Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-07-2008, 16:44   #301 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Sa o luam pe rând
- "e al tau" - ca un pet. lolz, no thanx ; de fapt asta ar fi si problema nr.1, ca e al tau si nu al altora !
- "carne din carnea ta" - stii povestea cu spermatozoizii si ovulul ? oricum, carnea ta nu are nimic deosebit, mare scârtz
- "realizarea ta" - orice prost se poate reproduce, ce mai realizare ... în schimb, în mod paradoxal, nu oricine poate conjuga corect verbul "a fi".
- "ceva iesit din nimic" - ok, fascinant, dar poti privi de departe, nu sa-ti complici singur viata
- "viata, misterul omenirii" - nu ai dezlegat niciun mister facând un borac
- "ecografiile lunare" - gasesti pe net câte vrei, moca, fara sa te complici cu un borac
"Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei."

EMI is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:48   #302 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Uneori am impresia ca o parte dintre cei care promoveaza cu atata pasiune procrearea au impresia ca sunt niste valori universale care sunt obligate sa-si raspandeasca genele in scopul propasirii rasei umane pe noi culmi de civilizatie si progres (aplauze frenetice). Statistica ne spune ca marea parte a lor nu sunt astfel de valori, deci nu perpetueaza decat o banala mediocritate.

Multumesc frumos, dar exista destula mediocritate pe planeta si nu putem face nici macar stocuri.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:55   #303 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

pe baza teoriei ca numai cei care au un venit substantial ar avea dreptul sa aiba copii , am ajunge precum fosta nobilime a Europei.

Uriasa avere a userului Mi unde va ajunge ? El isi permite o bona ca in " Sunetul muzicii", cele ai bune scoli pentru viitorul sau copil, vacante la Aspen nu ca noi care traim de pe short-uri la Sibiu de pe o zi pe alta sau pe EUR/USD azi.

stefanap is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:58   #304 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
- "e al tau" - ca un pet. lolz, no thanx ; de fapt asta ar fi si problema nr.1, ca e al tau si nu al altora !
Pana nu ii faci un test nu esti sigur de nimic in ziua de azi.

Quote:
- "carne din carnea ta" - stii povestea cu spermatozoizii si ovulul ? oricum, carnea ta nu are nimic deosebit, mare scârtz
Binenteles, carnea mea nu are nimic deosebit pt tine.

Quote:
- "realizarea ta" - orice prost se poate reproduce, ce mai realizare ... în schimb, în mod paradoxal, nu oricine poate conjuga corect verbul "a fi".
Stii ce-i ciudat. Ca cei care gandesc asa, au impresia ca sunt cu un nivel peste ceilalti. Te anunt ca nu-i asa. Nu realizeaza in ce se scald. Ai sa vezi mai tarziu. Dureros este ca nici nu recunosc mai tarziu. Tot ei sunt cu clanta mare.

Quote:
- "ceva iesit din nimic" - ok, fascinant, dar poti privi de departe, nu sa-ti complici singur viata
Pentru mine este super fascinant. Il mai intreb, la misto, si ii dau un branci "bai smechere, tu de unde ai aparut".

Quote:
- "viata, misterul omenirii" - nu ai dezlegat niciun mister facând un borac
Daca erai atent, asta am zis si eu. Dar stiu, ne place sa vorbim...

Quote:
- "ecografiile lunare" - gasesti pe net câte vrei, moca, fara sa te complici cu un borac
Ai nu zau. Pe al nevestemii le gasesti? Sau ale prietenei\sotiei tale? Don't think său.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:58   #305 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Instinctul de reproducere e cel mai puternic.
Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic.
bingo

refuz sa fiu un animal primitiv care se bucură de se c*că pe el ca se reproduce si are urmasi care sa-i duca specia mai departe.

si hai pliz sa n-o mai ardem prost cu lozinci gen "nu aveti cum sa stiti pînă nu traiti voi înşivă" si alte dragalasenii din categoria 'armata de face barbat'. nu-s atat de tăntălău incît sa trebuiasca sa trîntesc vreo 3 plozi ca sa-mi dau seama cu ce se manînca parenting-ul.

de asemeni ar fi de preferat incetarea folosirii cuvîntului 'egoism' si trîmbiţarea bunătăţii sufletesti pe care o au cei care fac copii. vad in fiecare zi pe strada oameni cu copii de mana care-si trag preventiv odrasla alitată mai aproape in momentul in care cîte un copiluţ murdar si vai de capul lui se apropie cu mîna întinsa si cu foame-n ochi sa ceara si el o bucata din ciocolata pe care-o molfăie lacom 'mostenitorul'. nu, ei nu-s egoisti, doamne fereste. au un copil si baga-n curul lui "ce-i mai bun pentru copilul meu", cum as putea sa-i acuz de egoism? egoist sunt eu, ca nu vreau sa fac un copil.

ps: la faza cu "el ramane dupa ce tu mori" eram sa mă înec. prefer sa las "in urma" o realizare care sa foloseasca omenirii, sa inventez ceva, sa construiesc o cladire, sa scriu un manual, nu sa las un copil "carne din carnea mea".

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:59   #306 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

stefanap, ar fi frumos daca am permite reproducerea doar indivizilor cu IQ minim de 110. Din pacate am inventat democratia si s-a cam dus naibii ideea mea.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 17:00   #307 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Uneori am impresia ca o parte dintre cei care promoveaza cu atata pasiune procrearea au impresia ca sunt niste valori universale care sunt obligate sa-si raspandeasca genele in scopul propasirii rasei umane pe noi culmi de civilizatie si progres (aplauze frenetice). Statistica ne spune ca marea parte a lor nu sunt astfel de valori, deci nu perpetueaza decat o banala mediocritate.

Multumesc frumos, dar exista destula mediocritate pe planeta si nu putem face nici macar stocuri.
frate pig... doar ti se pare. nu a fost nimeni super efervescent in promovarea procreerii.

Old 03-07-2008, 17:01   #308 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Terminati cu aluzii la "masa de proteina animala dotata cu ochi", pentru ca mai am putin si borasc pe ecran.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 17:01   #309 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post

ps: la faza cu "el ramane dupa ce tu mori" eram sa mă înec. prefer sa las in urma o realizare care sa foloseasca omenirii, sa inventez ceva, sa construiesc o cladire, sa scriu un manual, nu sa las un copil "carne din carnea mea".
Si cui o lasi daca toti ar gandi ca tine?

Old 03-07-2008, 17:16   #310 (permalink)
the fifth element

understar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
in cazul asta si un rahat poate fi catalogat in acelasi mod

vai n-am mai ras asa de mult.......
oricum asa imi spunea mie tata cand eram mai mica, rahat cu ochi

understar is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 17:19   #311 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Binenteles, carnea mea nu are nimic deosebit pt tine.
Nici carnea mea nu are nimic deosebit pentru mine. Nu mi-am programat singur codul genetic, sa pot fi mândru de o realizare personala cu calitatea produsului rezultat.

Quote:
Stii ce-i ciudat. Ca cei care gandesc asa, au impresia ca sunt cu un nivel peste ceilalti. Te anunt ca nu-i asa. Nu realizeaza in ce se scald. Ai sa vezi mai tarziu. Dureros este ca nici nu recunosc mai tarziu. Tot ei sunt cu clanta mare.
Lasa-ma sa ghicesc, asta a fost detonarea intelectului pe ziua de azi.

Quote:
Pentru mine este super fascinant. Il mai intreb, la misto, si ii dau un branci "bai smechere, tu de unde ai aparut".
Si eu consider sincer ca e amuzant/fascinant, de altfel profit de experienta ta (pe care o salut si ma bucur alaturi de tine de acel moment) ca sa evit una suplimentara care vine la pachet cu o gramada de chestii nedorite.

Quote:
Ai nu zau. Pe al nevestemii le gasesti? Sau ale prieteneisotiei tale? Don't think său.
Daca esti fascinat de cresterea sarcinei, ecografic, orice ecografie anonima de pe net îti satisface curiozitatea.

Daca în schimb esti fascinat de instinctul de posesie umflat cu pompa si de propriul tau ego, atunci doar ecografiile plodului tau unic si personal te vor satisface, restul sunt ca si inexistente.

Dpmdv e pacat sa te limitezi daca chiar te fascineaza un fenomen.
"Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei."

Old 03-07-2008, 17:24   #312 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

Pacat ca am ajuns sa ne bazam numai pe A. Jolie si gemenii care o sa-i nasca in Franta. Aia o sa fie cetateni francezi?

Old 03-07-2008, 17:26   #313 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

EMI....
Nu a vorbit nimeni omule de mandrie sau sa-ti doresti ceva al tau; simt al proprietatii, pt asta sunt masini, terenuri, case, femei etc. Chestia este ca aceste lucruri sunt cu totul altceva pt mine. Nu am promovat cu fervoare procreerea, nu am condamnat pe cei care nu-si doresc boraci, ci doar am exprimat ce am simtit in acele momente.
Problema este ca am fost incoltit de voi, bagat in ză corner. Si normal sa ies cu sechele. Incercati sa intelegeti si tabara cealalta.

PS: Inainte incercam sa conving pe cei din jur sa nu aiba copii. Iar acum, dupa ce am copil, nu incerc sa-i conving pe cei din jur sa aiba copii. Nu stiu daca ma intelegi. Totul consta in ce isi doreste fiecare. Daca unul vrea linistesi pace, nu cred ca va fi impiedicat de cineva.

Old 03-07-2008, 17:40   #314 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Ba te înteleg. E oarecum normal sa apara divergente pe perceptii subiective.

Iar personal nu am trecut prin faze de evolutie pe dos, de genul
- în tinerete burlac convins, militant anti-casnicie, ajuns în final tinut în lesa de o pitzipoanca desteapta
- în tinerete anti-boraci notoriu, ajuns în final înconjurat de vreo 3-4, jucând tumba cu ei etc.
- în tinerete ateu, ajuns apoi practicant fervent, sau invers

Chestiunea boracilor în tinerete a fost pentru mine "voi vedea când va veni momentul", cu orice posibilitate lasata libera. Dupa ce am ajuns la o situatie cât de cât stabila, am realizat ca nu vreau sa mi-o stric singur, asa ca am zis Pas.

Singura mare surpriza tinereasca în viata mea e legata de faptul ca la început fusesem îndoctrinat de "prin munca ajungi departe", si a trebuit sa treaca timpul si sa ma slefuiesc un pic ca sa-mi dau seama ca daca muncesti nu mai ai timp sa ajungi departe, drept pentru care am schimbat tactica cu 180 de grade. Dar majoritatea forumistilor m-au iertat deja pentru greseala asta.

Old 03-07-2008, 17:44   #315 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

student la medicina si pitzipoanca desteapta?

EMI ce ai luat azi ?

Old 03-07-2008, 17:47   #316 (permalink)
deep fried

Quote:
Pana cand l-am vazut pe al meu, cand mi l-a dat in brate [...], l-am pus in cosulet si il caram spre casa. Parca il si vad cum se uita la mine cu niste ochi mici si negrii ca niste margele. Ce picioruse mici avea...
Stai sa ne lamurim, aici vorbesti de pui cu masline? Casa de marcat? Carrefour?

SteakHunter is online now    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 17:49   #317 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Singura mare surpriza tinereasca în viata mea e legata de faptul ca la început fusesem îndoctrinat de "prin munca ajungi departe", si a trebuit sa treaca timpul si sa ma slefuiesc un pic ca sa-mi dau seama ca daca muncesti nu mai ai timp sa ajungi departe, drept pentru care am schimbat tactica cu 180 de grade. Dar majoritatea forumistilor m-au iertat deja pentru greseala asta.
Din fericire, pentru mine, si din pacate pentru tine, eu am descoperit asta pe la 19-20 ani. De ce zic din pacate pentru tine? Daca ne cunosteam pe atunci ti-as fi impartasit din aceasta "filozofie" de viata. And here I am...27 years old. Probabil ca as fi fost inca un ocnas pe la multinationale. Fara sa supar pe cei care o fac. Ne asemanam un pic.

Old 03-07-2008, 17:49   #318 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

Quote:
Si cui o lasi daca toti ar gandi ca tine?
eu n-am zis nicaieri (spre deosebire de altii) ca toti ar trebui sa gandeasca ca mine. eu am propria mea conceptie despre a avea copii (etalata doar intr-o mica masura aici pe topic), voi pe a voastra. dar in momentul in care aud clisee ca "oameni buni, este al tau, carne din carnea ta, realizarea ta, este ceva ce a iesit din nimic" combinate cu "nu a vorbit nimeni de mandrie sau sa-ti doresti ceva al tau" si asezonate cu categoricul si fermul "asta e cea mai mare bucurie pe care o poate trai un om" (plus "EMI...eu cred ca tu nu ar trebuii sa mai discuti pe tema asta"), mi se pare ca VOI sunteti aia care credeti ca posedati adevarul absolut si rationamentul perfect in ceea ce priveste conceperea unui copil, iar cei care gandesc altceva sunt crescuti in medii egoiste, (si egoisti ei însişi), imaturi, bolnavi mintal etc.

cît despre lăsat ceva cuiva - daca ai ceva de lasat, poti lasa generatiei actuale sau celor viitoare.
dar asta numai daca nu te impiedica egoismul de a lasa ce ai de lasat cuiva care-i "carne din carnea ta".

Old 03-07-2008, 17:52   #319 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Am gresit in afirmatia aia, ca nu ar trebuii sa discute. Eu sunt adeptul sa se discute numai in cunostinta de cauza. Bine aici nu se potriveste prea bine. So...daca ai citi posturile mele, ai vazut ca nu am condamnat pe nimeni. fiecare este liber sa aleaga ce face cu viata lui.

Old 03-07-2008, 17:59   #320 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

Quote:
Eu sunt adeptul sa se discute numai in cunostinta de cauza.
adica ar trebui sa facem un copil ca sa ne dam seama ca-i de rahat (conform scarii noastre de valori) si sa spunem "do not want"

Quote:
fiecare este liber sa aleaga ce face cu viata lui.
de asta o dai in pateuri cum ca ar trebui sa ne tinem gura, ca nu stim despre ce e vorba pana nu vedem/traim/simtim pe pielea noastra, de parca acum gîndim al naibii de strîmb si abia dupa ce ne trezim cu plodul in brate vom vedea adevarul si ne vom da seama cat de tîmpiţi am fost in tot timpul asta?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules