![]() |
| | #322 (permalink) | ||
| Quote:
Cât despre ce lasi în urma, sau impresia de nemurire, eu sunt printre primii care remarcam asta, si spuneam ca o abordare interesanta a vietii e sa faci în asa fel încât sa traiesti ca un boier gratie creditelor si sa lasi în urma ta doar datorii. Pentru ca nici ala care a agonisit o gramada la viata lui nu ia nimic cu el în mormânt, dar nici tu nu iei datoriile cu tine la ceruri.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
|
EMI...Ma judeci fara sa ma cunosti. Am 27 de ani, si 7 ani pe carte de munca. Fa socoteala. Iar vechimea nu-i la firma lu' tata, mama sau prietenul de familie. 5 ani vechime in Bucuresti. Si da am fost intretinut, dar am si muncit. Nu am putut sta. Incearca sa vezi activitatea mea pe forum si de cand activez. Ca sa vezi exact ce faceam eu inainte. Nici nu aveam cont pe CG, iar in afara de Level pe alt forum nici nu am cont. Te rog eu. Nu te mai deranja cu mine. Credeam ca ai inteles ce am avut de zis. Lasa-ma in mediocritatea mea.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #324 (permalink) | ||
|
E o neîntelegere, eu vorbeam de mine si de studiile notorii mai lungi în domeniul meu => esti înca student când altii au prins coaja în jungla de câtiva ani buni, deci nu-i de mirare ca se descurca mai bine ca tine la absolvire.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #325 (permalink) | ||
|
Eu am inteles un lucru. Munca te face rob, nu te imbogateste si nici nu te ridica pe culmi de slava. Devii un sclav al societatii. Exact ca intr-un stup. 90% muncesc, iar regina si cu trantorii sunt deserviti (aproximativ ). Trebuie sa stii cum sa-ti balansezi viata in asa fel incat sa nu fii nici sclav, dar nici trantor.Dar deviem de la subiect. Si in viata de asemenea. Asta-i greseala multor parinti. Ii tin pana isi termina si masterul iar apoi, cand puiutul da ochii cu lumea ii vine sa se intoarca la mamica si taticu, si cedeaza destul de usor stresului, dand bir cu fugitii de cele mai multe ori.
|
| | #326 (permalink) | ||
| Quote:
. doar ma irita conceptia ca "eu cred ca un copil e uber-ţîţă si e bucuria vietii&shit, iar voi s'teţ bolnavi daca nu gînditi ca mine si nu trîntiţi şi voi doi plozi. da' lasă că vă maturizaţi voi şi o să vă daţi seama cîtă dreptate am."cum i-am zis si lui Evil Canevil, un copil poate fi cea mai mare bucurie pentru EA, dar nu pentru orice om, cum crede ea ca ar trebui sa fie. exista o gramada mare de oameni pe lumea asta pe care-i doare fix in "cund" de bucuria pe care le-o poate provoca un copil (pentru ei un plod e orice altceva inafara de bucurie). exista o alta gramada de oameni pentru care bucurie inseamna sa nu moara de foame mîine. fiecare are propria scara de valori si pentru fiecare om bucurie = altceva. nu toata lumea turbeaza de fericire aparitia unui plod in viata lor. e vorba de preferinte&gusturi ffs.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #328 (permalink) | ||
|
pai de ce, mane? doi copii = bucurie dublă. ii vezi jucîndu- se impreuna, mergînd amîndoi la scoala, ala mare avînd grija de ala mai mic etc. iti dai seama cîta fericire pe capul unui parinte?
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #329 (permalink) | ||
| Quote:
E usor sa vina un strungar aflat în câmpul muncii la 18 ani sa dea lectii de "descurcare în viata" unui rezident pe neurochirurgie de 30 de ani, aflat înca în camin, fara studiile terminate, fara experienta unui singur job pe cont propriu, fara bani sa poata trai etc.
|
| | #331 (permalink) | ||
| Sa ma exprim si eu ca pot : Copilul ca fapt divers pe lumea asta asigura un echilibru si totodata radiografia parintilor dar cum se explica toata istea' ? - se recomanda si o varsta proprice pentru a naste un copil, pentru a-l putea educa voiniceste cu mintea de 30 ani (si nu de 11 mai nou-caz extrem,recunosc). - odata ajuns la pensie poti fi sigur ca iti va fi un sprijin de nadejde ; doar ca de tine depinde totul . - rolul celor 2 copii (alaturati) duce de asemenea la un echilibru privind educatia (ambilor). - si nu in ultimul rand Biserica, ce incurajeaza perpetuarea speciei .. dar nu in ritm de STÂNĂ (haos si pacat in drumu' mare). | |||
|
| | #332 (permalink) | ||
|
heh. din discutiile de pe topicul asta rezulta ca e inutil sa te opui procesului natural nu ne ramane decat sa pariem pe momentul in care EMI va avea wallpaper cu bebe, avatar cu bebe si status cu "I love work".Quote:
__________________ jack your body | |||
|
| | #333 (permalink) | ||
| Quote:
problema este ca sunt multzi ( shi eu cunosc [in mod biblic ca sa zic asha] persoane de sex feminin ) care se insoara shi fac copii doar ca "asha trebuie". dupa care ishi dau palme shi ajung el prin carciumi shi ea in patul meu/altora. asha cum au mai spus-o shi altzii oricine poate face un copil dar foarte putzini pot creshte unul cu adevarat. deshi sunt din tabara care spune nu, consider ca este o optziune personala shi ca cei are o fac sunt responsabili de aceasta alegere. daca o fac bine ( shi sunt destui care o fac totushi ) respectul meu daca nu , asta e shi carciumarii trebuie sa traiasca.
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #334 (permalink) | ||
| Quote:
- problema ''asha trebuie'' va fi intotdeauna perceputa prin prisma educatiei . | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Si ce daca unul sau altul este responsabil sau nu. De cand ne freaca grija altuia?
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch Last edited by Sir Andrew; 04-07-2008 at 14:24. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
|
Intre noi fie vorba, religiile din lumea-ntreaga îndeamna enoriasii sa procreeze cât mai mult. Boracii sunt si un mijloc de cucerire de marketshare religios. De ce credeti ca Papa nici nu vrea sa auda de prezervativ, nici macar în Africa unde sunt problemele strigatoare care le stim cu totii ? Un borac e un viitor supus. Si pentru religia parintilor, si pentru rentierii din umbra (vorba lui Zarvi'), si pentru politicieni, si pentru pensionarii fara copii. Din ciclul daca tot m-au facut parintii shoricel care alearga în cusca, hai sa fac la rândul meu alti soricei.
|
| | #337 (permalink) | ||
| EMI De ce credeti ca Papa nici nu vrea sa auda de prezervativ - pentru ca te pacalesti singur, atat ca barbat cat si ca .. femeie (fac referire la constiinta si pierderea sensibilitatii in timp - pana la urma urmei demnitatea te tine viu) Partea a doua ma face sa cred ca ai maxim 12 ani. | |||
|
| | #338 (permalink) | ||
|
EMI...din toate posturile tale reiese egoismul. Esti campeon. Iti spun un lucru, o viata traita pentru altii este o viata care merita traita. Acesti altii, ar fi bine sa fie copii tai. Iar o viata in care nu faci nimic pentru altii, ci eul tau este centrul universului tau, este o viata irosita.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|