![]() |
| | #21 | ||
| Join Date: Aug 2002 | Te-ai gandit ca exista multi oameni care nu vad viata ca pe un chin, ci ca pe ceva bun, unic si inestimabil ? | ||
|
| | #22 | ||
| Depinde pe ce lume-i faci. Daca o sa se uite cu invidie la viata parintilor de acum 50 de ani, in loc sa fie invers, punctul tau de vedere cam scartaie.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #23 | |||||||||||
| Quote:
M-am exprimat destul de clar ? Nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza maarea bucurie pe care o ratez, marea descoperire a nustiucaror sentimente si senzatii. N u m a i n t e r e s e a z a. Quote:
![]() Quote:
Quote:
Eu unul, asa am socotit lucrurile, încât mi s-a parut utila o nevasta. In acelasi timp nu mi se par utili copiii. Fiecare dupa cum îi tuna. De exemplu sunt unii care nu vad utilitatea casatoriei, sa a unei femei 'principale' în viata. Fiecare cu standardele lui. De-aia e asa frumoasa viata, din cauza diversitatii. ![]() Quote:
M-am legat eu de soarta ta profesionala, sa ti-o ridiculizez, doar pentru ca ai Sk ... scuze dar nu pot pronunta în public chestia asta ... ![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Eu în locul tau mi-as schimba nick-ul, serios. ![]() Quote:
Cum sa spun, daca vreau sa vad cum sunt copiii, am unde. Asa ca lasati-o mai moale cu marele secret pe care numai voi îl stapâniti. Mai bine vedeti-va de contul bancar hackuit de câteva kile de om. ![]() Quote:
![]() Quote:
Si da, nu e prima data când scriu pe forum ca Religia mea e Egoismul. De ce mi-as complica viata când pot sa nu mi-o complic ? E asaaa de simplu.
__________________ Sclavul perfect e acel sclav care îşi ignoră situaţia. | ||||||||||||
|
| | #24 | ||
| Care parte din "preferintele tale sunt irelevante pentru threadul asta" iti scapa?
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #25 | ||
| Quote:
Faza cu femeile care traiesc mai mult e în schimb reala & naspa. Acum ce recomandati, sa le tinem cu capul sub apa în chiuveta ? Sa nu ne mai uitam la alte bulane & balcoane pâna nu mor ? Ziceti, ascetii mei. ![]()
__________________ Sclavul perfect e acel sclav care îşi ignoră situaţia. | |||
|
| | #26 | ||
| utilitatea este pentru bunuri...NU pentru oameni sau a reinventat cineva notiunea asta? wow utilitatea copiilor/utilitatea nevestei
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #27 | ||
| @bebe_unik : Tu credeai ca pentru femei nu exista conceptul de "utilitatea barbatului" ? ![]()
__________________ Sclavul perfect e acel sclav care îşi ignoră situaţia. | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | ce aveti ma cu ei? mie imi plac, desi nu am (si nici nu voi avea prea curand). dar cei ai prietenilor mei imi plac tare mult, sunt haiosi. imi aduc aminte de cum eram eu cand eram mic. doar cand incep sa planga imi vine sa fug unde vad cu ochii ![]() pana o sa ajungem in asa hal de disperare mai e, se vor gasi solutii pana atunci. | ||
|
| | #29 | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | mutat aici discutia, sa nu ramana cumva lucruri nespune. ![]() as usual, daca mai gasesc topicuri pe profil, se va intampla un merge. | ||
|
| | #30 | ||
| Buna seara. Pe tema asta am si eu unele pareri. Una dintre ele ar fi ca privind lucrurile pe scara larga dorintele voastre individuale (de a face copii sau dimpotriva, de a nu face) nu conteaza mai deloc, aici e vorba de instinct, probabilitati si de numere mari. Niste forumisti din Romania (si doi din Franta) nu conteaza la scara globala. Cand veti aduce toata teoria la nivel practic si o veti putea aplica la scara larga (a se citi "la numere de indivizi peste miliard") atunci e posibil sa aiba aplicare. Pana atunci veti vom discuta "la o bere". Nu cred ca exista cineva in masura sa aiba _in_cunostinta_de_cauza_ o opinie decenta pe marginea subiectului, de unde si placerea mea de a ma amesteca in vorba. Exista teorii apocaliptice (gramezi) privind sfarsitul lumii asa dupa cum exista si teorii (cam) optimiste (IMO), vezi Kurzweil si singularitatea lui. Mai exista si teorii care pretind ca nu avem incotro si ca genele noastre au vointa lor, independenta de a noastra, si ca ne dam degeaba cu curul de pamant. Dar mi-e lene sa scormonesc acum prin browser pentru linkuri, va trebui sa ma credeti pe cuvant. Pana la rezolvarea practica (sau matematica) a problemei ramanem cu senzatiile si parerile subiective ale fiecaruia, de la "eu nu fac copii nici sa ma omori" pana la "eu as muri fara copii". Disclaimer: desigur ca n-am dat click pe linkul din primul post.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #31 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | Ok, daca e split, atunci tratam primul post ![]() Ma simt mai bine ca EMI mi-a disecat tot postul, imi dau seama ca nu aveam de unde sa stiu ca l-am nimerit atat de fix-in-inima sub apa daca nu se zbatea si nu sangera atat ![]() Dar ma simt si mai bine ca eu nu consider ca un pachet de scutece mi-ar hackui contul din banca. Bine, nu suntem toti sclavii sistemului in care faci credit si ca sa-ti cumperi un cuptor cu microunde. Cu alte cuvinte ce am retinut eu din pledoaria lui este ca atunci cand vine vorba de facut copii nu are cu ce In sfarsit un lucru in posturile lui, pe care il cred. Corelat cu semnatura ![]() don't hate me coz I'm better Last edited by GunX; 12-04-2008 at 00:46. | ||
|
| | #32 | ||
| hello...nu se vorbea despre casa ta sau masina ta sau excursiile tale...este vorba "despre copii"
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | asta crezi tu, subiectul este mult mai subtil decat pare in principiu oamenii cu cap nu prea se pun pe turnat copii pana nu au o situatie materiala solida. bine, evident, daca nu sunt tigani. in plus pe EMI nu-l atingi cu chestii generale sau prostii din astea, despre copii ![]() | ||
|
| | #34 | ||
| True, pe EMI il atingi cu un weekend la servici ![]()
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #35 | ||
| bai..radem noi, dar EMI in cel mult 10 ani o sa aiba copii. Mai ales ca e casatorit, orice femeie care poate avea copii mai devreme sau mai tarziu o sa-si doreasca copil, mai ales ca ceasul ticaie... ![]()
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #36 | ||
| aha Si te-ai gandit ca daca ii explici cate chestii ai tu si ca ai bani sa cresti o echipa de fotbal il atingi mai bine? Pai daca e asa de ce nu te-ai apucat pana acum? tic-tac ![]()
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | EMI? sa umple case de niste si mai mici putori arogante? ![]() pai am zis motivele mele, dar s-a facut split. nu cred ca un copil mai are pentru ce sa se nasca si sa traiasca pe lumea asta, trebuie sa fii destul de inconstient sau egosit sa mai torni plozi cand soarta planetei este destul de clara pentru cine poate vedea mai departe de lungul nasului (iar pentru asta exista si un link/film - acum e la topicul "viitorul lumii asteia") | ||
|
| | #38 | ||
| "Mici", "putori" si "arogante" nu sunt defecte reale, toti am trecut pe acolo.
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | da, dar majoritatea am depasit faza | ||
|
| | #40 | ||
| Quote:
Esti trist rau.
__________________ y so srs? XOO OXO OOX | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|