Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-07-2008, 11:10   #281 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

ieri am aflat o veste extraordinara: sotia este insarcinata in 2 luni. cred ca inca nu sunt constient pe deplin, insa ofer o bere si un trabuc, chiar daca virtuale ambele, fiecarui forumist. sunt super bucuros
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
later edit: am postat aiurea, trebuia la threadul "ce ma face fericit azi... etc.". in orice caz, sunt si ontopic, pentru ca sunt fericit si sper sa avem un bebe in cateva luni, daca totul merge normal.

Last edited by LS; 03-07-2008 at 11:10. Reason: Automerged Doublepost

LS is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 11:11   #282 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

QFT, felicitari!

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 11:55   #283 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Apoi îmbatrânesti. Te rablagesti, fizic si psihic. Evident, pentru ca ai avut grija, copiii tai vor fi lânga tine. Vor da câteva telefoane, vor semna câteva hârtii, si o masina va veni sa te transporte la noul tau domiciliu, azilul de batrâni. Odraslele vor veni din când în când cu portocale...........
Nu vreau sa comentez nimic din acest thread , dar acest post mi-a atras atentia. Daca teoria ta e corecta atunci asta ai si tu de gand sa faci cu ai tai ? Sa inteleg ca te-ai gandit deja sa ii duci la azilul de batrani si sa le duci o portocala pe luna ?

Nu vreau sa comentez nimic altceva din acest thread si nu vreau sa ma dau cu parerea deloc. Dar sa dea dumnezeu ca atunci ca vei avea copii ( si nu te mai vorba aia pe tine atata pentru ca o sa se intample ) sa o patesti si tu asa :P

numai bine

KeR is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 11:58   #284 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
da mane, sa ramana pe topic numai gospodinele clişeiste si adepţii lozincii 'un copil e cea mai mare bucurie pentru oricine'. cine n-are aceeasi parere cu ei - afara. eventual warn, ce pielea mă-sii.
eventual ban...daca se poate.

Quote:
Originally Posted by LS View Post
ieri am aflat o veste extraordinara: sotia este insarcinata in 2 luni. cred ca inca nu sunt constient pe deplin, insa ofer o bere si un trabuc, chiar daca virtuale ambele, fiecarui forumist. sunt super bucuros
Felicitari. Misto trabucul . De unde ziceai ca il ai....???
Nici nu ai sa realizezi pana in momentul cand ai sa vii cu el acasa. Ufff....ce sentiment ciudat si fain ai sa ai.

Quote:
Originally Posted by KeR View Post
Nu vreau sa comentez nimic altceva din acest thread si nu vreau sa ma dau cu parerea deloc. Dar sa dea dumnezeu ca atunci ca vei avea copii ( si nu te mai vorba aia pe tine atata pentru ca o sa se intample ) sa o patesti si tu asa :P
Nu te impacienta. in general cei cu coltu mare mai mult ca sigur ajung sa fie parinti si is cei mai buni parinti din lume. Garantez.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 13:34   #285 (permalink)
Registered User

kahless's Avatar

WOW!!! Ati fost in stare sa dezbateti atatea luni tampeniile astea? De fapt, mai mult EMI caci interlocutorii sai s-au schimbat de multe ori pe parcurs. Omule, esti tare... Acu' pricep eu de ce n-ai timp de cheltuit cu boracu'... Dar, cum fiecare e stapan pe timpul lui (liber), si cum pentru fiecare dintre noi, distractia imbraca diferite forme....

kahless is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 13:58   #286 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
EMI...eu cred ca tu nu ar trebuii sa mai discuti pe tema asta [...] il si vad cum se uita la mine cu niste ochi mici si negrii
Pasajele astea cu ochisorii duiosi ai boracului sunt interesante, nu zic, dar interesanta e si o înghetata italiana. Si asta o mânc în 5 minute si dup-aia gata, nu dorm cu ea sub perna restul vietii. Faza cu discutia e clasica, e didactica, e atât de relevanta pentru inteligenta dobândita peste noapte de catre unii care au facut copii ...

Quote:
Originally Posted by KeR
Nu vreau sa comentez nimic din acest thread , dar acest post mi-a atras atentia. Daca teoria ta e corecta atunci asta ai si tu de gand sa faci cu ai tai ? Sa inteleg ca te-ai gandit deja sa ii duci la azilul de batrani si sa le duci o portocala pe luna ?
Spui asta din patru motive :
1. nu stii ce înseamna termenul "azil de batrâni" în afara de ceea ce ai vazut în Ro. Ai impresia ca e ceva degradant.
2. nu stii ca tot occidentul e împânzit de azile de batrâni.
3. nu realizezi ca batrânii occidentali nu stau la coada la medicamente si apoi cresc nepoteii, absolutul vârstei a III-a românesti, ci cât sunt în puteri se distreaza pe rupte, iar când nu mai sunt în puteri tot se mai distreaza, gratie serviciilor de însotire si ajutor specializat din azilele de batrâni. Nici nu se concepe ca un pensionar în loc sa-si vada de ale lui, sa fie deranjat de copii care sa-i "paseze" nepoteii ca ei muncesc si n-au timp de ei. Nici nu se concepe ca un parinte în vârsta sa faca viata varza si copiilor, si lui însusi, stând cu ei. Civilizatia s-a structurat încât fiecare profita cât mai mult de la viata fara sa-l deranjeze pe celalalt, iar relatiile lacrimogene parinti-copii nu sunt chiar asa de lacrimogene.
4; si în sfârsit, nu realizezi ca pâna iesim noi la pensie, în Ro va fi ca în occident din acest pdv.

Ai mei vor zbura la azilul de batrâni, si sunt al naibii de mândru ca-s destul de generos sa-l sponsorizez. Iar eu voi zbura si eu la azilul de batrâni când va veni vremea, si fac eforturi sa fie de un nivel luxuos cât mai mare. Repet, habar nu ai ce înseamna azil de batrâni de fapt. Crezi ca e o cusca scorojita cu câteva infirmiere nemotivate într-un sistem de omorâre a timpului.
"Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei."

EMI is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 14:34   #287 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Pasajele astea cu ochisorii duiosi ai boracului sunt interesante, nu zic, dar interesanta e si o înghetata italiana. Si asta o mânc în 5 minute si dup-aia gata, nu dorm cu ea sub perna restul vietii. Faza cu discutia e clasica, e didactica, e atât de relevanta pentru inteligenta dobândita peste noapte de catre unii care au facut copii ...
Stii de ce gandesti asa. Pentru ca ai trait intr-un mediu egoist si lipsit de responsabilitati. Iar inteligenta, daca nu stiai, nu se capata cand ai facut un copil, unii fac si la 50, ci te nasti cu ea. Cu inteligenta te nasti, nu o castigi. Cunostinte da, inteligenta nu. Da...nu...da...nu...Ceea ce mi se pare ca la unii lipseste cu desavarsire in ziua de azi, iar ignoranta este la putoare, scuze ...putere.

Old 03-07-2008, 14:39   #288 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Eu nu vad de ce ar trebui sa alerg dupa mai multe responsabilitati, în loc sa alerg pentru confortul si relaxarea personale. Exista expresia aia cu batutul cuielor în talpa. Dar ai dreptate, unii nu au apucat sa învete sa decline corect un verb, dar dau lectii de înalta inteligenta din nastere, inteligenta care duce natural si la facutul de copii.
"Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei."

Old 03-07-2008, 14:41   #289 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Wrong again... inteligenta e cu totul altceva. si te rog nu ma fa sa te caut de greseli gramaticale pe forum. Ti-ai gresit locul de a da lectii gramaticale. Du-te in licee, scoli profesionale, Franta dar nu aici. 10x.

Old 03-07-2008, 14:48   #290 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Nu dau lectii gramaticale, observam doar ce greu si ce merituos e sa faci copii, si ce simplu e de stapânit gramatica elementara. Nu am vrut sa te necajesc, asa cum nu ai vrut nici tu.

Old 03-07-2008, 14:55   #291 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

sunt curios, de ce un copil este considerat 'cea mai mare bucurie pe care o poate avea un om'?
pentru zîmbetul lui, pentru ochi, pentru placerea de a-l vedea crescînd si realizîndu-se in viaţă etc?

chiar doresc un raspuns pertinent si serios la intrebarea mea.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 15:17   #292 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Ce vrei, sa recunoasca singuri ca e doar un instinct animalic ?

Old 03-07-2008, 15:25   #293 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Quote:
sunt curios, de ce un copil este considerat 'cea mai mare bucurie pe care o poate avea un om'?
pentru zîmbetul lui, pentru ochi, pentru placerea de a-l vedea crescînd si realizîndu-se in viaţă etc?
este considerat asa ca urmare a propagandei rentierilor. rentierii stiu ca un copil este sinonim cu cheltuieli mai mari. astfel incat ei au popularizat aceasta idee si au ridicat-o la rang de virtute. si uite asa tot retardatu' se simte dator sa-si perpetueze genele ostenite pentru ca "e o bucurie sa ai copii". consecinta: negrisorii vor trebui sa munceasca si mai mult, pentru a face fata noilor cheltuieli. ori asta se traduce prin multiplicarea mai rapida a capitalului rentierilor

Quote:
Ce vrei, sa recunoasca singuri ca e doar un instinct animalic ?
nici macar. unii sunt constient atat de egoisti incat privesc odrasla ca pe un fel de animal de casa, care te inveseleste cand esti suparat. asa ca-si fac copii pentru detensionarea dupa o zi de munca.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 15:36   #294 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

pai pe mine ma surprinde faptul ca majoritatea kid-loverilor o dau cu ochişorii ăia frumoşi, gînguritul, placerea de a-l vedea cum creste etc, dar daca le-ai sugera sa înfieze un copil in loc sa-l faca (salvezi un suflet care n-are nici o vina ca sta la casa de copii, plus ca nu are nici un viitor acolo etc) se isterizeaza instantaneu "cum adica, sa cresc eu copilul ALTUIA?"

si cica tot noi suntem egoisti si cu sufletul negru.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:02   #295 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post

chiar doresc un raspuns pertinent si serios la intrebarea mea.
Instinctul de reproducere e cel mai puternic. Chiar mai tare decat ala de supravietuire. Asta e scopul vietii: sa te reproduci.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:34   #296 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Este inutil sa va explice cineva sentimentul care exista. Pana nu o sa-l simtiti veti fi impotrivitori. Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic. si nu vorbim de teoria evolutiei. Cel mai mare "mister" al omenirii este si va ramane viata. Parca si vad ecografiile lunare, cum a crescut de la o zi la alta din nimic.
Mai e si partea in care, fara sa stim, suntem construiti sa avem mostenitori. Fara sa stim, si uneori sa vrem, este dorinta de a avea mostenitori. Aici sunteti voi. Cei care nu isi dau seama de importanta unui copil, suflet, a unui mostenitor. De a nu traii degeaba, egoist si numai pentru tine. ai mei m-au invatat sa nu traisesc selfish. Pentru ca nu tu persoana ta, ci ce vei face, va ramane mai departe dupa ce mori.

Old 03-07-2008, 16:35   #297 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Este inutil sa va explice cineva sentimentul care exista. Pana nu o sa-l simtiti veti fi impotrivitori. Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic. si nu vorbim de teoria evolutiei. Cel mai mare "mister" al omenirii este si va ramane viata.
Pai si eu ce am zis.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:38   #298 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Quote:
Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta
Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand mi se explica faza cu "carne din carnea ta", imi vine sa borasc.
Mi se pare atit de gretoasa exprimarea asta, incat de acum inainte nu o sa o mai consider argument valid in nici o conversatie.

Sir Andrew, you have been warned!

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:39   #299 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Quote:
Este inutil sa va explice cineva sentimentul care exista. Pana nu o sa-l simtiti veti fi impotrivitori. Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic. si nu vorbim de teoria evolutiei. Cel mai mare "mister" al omenirii este si va ramane viata. Parca si vad ecografiile lunare, cum a crescut de la o zi la alta din nimic.
in cazul asta si un rahat poate fi catalogat in acelasi mod

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:41   #300 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Useless.... good luck on future projects. all of you.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules