![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Despre copii Quote:
Parca as fi scris eu textul de mai sus. Urmasi ? Ce-i aia ? Niste gauri negre pt timpul tau, banii tai, nervii tai. De parca as duce-o excesiv de bine si ar trebui sa-mi fabric griji, sa ard bani, sa creez probleme, si asta în numele cui ? A unor instincte primare ? No thanx, ma consider destul de inteligent. Partea cea mai faina e ca odraslele celor care nu-si pot inhiba instinctele îmi vor plati mie pensia. Odraslele fiind crescute si educate pe banii acestor superparinti. Oricum, daca odraslele vor avea ceva de comentat, vor face figuri la aia de i-au adus pe lume. Planeta se duce dreq, de ce as creea noi ocnasi pe tarlaua ei ? De sadism, ca sa-i vad cum se chinuie ? Daca as trai nelimitat poate ar fi interesant, dar cum viata e scurta si nu-mi da nimeni timpul înapoi si banii înapoi .. no thanx, EU sunt centrul intereslor mele, nu altii.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Si se spune ca desteptul învata din greselile altora. Btw, mi se cam rupe ce spune "generatia". Ce-i aia generatia ? Cu ce ma afecteaza ? Cu nimic. Eu vorbesc în numele meu. Evident, cei care tin mortis sa-si multiplice genele, si eventual chiar au facut-o, sunt pe barba lor. Sunt curios ce calcule îsi fac ei pentru descendenti, relativ la resursele planetei. Plus ca mi se pare un pic trist sa fii la baza piramidei si sa produci noi negrisori pentru aceasta. Mai ziceam daca erai mare latifundar, macar stiai ca asiguri o chestie copiilor, nu o zbenguiala razboinica pe ultimele resurse, încalzire globala, prasit si mai mult si mai tare, degenerare pe termen lung.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
Nu ma intelege gresit, sunt de acord cu tine, dar nu ma laud cu asta. E mai trist ca tie ti se pare cool sa fii arogant despre faptul ca o sa crapi fara sa aiba cine sa-ti dea un pahar cu apa.
Last edited by ild12; 11-04-2008 at 23:38. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, n-ai decât sa investesti banii în copii, ca sa ai ce bâlbâi în familie pe patul de moarte (desi putini apuca patul de moarte asa ca-n povestile bunicilor), eu prefer sa investesc ca atunci când o iau spre lumea cealalta s-o fac în bratele câtorva chicks pulpoase si nazdravane foc. Cum sa spun, poate ca am vazut prea multe horcaituri ultime în viata asta scurta, nu sunt deloc impresionat de super eficienta plozilor crescuti cu grija în afacerea asta, atâta pentru ei cât si pentru eroul zilei. Dar daca tie îti provoaca stari melancolice, e ok, sunt banii tai, e timpul tau. O fi si ala un moment înaltator, care are loc exact asa cum îl planifici la 30 de ani, nu zic nu. De altfel fiecare cu planurile lui, suntem cu totii vaccinati, majori, si dupa teorie responsabili. (la ultima parte mi s-a lungit nasul )
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Apa e putin zis, sunt mai multe aspecte. Ajungi poate la o anumita varsta in care iti dai seama ca distractiile tineretii trec si nu ai vreun scop precis in viata, ca prietenii aia care ii credeai buni nu prea mai sunt buni si ca ramai aproape singur. Sau poate pentru unii ps3, plasma si masina sunt lucruri mai "fun" si mai statornice decat o familie. Sau iti dai seama ce greseala ai facut si o mai dregi si tu ca Iriniel facand un copil pe la 50-60 ani ![]() Lord Raptor si Emi, macar recunoasteti ca voua vi se rupe de problemele astea de "principiu", voua de fapt va e frica de copii, plain and simple, nu ca te ingrijorezi ca nu o sa aiba ce manca copii si esti asa de grijuliu si de aia nu-i faci. Asta-i o scuza destul de puerila, macar recunoaste ca nu vrei sa schimbi scutece, sa va "complicati" viata nu altceva. Oricum e prematur sa va pronuntati inca, nu stiu cati ani are Emi, dar din pozele lui Lord Raport deduc ca e inca student in his early 20s.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 Last edited by ild12; 11-04-2008 at 23:43. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Zâmbesc malitios la povestile cu utilitatea copiilor la batrâneti. La batrânetile voastre. Hai sa va servesc un contra-cliseu. Bun, faci copii, îi cresti, îi educi, toate bune si frumoase. Apoi îmbatrânesti. Te rablagesti, fizic si psihic. Evident, pentru ca ai avut grija, copiii tai vor fi lânga tine. Vor da câteva telefoane, vor semna câteva hârtii, si o masina va veni sa te transporte la noul tau domiciliu, azilul de batrâni. Odraslele vor veni din când în când cu portocale. Te vei rablagi treptat si mai tare, tinerea ta în conditii decente va deveni din ce în ce mai costisitoare, dar odraslele iubitoare vor asuma toate cheltuielile. Vei da ultimul horcait singur cu o infirmiera, ca nu apucasera sa ajunga dupa apelul telefonic de la camera de garda a spitalului. Vor plânge la patul tau si vor planifica o înmormântare frumoasa, semnând alte hârtii pentru alte servicii. Se vor gândi mai ales la partajul averii, la cât au asteptat sa se sfârseasca odata chinul (lor). De obicei urmasii se cearta în momente din astea, ai tai cu siguranta nu se vor certa, doar i-ai facut mai buni decât media. Si cam aici se încheie epopeea. Pentru tine. Viermii care te vor mânca vor simti gustul unei mari satisfactii împlinite. Dar si gustul unei mari nedumeriri : cum se face ca zurbagiul de vecin de palier de la azil, un ciudat pe nume EMI, avea parte de tratament personalizat, puicutzele intrau si ieseau din camera lui non-stop, camera lui era de fapt apartament de lux, s-a distrat nebunul si a profitat de viata pâna în ultima clipa fara sa astepte mila si rabdarea rudelor. Nedumerirea vine de la misterul provenientei banilor pe care i-a tocat EMI pentru astfel de servicii. Insa în gura viermilor vei avea o ultima revelatie : tu ai avut un sfârsit frumos, iar el - un sfârsit nedemn. Quote:
Am auzit doar clisee, de genul sa te bucuri ca-s frumosi, veseli (când ala tocmai a facut pe el). Astea nu merg la mine, sorry.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
emi, e inutil demersul tau. iti lipsesc niste informatii de la momentul respectiv. cum tuturor ne lipsesc. pentru unii dintre cei care spunem (pentru ca sunt unul dintre acestia) ca e bine sa ai pe cineva (o familie) la batranete, s-ar putea sa fie un moment de revelatie dureroasa acela in care vom privi un emi la care intra si ies gagici. sau s-ar putea sa fie un prilej de felicitari interioare in genul "ce bine ca n-am ajuns ca ala.. sa-si plateasca insotitori pentru ultimele momente ale calatoriei". s-ar putea sa te afli intr-o situatie asemanatoare. povestile astea, executate eventual la 2x-3x de ani, sunt aflari in treaba. sa mai asteptam un pic.. sa putem spune cu sufletul impact ca "am fost tineri si prosti, iar tinererea din pacate s-a dus". | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Eu am expirat deja. ![]() Si oricum, cam palide replicile pro-odrasle.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
emi: Stii tu vorbesti ca soferul ala care da lectii altora dar de fapt nu a condus in viata lui nici o masina.... Pana nu ai copii nu ai de unde sa stii ce bucurii iti aduc (sau avantaje cum iti place tie sa le zici). Degeaba iti explic cum e sa-l vezi mergand sau cand zice "tata" prima data, nu ai cum sa intelegi, iar mai tarziu cand creste sa jucati un tenis impreuna sau sa mergeti la o partida de pescuit. Astea tu nu o sa le traiesti niciodata, si mi-e mila de tine, sincer, pot sa fie mai satisfacatoare emotional decat toate gagicile tale la un loc. Si deja ai clisee..azil, viermi, copii care iti fura averea sau tot ce fac e sa dee un telefon. Astea-s bullshituri, poate tu o sa-ti trimiti parintii la azil cu un shut in cur, altii nu cred ca ar face asta. Legat de mine si de tine, daca tu te vezi in azil cu puicute care ies din camera ta, nu am ce sa zic, vise placute domnule Hefner
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
EMI. ce imaginatie ai. ce-ti place sa te mai minti singur. esti un mic angajat care toata ziua nu mai stie unde sa fuga de munca (ca n-ai reusit inca sa aflii cum sa castigi bani stand degeaba si punandu-i pe altii la treaba), stai cu chirie, conduci o masina frantuzeasca ca sunt cele mai ieftine, predai lectii de viata altora la capitole la care tu esti corigent (ce stii tu despre copii), refuzi sa crezi ca ai toate sansele la o viata in continuare la fel de lowcost si lowjoy, dar crezi ca o sa-ti permiti zbenguiala si fericire la batranete mai bine gandeste-te cum sa ti-o permiti acum, daca tanar nu esti in stare, ce te face sa crezi ca bosorog o sa poti?dpdv al meu copii nu merita facuti din cauza ca e pacat din egosimul personal (bucuria de a fii parinte) sa nu te gandesti ca sacrifici si chinui viata chiar a copilului tau. tu nu ai face un copil din egoism | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Vedeti, saracii oameni cu copii sunt asa de enervati de faptul ca ei investesc bani într-o chestie care-mi va plati mie pensia, încât au ajuns sa nege utilitatea creaturilor cu bulane & balcoane. Bine mah, sa va dau scenariul II : voi trece spre lumea cealalta cicalit în disperare de WAF. Na, e bine ? Asta pentru religiosii care nu preacurvesc. ![]() Dar ce s-a trezit spiritul funebru în voi, cu faza cu horcaiala în bratele familiei, bre ! Uite unde se ascundea marea logica pt a face copii. Apoi, la celeasi persoane, s-au extrofiat si instinctele paterne : ma iau pe mine cu faza "2x-3x ani" de parca daca au copii, sunt automat si mari analisti ai vietii, ai vietii altora fireste. De parca eu nu am personalitate, chefuri proprii, placeri lumesti si chestii pe care le detest, nu, eu sunt o statistica de bravura adolescentina când nu le convine lor. Astia o singura chestie ignora, parerea mea despre ei. ![]() Agonisiti bravii mei, agonisiti, ca sa aveti ce lasa în urma. Eu agonisesc pentru mine. Desigur, voi sunteti cavaleri ai umanismului, eu sunt doar un egoist. Hi hi hi.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Stati putin, acuma mi-am amintit EMI e casatorit, si asculta de femeie (waf, plasma, alea alea cine a urmarit discutiile pe threadul de plasma/lcd ). Pai cum sta treaba EMI de ce te-ai casatorit daca pentru tine familia e 0 ? Sotia aia nu e si ea o povara ?
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|