![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
Am pus intr-un atasament articolul ce i-a iritat pe penalistii de la iLinka. Se poate verifica usor ca este blocat special doar accesul spre serverul Gardianul: tracert www.gardianul.ro da timeout intr-un router iLinka (serverul Gardianul are IP-ul 81.169.2.208) tracert 81.196.2.207 merge tracert 81.196.2.209 merge Si inca ceva: nu este prima data cand managementul dubios de la Cobalt ia asemenea decizii, in trecut au blocat accesul spre un tracker concurent celui propriu. Last edited by jandb; 07-04-2008 at 23:31.. Reason: formatarea | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
iLink a cumparat si Evolva de ceva vreme, deci cine are teava de Evolva...e iLink/Cobalt/ etc si altii
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
da, da timeout pe Gardianul. Eu stiu unde au trei sedii, daca vreti s-o puneti de-o potera. ![]() Initial m-am gandit ca vreun pusti de la "butoane", cum zicea cineva mai sus, s-a gandit sa le faca o aroganta celor de la Gardianul, dar vad ca se prelungeste treaba. Damn, si-aveau o tipa simpatica la casierie.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| http://www.standard.ro/articol_5057/..._pe_piata.html "In 2008 niste comunisti de la firma Ilink restrictioneaza accesul la ziarul Gardianul datorita unui articol care cred ei ca le-ar strica imaginea." Ca sa stiti pe cine injurati: Sabin Piso - CEO Cobalt IT
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Sabin Piso - frauda ILINK - frauda Ar trebui cineva sa sesizeze opc-ul, eventual sa se trezeasca si cu un proces pe motiv de dauna datorita blocarii accesului la informatii.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Maine le bag o cireasa in gura la Euroweb ca sa rada putin, in NX Data deja se faceau bancuri (evident in surdina, stim de ce )
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Quote:
principala legatura la internet este asigurata de Evolva Telecom, noi nu avem nici o vina ca exista o problema intre conducerea acestui ISP si conducerea acelui ziar. Am sesizat si noi aceasta problema , momentan nu avem un raspuns oficial si prefer sa ma abtin de la comentarii. Cu stima TENNET TELECOM - inca ![]() Macri Andrei | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
youtube blocat pe UPC *(anumite rute) ... cenzura link-uri "deranjante" in posturile CG ... etc www.computergames.ro/****** un exemplu de functionare aiurea a cenzurii.
__________________ AMD AthlonXP Barton 2600+@1.92Ghz || Abit Nf7 2.0 & Zalman NB47j || Corsair TWINX512-4000PT || GF2 MX400 || Maxtor 6Y120P0 8Mb 7200rpm | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Ca sa vedeti ce natie de idioti sunt la ilink cititi comentariile... )-------------------- Editare ulterioară -------------------- un nou articol despre ilink http://www.gardianul.ro/2008/04/09/l...i-s112147.html
__________________ ![]() Last edited by s_e_v_e_n; 09-04-2008 at 13:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |