![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ILINK restrictioneaza accesul la ziarul Gardianul ...
In 2008 niste comunisti de la firma Ilink restrictioneaza accesul la ziarul Gardianul datorita unui articol care cred ei ca le-ar strica imaginea.Pt cei care sunt la Ilink si nu pot sa citeasca articolul sa faca urmatoarele: 1.Intrati pe pagina asta 2.inlocuiti [CODE]http://www.google.com[/CODE] cu adresa articolului de la gardianul --> [CODE]http://www.gardianul.ro/2008/04/07/eveniment-c2/afacerea_ilink_o_cutie_postala_din_cipru_da_internet_cu_noduri_pentru_tot_sudul_tarii-s112044.html[/CODE] 3.Apasati hide my ass. Asta e o pagina proxy ca sa vedeti anumite site-uri de pe net in caz ca sunteti la munca si aveti restrictii ...sau sunteti abonat la Ilink ![]() In incheiere pot sa va spun ca avem creat un topic pt Ilink unde discutam despre alte retele care merg bine
__________________ ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucharest |
Hahaha, nu sunt la ilink, dar nu imi incarca pagina aia. nu imi incarca gardianul deloc, de fapt. Cu proxy-ul ala mi-a mers. Sunt la o retea de cartier, ce e drept, dar nu aveam habar sa fi fost cumparata de ilink. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
da. sunt la ilink si am accesul restrictionat. oricum sunt super de kkt. merge naspa. si cade destul de des. cea mai tare faza a fost acum vreo 2 sapt, cand imi mergeau doar mess-ul si odc-ul. accesul la explorer era restrictionat. acest luru s-a mai intamplat acum vreo o luna, am sunat, am zis care e problema si cu o apasare de buton s-a rezolvat. am sunat si de data asta, si imi raspunde un tip pe nume mihai. ii zic care e problema si imi zice ca am mai sunat si mai devreme si mi-a explicat. eu nu. el da, eu nu, el da. intr-un final, accepta ca nu sunt eu cel care a sunat, desi cred in continuare ca era convins de acest fapt, si imi explica "din nou" ca cine stie ce program am instalat eu sau pe ce site am intrat si mi-a facut chestia asta. eu i-am explicat ca nu este asa, ca mi s-a mai intamplat si ca tre sa apese pe un buton el acolo. el o tine pe al lui. eu ii explic ca nu mi-am schimbat nimic ca sunt sigur ca e de la ei, intr-un final, dupa vreo 10 minute de parlamentari accepta ca e de la el, apasa butonul minune, imi merge instantaneu internetul la care el: Doamneeee, asta este foarte grav! DA! Trebuie neaparat sa rezolvam aceasta problema! Eu acum, am reusit, mi-am dat seama exact despre ce este vorba, insa luna viitoare....Dar fiti fara grija, ca o sa am eu MARE grija sa rezolvam aceasta problema. Cu altceva va mai pot fi de folos? nu, va multumesc, o seara buna End of call 15 minute si 27 de secunde ce sa zic, e groasa frate. 15 minute. foarte curajos mihaitza, da a avut el grija sa ma rezolve PS> sper sa-mi mai mearga netu dupa aces mesaj daca nu dau replay dupa o ora veniti dupa mine
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
where the f^%& is RDS???
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Schimbat ip-ul pe cele de la "ilink" si merge site-ul. Au venit in vara 2007 cu un precontract (o foaie), cum ca ar prelua reteaua de cartier. Credeam ca am net de la ei. Ce-i corect inca platesc la baietii de la bloc si pt orice problema tot la ei ma adresez. Aveam net de la evolva. Acum chiar ca nu mai stiu.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am dat search Google si am avut urmatorul rezultat: http://www.google.ro/search?hl=ro&as...4%83utare&meta= Am intrat pe primul rezultat, link-ul "Gardianul"...raspuns ZERO. Am schimbat ISP cu Zapp: edit ild12: textul exista deja aici. Acum incerc Connex, revin. LE: Mda...link-ul merge pe Zapp, Vodafone, probabil si Orange. Incerc maine si de la altii care stiu ca nu au legatura cu iLink. Eu am net acasa de la o retea de cartier care merge f bine, cu toate acestea nu am acces la acel articol. Maine am sa-l intreb pe Bogdan de la ce ISP ia teava ca sa stiu cui i-o trag la gamela. 1: ISPist acasa; 2: Zapp
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... Last edited by H2H; 07-04-2008 at 22:55.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
asta chiar merita reclamata si sanctionata ca atare ce tupeu au astia de la iLINK :fuckoff::fuckoff::fuckoff: | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |