Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

Thread Tools
Old 11-04-2008, 22:55   #21

Quote:
Originally Posted by GunX View Post
dpdv al meu copii nu merita facuti din cauza ca e pacat din egosimul personal (bucuria de a fii parinte) sa nu te gandesti ca sacrifici si chinui viata chiar a copilului tau. tu nu ai face un copil din egoism
Te-ai gandit ca exista multi oameni care nu vad viata ca pe un chin, ci ca pe ceva bun, unic si inestimabil ?

Fenix is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 22:57   #22
Registered User

PigBrother's Avatar

Depinde pe ce lume-i faci. Daca o sa se uite cu invidie la viata parintilor de acum 50 de ani, in loc sa fie invers, punctul tau de vedere cam scartaie.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:06   #23
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by raz View Post
emi: Stii tu vorbesti ca soferul ala care da lectii altora dar de fapt nu a condus in viata lui nici o masina.... Pana nu ai copii nu ai de unde sa stii ce bucurii iti aduc (sau avantaje cum iti place tie sa le zici). Degeaba iti explic cum e sa-l vezi mergand sau cand zice "tata" prima data, nu ai cum sa intelegi, iar mai tarziu cand creste sa jucati un tenis impreuna sau sa mergeti la o partida de pescuit.
Cum sa spun ca sa întelegi si tu, tot ce ai zis tu acolo nu ma intereseaza.

M-am exprimat destul de clar ? Nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza maarea bucurie pe care o ratez, marea descoperire a nustiucaror sentimente si senzatii. N u m a i n t e r e s e a z a.

Quote:
Astea tu nu o sa le traiesti niciodata, si mi-e mila de tine, sincer, pot sa fie mai satisfacatoare emotional decat toate gagicile tale la un loc.
Ia-te de mânutza cu GunX ca si lui îi e mila de mine. Deja ma simt aiurea, duc o viata destul de lipsita de griji dar lumea moare de mila mea. Ce o fi apucat-o ?

Quote:
Astea-s bullshituri, poate tu o sa-ti trimiti parintii la azil cu un shut in cur, altii nu cred ca ar face asta.
Cu siguranta. Copiii tai vor fi niste sclipiri ale iubirii. Nu ca societatea occidentala care a împânzit teritoriile cu azile de batrâni si trimiterea la pachet acolo e doar un fenomen social normal.

Quote:
Pai cum sta treaba EMI de ce te-ai casatorit daca pentru tine familia e 0 ? Sotia aia nu e si ea o povara ?
In curând ajungi sa ma întrebi de când nu m-am lai dus cu lumânarea pe la mormintele bunicilor, stra-bunicilor si stra-stra-bunicilor. Tin sa îti semnalez ca aici vorbim de utilitatea copiilor. Daca doresti sa discuti despre utilitatea nevestei, poti deschide un nou topic, si chiar poate fi interesant.

Eu unul, asa am socotit lucrurile, încât mi s-a parut utila o nevasta. In acelasi timp nu mi se par utili copiii. Fiecare dupa cum îi tuna. De exemplu sunt unii care nu vad utilitatea casatoriei, sa a unei femei 'principale' în viata. Fiecare cu standardele lui. De-aia e asa frumoasa viata, din cauza diversitatii.

Quote:
Originally Posted by GunX
esti un mic angajat care toata ziua nu mai stie unde sa fuga de munca
Da, sunt, e vreo problema ?
M-am legat eu de soarta ta profesionala, sa ti-o ridiculizez, doar pentru ca ai Sk ... scuze dar nu pot pronunta în public chestia asta ...

Quote:
(ca n-ai reusit inca sa aflii cum sa castigi bani stand degeaba si punandu-i pe altii la treaba)
De aflat am aflat, dar mai e ceva pâna la aplicare. Vezi mai jos.

Quote:
stai cu chirie
Sunt ratangiu la banca. Insa cum promoveaza WAFul voi investi în chestii defiscalizante, una din ele fiind cumpararea de imobile pt dat în chirie (+ subventii de la stat).

Quote:
conduci o masina frantuzeasca ca sunt cele mai ieftine
Si asta o zice un ex-Loganist ...

Eu în locul tau mi-as schimba nick-ul, serios.

Quote:
predai lectii de viata altora la capitole la care tu esti corigent (ce stii tu despre copii)
Cred ca e de la spritzul de vineri. Ce lectii despre copii visezi, când eu din start am scris negru pe alb ca NU MA INTERESEAZA ?

Cum sa spun, daca vreau sa vad cum sunt copiii, am unde. Asa ca lasati-o mai moale cu marele secret pe care numai voi îl stapâniti. Mai bine vedeti-va de contul bancar hackuit de câteva kile de om.

Quote:
refuzi sa crezi ca ai toate sansele la o viata in continuare la fel de lowcost si lowjoy, dar crezi ca o sa-ti permiti zbenguiala si fericire la batranete
Iar tu refuzi sa vezi în ce viata lowcost te bagi singur singurel, dar crezi ca la batrânete se va petrece marele scenariu academic cu copiii care te vor tine de mâna pe patul de m.

Quote:
dpdv al meu copii nu merita facuti din cauza ca e pacat din egosimul personal (bucuria de a fii parinte) sa nu te gandesti ca sacrifici si chinui viata chiar a copilului tau. tu nu ai face un copil din egoism
Bucuria de a fi parinte. O chestie care ma lasa rece.

Si da, nu e prima data când scriu pe forum ca Religia mea e Egoismul.
De ce mi-as complica viata când pot sa nu mi-o complic ? E asaaa de simplu.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:09   #24
Registered User

PigBrother's Avatar

Care parte din "preferintele tale sunt irelevante pentru threadul asta" iti scapa?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:12   #25
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunX View Post
Pai tu de ce crezi ca are capul plin de vise cu puicute la batranete? Stai sa vezi cum o sa faca cand o sa afle ca femeile, mai ales nevestele, traiesc mai mult.
Imi place ce mari masculi sunteti în diverse discutii despre femei, dar acum brusc v-a prins frica de Dumnezeu, hait, cum sa recunosti ca niste bulane & balcoane fac hormoneii sa joace rugby ?

Faza cu femeile care traiesc mai mult e în schimb reala & naspa. Acum ce recomandati, sa le tinem cu capul sub apa în chiuveta ? Sa nu ne mai uitam la alte bulane & balcoane pâna nu mor ?

Ziceti, ascetii mei.

Old 11-04-2008, 23:13   #26
Registered User

bebe_unik's Avatar

utilitatea este pentru bunuri...NU pentru oameni
sau a reinventat cineva notiunea asta?
wow utilitatea copiilor/utilitatea nevestei

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:15   #27
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

@bebe_unik : Tu credeai ca pentru femei nu exista conceptul de "utilitatea barbatului" ?

Old 11-04-2008, 23:24   #28
Registered User

ce aveti ma cu ei? mie imi plac, desi nu am (si nici nu voi avea prea curand). dar cei ai prietenilor mei imi plac tare mult, sunt haiosi. imi aduc aminte de cum eram eu cand eram mic. doar cand incep sa planga imi vine sa fug unde vad cu ochii
pana o sa ajungem in asa hal de disperare mai e, se vor gasi solutii pana atunci.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:35   #29
Moderator

mutat aici discutia, sa nu ramana cumva lucruri nespune.

as usual, daca mai gasesc topicuri pe profil, se va intampla un merge.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2008, 23:41   #30
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Buna seara. Pe tema asta am si eu unele pareri. Una dintre ele ar fi ca privind lucrurile pe scara larga dorintele voastre individuale (de a face copii sau dimpotriva, de a nu face) nu conteaza mai deloc, aici e vorba de instinct, probabilitati si de numere mari.
Niste forumisti din Romania (si doi din Franta) nu conteaza la scara globala. Cand veti aduce toata teoria la nivel practic si o veti putea aplica la scara larga (a se citi "la numere de indivizi peste miliard") atunci e posibil sa aiba aplicare. Pana atunci veti vom discuta "la o bere".
Nu cred ca exista cineva in masura sa aiba _in_cunostinta_de_cauza_ o opinie decenta pe marginea subiectului, de unde si placerea mea de a ma amesteca in vorba. Exista teorii apocaliptice (gramezi) privind sfarsitul lumii asa dupa cum exista si teorii (cam) optimiste (IMO), vezi Kurzweil si singularitatea lui.
Mai exista si teorii care pretind ca nu avem incotro si ca genele noastre au vointa lor, independenta de a noastra, si ca ne dam degeaba cu curul de pamant. Dar mi-e lene sa scormonesc acum prin browser pentru linkuri, va trebui sa ma credeti pe cuvant.

Pana la rezolvarea practica (sau matematica) a problemei ramanem cu senzatiile si parerile subiective ale fiecaruia, de la "eu nu fac copii nici sa ma omori" pana la "eu as muri fara copii".

Disclaimer: desigur ca n-am dat click pe linkul din primul post.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 00:03   #31
Registered User

Ok, daca e split, atunci tratam primul post

Ma simt mai bine ca EMI mi-a disecat tot postul, imi dau seama ca nu aveam de unde sa stiu ca l-am nimerit atat de fix-in-inima sub apa daca nu se zbatea si nu sangera atat

Dar ma simt si mai bine ca eu nu consider ca un pachet de scutece mi-ar hackui contul din banca. Bine, nu suntem toti sclavii sistemului in care faci credit si ca sa-ti cumperi un cuptor cu microunde.

Cu alte cuvinte ce am retinut eu din pledoaria lui este ca atunci cand vine vorba de facut copii nu are cu ce
In sfarsit un lucru in posturile lui, pe care il cred. Corelat cu semnatura

don't hate me coz I'm better

Last edited by GunX; 12-04-2008 at 00:46.

GunX is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 00:15   #32
Registered User

bebe_unik's Avatar

hello...nu se vorbea despre casa ta sau masina ta sau excursiile tale...este vorba "despre copii"

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 12-04-2008, 00:19   #33
Registered User

asta crezi tu, subiectul este mult mai subtil decat pare
in principiu oamenii cu cap nu prea se pun pe turnat copii pana nu au o situatie materiala solida. bine, evident, daca nu sunt tigani.
in plus pe EMI nu-l atingi cu chestii generale sau prostii din astea, despre copii

Old 12-04-2008, 00:20   #34
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

True, pe EMI il atingi cu un weekend la servici

Old 12-04-2008, 00:20   #35
raz
Nick anterior: raz98

raz's Avatar

bai..radem noi, dar EMI in cel mult 10 ani o sa aiba copii. Mai ales ca e casatorit, orice femeie care poate avea copii mai devreme sau mai tarziu o sa-si doreasca copil, mai ales ca ceasul ticaie...

raz is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2008, 00:22   #36
Registered User

bebe_unik's Avatar

aha
Si te-ai gandit ca daca ii explici cate chestii ai tu si ca ai bani sa cresti o echipa de fotbal il atingi mai bine? Pai daca e asa de ce nu te-ai apucat pana acum?

tic-tac

Old 12-04-2008, 00:22   #37
Registered User

EMI? sa umple case de niste si mai mici putori arogante?

pai am zis motivele mele, dar s-a facut split. nu cred ca un copil mai are pentru ce sa se nasca si sa traiasca pe lumea asta, trebuie sa fii destul de inconstient sau egosit sa mai torni plozi cand soarta planetei este destul de clara pentru cine poate vedea mai departe de lungul nasului (iar pentru asta exista si un link/film - acum e la topicul "viitorul lumii asteia")

Old 12-04-2008, 00:23   #38
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

"Mici", "putori" si "arogante" nu sunt defecte reale, toti am trecut pe acolo.

Old 12-04-2008, 00:25   #39
Registered User

da, dar majoritatea am depasit faza

Old 12-04-2008, 00:27   #40
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Hai sa va servesc un contra-cliseu. Bun, faci copii, îi cresti, îi educi, toate bune si frumoase. Apoi îmbatrânesti. Te rablagesti, fizic si psihic. Evident, pentru ca ai avut grija, copiii tai vor fi lânga tine. Vor da câteva telefoane, vor semna câteva hârtii, si o masina va veni sa te transporte la noul tau domiciliu, azilul de batrâni. Odraslele vor veni din când în când cu portocale. Te vei rablagi treptat si mai tare, tinerea ta în conditii decente va deveni din ce în ce mai costisitoare, dar odraslele iubitoare vor asuma toate cheltuielile. Vei da ultimul horcait singur cu o infirmiera, ca nu apucasera sa ajunga dupa apelul telefonic de la camera de garda a spitalului. Vor plânge la patul tau si vor planifica o înmormântare frumoasa, semnând alte hârtii pentru alte servicii. Se vor gândi mai ales la partajul averii, la cât au asteptat sa se sfârseasca odata chinul (lor). De obicei urmasii se cearta în momente din astea, ai tai cu siguranta nu se vor certa, doar i-ai facut mai buni decât media. Si cam aici se încheie epopeea. Pentru tine. Viermii care te vor mânca vor simti gustul unei mari satisfactii împlinite. Dar si gustul unei mari nedumeriri : cum se face ca zurbagiul de vecin de palier de la azil, un ciudat pe nume EMI, avea parte de tratament personalizat, puicutzele intrau si ieseau din camera lui non-stop, camera lui era de fapt apartament de lux, s-a distrat nebunul si a profitat de viata pâna în ultima clipa fara sa astepte mila si rabdarea rudelor. Nedumerirea vine de la misterul provenientei banilor pe care i-a tocat EMI pentru astfel de servicii. Insa în gura viermilor vei avea o ultima revelatie : tu ai avut un sfârsit frumos, iar el - un sfârsit nedemn.
You make baby Jesus cry.
Esti trist rau.
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules