Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-04-2008, 15:14   #41 (permalink)
Profesor Geografie

vicheater's Avatar

Bun articolul ... e un fel de suma a zvonurilor, concretizata si la obiect. Garda Financiara si OPC-ul ar trebui sa se autosesizeze, intr-un stat != bananier.

vicheater is online now    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 17:27   #42 (permalink)
mtf
Registered User

si eu am net de la ilink (fost itz) si nu are nici pe dreaq! merge si site-ul si de picat nu mai pica in ultima vreme. a fost o perioada acum vreo 6 luni cand ma scoteau de minti...aveam nr de la tehnic pe speed-dial atat la fix cat si la mobil!

mtf is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 17:50   #43 (permalink)
eu
Nick anterior: clau_22

eu's Avatar

Quote:
Originally Posted by mtf View Post
si eu am net de la ilink (fost itz) si nu are nici pe dreaq! merge si site-ul si de picat nu mai pica in ultima vreme. a fost o perioada acum vreo 6 luni cand ma scoteau de minti...aveam nr de la tehnic pe speed-dial atat la fix cat si la mobil!
tot de la itz am si eu si momentan merge :d
sa ne veselim ) si sa vedem cat tine minunea ...
btw nu mergea gardianul verificat aseara si ieri

eu is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 09:28   #44 (permalink)
1:72

AdyAero's Avatar

Am auzit ca Gardianul era gazduit pe un server iLink, acum au trecut la RDS

Aseara a sunat la usa un amic care a lucrat la TZNet (firma preluata de Evolva), acum s-a mutat si lucreaza la altii. Mi-a facut o oferta mai buna asa ca nu am ezitat. WTF, oricum in 2 luni ma mut si ramane doar sora-mea pe calculator

AdyAero is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 14:21   #45 (permalink)
Registered User

Incredibil...chiar sunt socat ca se intampla si din astea mai nou la noi. Daca as fi fost abonat la ei in secunda 2 ar fi fost reziliere. Voi cum de ii mai platiti? exista altii gen RDS UPC etc...chiar daca toti sunt cu mu..ia macar nu va incalca libertatile. Nu cred ca merita asta un download mai bun de pe odc.

In alta ordine de idei...dovedeste ce minte de comunisti retarzi au, nu stiu ca cel mai usor mod de a atrage atentia asupra unui lucru este sa-l interzici?

CardPlayer is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2008, 16:20   #46 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Originally Posted by CardPlayer View Post
In alta ordine de idei...dovedeste ce minte de comunisti retarzi au, nu stiu ca cel mai usor mod de a atrage atentia asupra unui lucru este sa-l interzici?
Bravo nota 10 Nu-i duce deloc capul pe astia de la ilink ...Sunt niste comunisti clasici din pacate ...chiar si dupa 18 ani de la revolutie.

Pt @mtf si @eu Eu nu ma refer la viteza metropolitan unde orice retea din romania merge bine ...ma refer la extern!!!! Si eu sunt fost ITZ si pe extern merge varza. Intrati aici si faceti un test pe international .Eu am testat al 2 link si copiez cu 54kb/sec !!!! Ei zic ca pe extern ar trebui sa avem 10 mbps adica impartit la 8 ar trebui sa avem 1,25 real pe extern.Eu trag doar cu 54 kb/sec...Nu e problema de la server pt ca am pus pe altcineva de la alta retea sa copieze aceeasi chestie in acelasi timp ca mine si are viteza mult mai mare..

s_e_v_e_n is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 00:25   #47 (permalink)
Registered User

ionica_help's Avatar

salut..incep a va spune ca lucrez la ilink ,asta de 5 luni de cand am fost preluati....inainte eram o retea f mare in cartierul TEI
reteaua merge fff bine si asta pt ca noi firma veche am pus-o la punct....sincer nemultumiri sunt ca la orice job dar nu inteleg dc se face atata zarva pt un articol scris intr-un ziar ,parerea mea, nu prea citit.....in fine nu stiu cum functioneaza alte retele ce probleme au ce sw pun s.a.m.d nu inteleg prostia care zace in unii si provocarea de scandal.. in fine traim in Romania si asta....ne ocupa tot TIMPUL salut

ionica_help is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 12:06   #48 (permalink)
Registered User

Nu ai citit tu atent ce s-a scris pana acum. Stim ca ziarul este dubios, stim ca articolul este dubios. Ce ne deranjeaza pe noi este ca in iLink exista persoane cu o mentalitate de tip mafiot: au scris de rau despre noi, hai sa le inchidem gura! Varianta democratica ar fi fost proces sau solicitarea dreptului la replica, nu filtrarea IP-ului. Pentru asta facem atata tam-tam, pentru pastrarea neutralitatii internetului. Mai grav este ca exista o intreaga istorie a filtrarii IP-urilor celor considerati "deranjanti" de catre iLink si de catre Evolva, acum detinuta de Cobalt IT, cei care detin brandul iLink. Indiferent de cat de bine merge reteaua, indiferent de cati mega pe secunda ai tu cand tragi pr0n de pe extern, pe noi o sa ne deranjeze iLink atata timp cat filtreaza IP-uri dupa cum vor ei.

jandb is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 12:42   #49 (permalink)
Registered User

ionica_help's Avatar

aveti perfecta dreptate...nu am nimik de comentat in cazul asta...dar ce am citit eu de pe forum toti spun ca nu functioneaza ca la lala credeti-ma eu fiind la departamentul tehnic intalnesc cel putin 4-5 zilnic care ori isi dau disable ori isi baga cine stie ce firewall,pe care nu stiu sa-l seteze,si le blocheaza instant pachetele primite...

Old 12-04-2008, 13:16   #50 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionica_help View Post
aveti perfecta dreptate...nu am nimik de comentat in cazul asta...dar ce am citit eu de pe forum toti spun ca nu functioneaza ca la lala credeti-ma eu fiind la departamentul tehnic intalnesc cel putin 4-5 zilnic care ori isi dau disable ori isi baga cine stie ce firewall,pe care nu stiu sa-l seteze,si le blocheaza instant pachetele primite...
Hmm...Sa mearga ilink asa bine tot timpul iar problema sa fie de la firewall?Sau si mai tare de la disable ) <--asta e tare
Acum sa fim seriosi avind in vedere ce sfaturi dai aici si ce discutii am cu colegii tai de la telefonul ala non stop nu prea e diferenta ...sau nu sti care e problema in alte parti .In caz ca nu ai vazut e un topic special creat pt cei care au probleme cu firewall-ul )

s_e_v_e_n is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 13:24   #51 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
intreab i pe sefii tai cum de ingnora in ultimul hal legea cu : serviciile de tip telefonie si internet SE ACHITA DUPA ce perioada furnizarii serviciilor a luat sfarsit !

care parte din legea asta nu au priceput-o oamenii ?

cred ca este absolut pervers sa pretinzi banii pe ceva pe care urmeaza sa prestezi, mai ales ca sunt ore intregi cand internetul nu merge cateodata
cred ca sunteit singura firma care mai cere plata in avans...

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 13:30   #52 (permalink)
Registered User

Quote:
dar nu inteleg dc se face atata zarva pt un articol scris intr-un ziar ,parerea mea, nu prea citit.....in fine nu stiu cum functioneaza alte retele ce probleme au ce sw pun s.a.m.d nu inteleg prostia care zace in unii si provocarea de scandal.. in fine traim in Romania si asta....ne ocupa tot TIMPUL salut
OK hai sa iti explic eu....desi nu sunt la ilink cu netu (din fericire!) sunt foarte ofticat pe faza asta fiindca este vorba de CENZURA si de INCALCAREA LIBERTATII DE INFORMARE. Ti-e mai clar acuma?

Iar despre articolul in sine....avand in vedere reactie voastra ma face sa cred ca sunt cat se poate de adevarate acuzatiile din moment ce ati vrut sa le ascundeti asa...

CardPlayer is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 14:01   #53 (permalink)
Registered User

ionica_help's Avatar

baieti eu numai spun nimik eu vroiam sa va spun caci cam toti sar acum la gatul nostru ca nu merge ca nu face eu v-am zis ca este in zona pe care o administrez.. atata tot nu stiu care este situatia in alte zone dar zona TEI este cea mai OK CREDETI-MA la noi imediat se remediaza problema nu mai mult de 12 ore.. si asta pt ca nu o mermelim la munca.. cam atat acum daca ma credeti bine daca nu chiar nu ma doare

Old 14-04-2008, 11:22   #54 (permalink)
Registered User

Uite filtul, nu e filtrul. De dimineata a reinceput filtrarea IP-ului serverului Gardianul. Cred ca cineva de la Coblat merge pe principiul "nu exista publicitate proasta".

jandb is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 11:45   #55 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

ionica_help esti de la fostul clax? Reteaua a mers intr-adevar bine in trecut ca stabilitate, ca trafic extern acceptabil spre slab (768kb), in ziua de azi e destul de putin, pana si rds are 4mbit la acelasi pret.

In schimb acum promiteti 10mbit de vreo 2 luni si nimic, acelasi trafic.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 12:37   #56 (permalink)
Registered User

in articolul de azi se pare ca au aparut niste informatii fff spinoase ... am auzit un zvon cum ca ar si flood-at serverele gardianul pentru a fii imposibila accesarea lor si din alte parti ... am citit acum articolul nou (mass message pe mess ) si sincer m-am cam ingrozit de ce am citit acolo (situatia e chiar nashpa pt ilinK(ca) )

N|gHTwo|F is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 13:31   #57 (permalink)
Registered User

d2any's Avatar

articolul de azi din gardianul http://www.gardianul.ro/2008/04/14/e...u-s112435.html

d2any is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 13:54   #58 (permalink)
AKI

akileon's Avatar

The connection has timed out

akileon is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 14:46   #59 (permalink)
Registered User

Sioux's Avatar

nici mie nu imi merge gardianul

Sioux is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 14:46   #60 (permalink)
Registered User

ionica_help's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tekken View Post
ionica_help esti de la fostul clax? Reteaua a mers intr-adevar bine in trecut ca stabilitate, ca trafic extern acceptabil spre slab (768kb), in ziua de azi e destul de putin, pana si rds are 4mbit la acelasi pret.

In schimb acum promiteti 10mbit de vreo 2 luni si nimic, acelasi trafic.
da sunt de la fostul clax... nu am zis ca merge mai bine netul... dar nu CADE sau daca se intampla vre-o defectiune se remediaza Imediat

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules