![]() |
| | #381 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #382 (permalink) | ||
|
Dati-va dreptate intre voi, ca tot pe langa s-a tras. Pe aia care nu dispretuiesc copiii dar nu vor copii nu i-a remarcat nici unul dintre voi, nu? Lasa, tot e bine ca i-ati vazut pe aia care dispretuiesc copiii (adica sunt naspa) si, intr-un contrast deplin, pe aia care au sau vor (adica adevaratii cetateni de nadejde ai lumii)
__________________ Freedom fighter | |||
|
| | #384 (permalink) | ||
|
Ai uitat insa si de alte categorii importante - cei educati si cu bani care isi permit sa creasca un individ care va aduce ceva plusvaloare omenirii - cei care fac copii pentru ca "asa trebuie" si pentru ca asa au invatat acasa, desi lipsa progeniturilor lor nu ar fi deranjat pe nimeni - cei care fac copii pentru ca sunt prea tampiti sa le treaca prin cap ca ar fi putut sa nu-i faca
__________________ Freedom fighter | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
nu inteleg de ce sunt data exemplu negativ de insomnia ca eu am copil. si daca am ce? nu tin minte sa fi bagat pe git cuiva sa faca si el copil. de fapt imi este chiar indiferent ce face cel de linga mine atit timp cit nu ma afecteaza pe mine. ceea ce uitati voi, si o tabata si cealalta, e sa nu va mai uitati in curtea vecinului si sa-l condamnati pentru ce face. e alegerea fiecaruia.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #388 (permalink) | ||
|
care este diferentza dintre un pedagog shi un pedofil ? pedofilul chiar iubeshte copii!!! deci cine iubeshte cu adevarat copiii sa iasa in fatza!! nu shtiu daca cineva iubeshte sau disprezuieshte global copiii. personal nu ma dau in vant dupa ei, dar nici nu ii tzin la distantza cu batzul. in general ma enerveaza adultzii care se dau in spectacol cu pupaturi shi alte chestii mai ales cand vezi ca ala mic e la fel de incantat ca o matza la vederea apei ( cine nu shtie sa incerce sa spele o matza in chiuveta [a se vedea poza]). eu personal sunt de principiul ca fiecare copil e diferit shi ca daca e cuminte/dragutz/ intersant/etc pote sa-mi placa de el. daca nu , nu. evident numarul celor care mi-au placut cu adevarat e relativ mic. faptul ca nu am facut unul pana acum tzine de mai multzi factori printre care faptul ca prefer relatzii superficiale shi sporturi extreme au avut o mare influentza.
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #389 (permalink) | ||
|
tocmai ma uit la ai. Un film excelent pana acum, care trateaza (printre altele) si subiectul mamelor care "fac" copii doar din pur egoism , ca sa isi implineasca ele niste sentimente, desi nu is in stare sa duca pana la capat "meseria" de mama. Tipic, zic eu pentru multe femei, sa faca asa ceva fara sa se gandeasca la boltul ala de mamaliga caruia ii zic copil, natura si instinctele spunandu-si cuvantul mai mult decat ratiunea
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| | #392 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Azi am mers cu metroul (astept intepaturile si insultele ). Pe la "Politehnica" urca o familie mixta, el rrom, ea romanca halba. Aveau o puradea de ~2 ani. Cu un Nokia gen 3250 in mana, la care urla, la volum mare "esti finuta, esti printesa, ai valuare, ca tine niiimeni nu are" si "am, am, am valoare". Primul instinct a fost sa-i iau pe fericitii parinti de ceafa si sa-i dau temeinic de gresia de pe peron. Dupa aia m-am gandit ca ii ajung fetitei si manelele, pe care mai si "dansa", si nu are sens sa-si vada parintii violentati, oricum n-ar intelege nimic. Bineinteles, era un politai pe peron ![]() Chestiile de genul ma fac sa cred ca n-ar fi complet nedemocratica o castrare in functie de IQ . Chiar NU e cazul sa aiba toti copii, cu riscul sa nu mai avem maturatori suficienti (da' sunt deja destui, vreo 3 miliarde pe glob, pana se termina o sa existe roboti pentru asta )Ma rog, am mai si vazut ca destule domnisoare pe forum urla ca nu mai exista baieti inalti si solizi. Bazat pe ce am vazut astazi, cred ca se orienteaza pe bengalezi bronzati de tipul fericitului tata, s-atunci normal ca nu gasesti fecundator peste 1.65 . Le sugerez sa repete inainte de culcare "white is (also) nice" .
| ||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Thanx, no. Joc deja un mmorpg cu mine însumi, totul merge ok, viata e dulce si linistita, tocmai sparg scorurile. Nu ma intere' mmorpg-uri martirizante.
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #396 (permalink) | ||
|
Toate ca toate, dar daca nu-s nici macar în stare sa scrie trei cuvinte fara o greseala, chiar ca devin exasperanti copi.
|
| | #397 (permalink) | ||
|
Apropo, ce parere aveti despre userii care si-au pus o poza cu boracul ca avatar ? ![]() Cred ca sunt exact genul cu cărniţă din cărniţă, pahar de apă etc.
|
| | #400 (permalink) | ||
|
Intâlnesti pe toate forumurile. Nu ma gândeam la cineva anume de pe CG ci asa, în general. Sa-ti pui boracul în avatar .......
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|