans. Cred ca am uitat cum arata Tancred, dar pe Hans il tin minte. Daca n-a uitat sa zica si Mir de ei. Si mai era un skinhead, am uitat cum ii zicea ce ma calca pe nervi la concerte mereu, tin minte cala concertul Altar de la Tandarica m-a aruncat in multime pur si simplu m-a luat pe sus, ca pe atunci eram slab nu ca acum. Statea in spatele celor din fata scenei si le cara pumni in capete, daca faceai greseala sa te intorci erai "binecuvantat" cu un mare pumn in fata, sau ma rog pe unde apuca.
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |