![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
ieri am aflat o veste extraordinara: sotia este insarcinata in 2 luni. cred ca inca nu sunt constient pe deplin, insa ofer o bere si un trabuc, chiar daca virtuale ambele, fiecarui forumist. sunt super bucuros ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- later edit: am postat aiurea, trebuia la threadul "ce ma face fericit azi... etc.". in orice caz, sunt si ontopic, pentru ca sunt fericit si sper sa avem un bebe in cateva luni, daca totul merge normal.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT Last edited by LS; 03-07-2008 at 11:10. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| Quote:
Sa inteleg ca te-ai gandit deja sa ii duci la azilul de batrani si sa le duci o portocala pe luna ? ![]() Nu vreau sa comentez nimic altceva din acest thread si nu vreau sa ma dau cu parerea deloc. Dar sa dea dumnezeu ca atunci ca vei avea copii ( si nu te mai vorba aia pe tine atata pentru ca o sa se intample ) sa o patesti si tu asa :P numai bine
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
. De unde ziceai ca il ai....???Nici nu ai sa realizezi pana in momentul cand ai sa vii cu el acasa. Ufff....ce sentiment ciudat si fain ai sa ai. Nu te impacienta. in general cei cu coltu mare mai mult ca sigur ajung sa fie parinti si is cei mai buni parinti din lume. Garantez.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
WOW!!! Ati fost in stare sa dezbateti atatea luni tampeniile astea? De fapt, mai mult EMI caci interlocutorii sai s-au schimbat de multe ori pe parcurs. Omule, esti tare... Acu' pricep eu de ce n-ai timp de cheltuit cu boracu'... Dar, cum fiecare e stapan pe timpul lui (liber), si cum pentru fiecare dintre noi, distractia imbraca diferite forme....
__________________ We are all the sum of our tears. Too little and the ground is not fertile, and nothing can grow there. Too much, the best of us is washed away! | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
1. nu stii ce înseamna termenul "azil de batrâni" în afara de ceea ce ai vazut în Ro. Ai impresia ca e ceva degradant. 2. nu stii ca tot occidentul e împânzit de azile de batrâni. 3. nu realizezi ca batrânii occidentali nu stau la coada la medicamente si apoi cresc nepoteii, absolutul vârstei a III-a românesti, ci cât sunt în puteri se distreaza pe rupte, iar când nu mai sunt în puteri tot se mai distreaza, gratie serviciilor de însotire si ajutor specializat din azilele de batrâni. Nici nu se concepe ca un pensionar în loc sa-si vada de ale lui, sa fie deranjat de copii care sa-i "paseze" nepoteii ca ei muncesc si n-au timp de ei. Nici nu se concepe ca un parinte în vârsta sa faca viata varza si copiilor, si lui însusi, stând cu ei. Civilizatia s-a structurat încât fiecare profita cât mai mult de la viata fara sa-l deranjeze pe celalalt, iar relatiile lacrimogene parinti-copii nu sunt chiar asa de lacrimogene. 4; si în sfârsit, nu realizezi ca pâna iesim noi la pensie, în Ro va fi ca în occident din acest pdv. Ai mei vor zbura la azilul de batrâni, si sunt al naibii de mândru ca-s destul de generos sa-l sponsorizez. Iar eu voi zbura si eu la azilul de batrâni când va veni vremea, si fac eforturi sa fie de un nivel luxuos cât mai mare. Repet, habar nu ai ce înseamna azil de batrâni de fapt. Crezi ca e o cusca scorojita cu câteva infirmiere nemotivate într-un sistem de omorâre a timpului.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Eu nu vad de ce ar trebui sa alerg dupa mai multe responsabilitati, în loc sa alerg pentru confortul si relaxarea personale. Exista expresia aia cu batutul cuielor în talpa. Dar ai dreptate, unii nu au apucat sa învete sa decline corect un verb, dar dau lectii de înalta inteligenta din nastere, inteligenta care duce natural si la facutul de copii.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
Wrong again... inteligenta e cu totul altceva. si te rog nu ma fa sa te caut de greseli gramaticale pe forum. Ti-ai gresit locul de a da lectii gramaticale. Du-te in licee, scoli profesionale, Franta dar nu aici. 10x.
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Nu dau lectii gramaticale, observam doar ce greu si ce merituos e sa faci copii, si ce simplu e de stapânit gramatica elementara. Nu am vrut sa te necajesc, asa cum nu ai vrut nici tu.
|
| | #291 (permalink) | ||
|
sunt curios, de ce un copil este considerat 'cea mai mare bucurie pe care o poate avea un om'? pentru zîmbetul lui, pentru ochi, pentru placerea de a-l vedea crescînd si realizîndu-se in viaţă etc? chiar doresc un raspuns pertinent si serios la intrebarea mea.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Ce vrei, sa recunoasca singuri ca e doar un instinct animalic ?
|
| | #293 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
pai pe mine ma surprinde faptul ca majoritatea kid-loverilor o dau cu ochişorii ăia frumoşi, gînguritul, placerea de a-l vedea cum creste etc, dar daca le-ai sugera sa înfieze un copil in loc sa-l faca (salvezi un suflet care n-are nici o vina ca sta la casa de copii, plus ca nu are nici un viitor acolo etc) se isterizeaza instantaneu "cum adica, sa cresc eu copilul ALTUIA?" si cica tot noi suntem egoisti si cu sufletul negru.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Este inutil sa va explice cineva sentimentul care exista. Pana nu o sa-l simtiti veti fi impotrivitori. Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic. si nu vorbim de teoria evolutiei. Cel mai mare "mister" al omenirii este si va ramane viata. Parca si vad ecografiile lunare, cum a crescut de la o zi la alta din nimic. Mai e si partea in care, fara sa stim, suntem construiti sa avem mostenitori. Fara sa stim, si uneori sa vrem, este dorinta de a avea mostenitori. Aici sunteti voi. Cei care nu isi dau seama de importanta unui copil, suflet, a unui mostenitor. De a nu traii degeaba, egoist si numai pentru tine. ai mei m-au invatat sa nu traisesc selfish. Pentru ca nu tu persoana ta, ci ce vei face, va ramane mai departe dupa ce mori.
|
| | #297 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
| Quote:
Mi se pare atit de gretoasa exprimarea asta, incat de acum inainte nu o sa o mai consider argument valid in nici o conversatie. Sir Andrew, you have been warned!
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|