Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-09-2008, 00:42   #581 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Consola mea si televizorul LCD or sa faca un an peste vreo 6 luni, va anunt eu la momentul potrivit.

Apropos de copii : cei care aveti, i-ati botezat ? Daca da, de ce ? Daca nu, de ce ?

Consola ta de 300 de euro si televizorul tau LCD de 250 de euro au facut un an. Banuiesc ca petrecerea, dansul si urarile se vor tine pe CG.

Dupa uimitorul thread cu jerrycan-ul si ridicarea in slavi a creditelor bancare m-au convins ca ai simtul umorului si esti amuzant cand vrei. Televizor full HD + PS3 am gasit la o familie dintr-o comuna ratacita din cel mai sarac judet. ( munceau in Spania )

Cat despre copii? De cand prietenele mele isi duc copii la inot si fac exercitii la sala , arat din ce in ce mai bine. Normal ca nu intelegi nimic si educatia unui copil, responsabilitatea ti se par o joaca. Ferilizarea in vitro, numarul de adoptii ( eludand legea de exemplu in Romania si fiind interzise acum , cred) sunt un exemplu de ce sunt in stare unii pentru a avea un copil.

Normal ca este ideal sa il iei de 7 ani , un mic geniu, un copil timorat si distrus de orfelinat.

Daca imi scoti un zambet cu negrisori, credite, masina ta multifunctionala, cautarile pentru un litru de benzina ieftin, cand ajungi la copii care unii ajung pe lume in Romania facuti la betie, la 9 luni cate unul , cu fete insarcinate la 12-13 ani aici atingi probleme cu care se confrunta Romania ( din ce in ce mai putin, in anumite zone, etc...)

Mai bine incepeai cu vestita propozitie: "Copilul este un pervers polimorf"

Chiar daca esti ateu, sef de sectie , neurochirurg bun, lucrezi ca Lord Raptor in domeniul fizicii, agent de bursa de succes, tot iti botezi copilul si nu ca sa scapi de gura lumii , mai mult din inertie. Nu a putut sa faca societatea multiratel dezvoltata a lui Ceausescu si vor reusi acum? Asta este buna pentru cercetatori: De ce ateii isi boteaza copilul ? Cred ca raspunsul lui Moromete cand saluta si apoi injura este bun.

LE: taci din gura cand unii fac ceva :
Proiect pentru copiii saraci!

Last edited by stefanap; 07-09-2008 at 01:27..

stefanap is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2008, 01:20   #582 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Priveam azi la o emisiune despre natalitate, la un moment dat spunea ca una din 5 nemtoaice si una din 10 frantuzoaice nu vor face deloc boraci.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2008, 05:41   #583 (permalink)
Registered User

craezee's Avatar

o sa fac nu mai mult de 2 copii la timpul potrivit, cu persoana potrivita, cu nunta, cununie, botez si toate cele, nu neaparat pentru ca as crede in obiceiurile astea (de altfel imbecile pe alocuri) dar mi-ar place ca parintii si buncii si toate neamurile sa fie happy :P..si pe mine un eveniment vesel cu multa lume nu ma deranjeaza niciodata ...oricum pe moment nu ma grabesc in directia asta, si nici nu suport copiii mici, in special sugarii, sunt de-a dereptul aiurea cum arata ca niste sobolani mici, si urla, tipa, fac caca, totusi gandul ca sunt ai mei cu o femeie pe care o ador m-ar face sa-i iubesc si sa am multa grija de ei
dar ma repet, nu as face mai mult de 2 (doamne da-mi baieti ), ma gandesc si la viitorul planetei :P

craezee is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2008, 12:05   #584 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Redau aici o replica interesanta avuta de la o cunostinta, despre subiect.

Ea : -Legea selectiei naturale, genele tale abandoneaza cursa

Old 17-10-2008, 13:17   #585 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Iar avem useri care-si pun poze cu boracii în avatar.

Altfel, ati vazut ca acum femeile care nasc beneficiaza de conditii mai bune, 85% din salariu neplafonat, parca.

Tot pe forum revine des ideea "sa-mi achit casa ca sa am ce lasa la copii". Sau "sa las la copii". Tot respectul pentru cel ce reuseste sa-mi explice de unde pâna unde un astfel de scop în viata.

Old 17-10-2008, 13:26   #586 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

si cu ce te deranjeaza ca are copil in avatar? negru tau e mai bun? mi se pare mie sau nu prea ai ce face? ce-ti pasa ce are unu si altu in avatar? sa zicem ca pe mine ma deranjeaza cei care-si pun gagici goale in avarat. sa incep sa-i arat cu degetu?

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 13:32   #587 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Nu e vorba de deranj ci de înca un exemplu cu carnitza din carnitza, mare chestie ca s-a reprodus si el. Asta desi nu a dat niciun examen ca sa dovedeasca ca e capabil sa creasca un copil, desi a face un copil e mai simplu decât a sparge seminte sau a declina corect un verb.

Old 17-10-2008, 13:33   #588 (permalink)
Moderator

emi are o nevoie care revine oarecum regulat, de a discuta despre copii si a solicita sa i se explice "de unde pâna unde un astfel de scop în viata". borderline post hunting, handle with care.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 13:55   #589 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Sau isi doreste la nebunie un borac (ca sa-l citez) si nu prea poate, astfel cerand sprijin psihic in a i se spune ca este o pierdere de timp. este exact ca un drog. il iei regulat pt a nu simti golul din viata ta.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 13:57   #590 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

WAF-ul nu are in plan nici o activitate de design puradei, si probabil se simte frustrat?

Urmez aceeasi linie mentala pe care o incepuse SA!

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 14:03   #591 (permalink)
Registered User

dirtywork's Avatar

Quote:
Iar avem useri care-si pun poze cu boracii în avatar.
Asa si? E vreo restrictie in sensul asta? Fiecare cu ce-l doare. Eu m-am luat de rudele tale din avatar?

Quote:
Altfel, ati vazut ca acum femeile care nasc beneficiaza de conditii mai bune, 85% din salariu neplafonat, parca.
O masura profitabila pentru societate pe termen mediu. Daca ai fi studiat statistici demografice ai fi descoperit ca-n jurul anilor 2050 vom avea un raport de un salariat la 9 pensionari? Ai idee ce consecinte economice are o asemenea stare de lucruri?

Quote:
Tot pe forum revine des ideea "sa-mi achit casa ca sa am ce lasa la copii". Sau "sa las la copii". Tot respectul pentru cel ce reuseste sa-mi explice de unde pâna unde un astfel de scop în viata.
Ironic, sunt de acord cu tine la partea cu lasatul la copii. Sunt de parere ca fiecare trebuie sa-si faca un viitor singur. Pe mine nu m-a ajutat tata si m-am descurcat. Dar as putea sa-ti explic de unde acest scop in viata pentru unii: din cauza ADN care le seteaza scopul primordial in viata, si anume supravietuirea speciei. Asa sunt programati majoritatea oamenilor si animalelor, sa faca tot posibilul sa-si perpetueze genele (bune sau rele).

Quote:
Nu e vorba de deranj ci de înca un exemplu cu carnitza din carnitza, mare chestie ca s-a reprodus si el.
De ce ai tu impresia ca ma laud cu progenitura mea? L-am pus la avatar pentru ca e mai frumos ca mine. N-am vrut sa distrug retina unor useri nevinovati ca tine cu mutra mea oribila.

Quote:
Asta desi nu a dat niciun examen ca sa dovedeasca ca e capabil sa creasca un copil, desi a face un copil e mai simplu decât a sparge seminte sau a declina corect un verb.
Scuza-ma, ne cunoastem? Daca nu, de unde atata certitudine in afirmatia ta omniscienta?

dirtywork is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 14:11   #592 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
Originally Posted by dirtywork View Post
O masura profitabila pentru societate pe termen mediu. Daca ai fi studiat statistici demografice ai fi descoperit ca-n jurul anilor 2050 vom avea un raport de un salariat la 9 pensionari? Ai idee ce consecinte economice are o asemenea stare de lucruri?
Nu am zis ca masura e rea. Am amintit-o ca o noutate.
Faza cu 1 salariat la 9 pensionari e exagerata, e calculata pt pensionari nemuritori. De altfel toata isteria asta cu pensiile private pentru cei care au acum 30 de ani e bullsh.. pentru ca baby-boomersii (în vest) si pensionatii precoce în 90 (la noi) vor fi oale si ulcele când actuala generatie tânara ajunge la pensie.

Quote:
Dar as putea sa-ti explic de unde acest scop in viata pentru unii: din cauza ADN care le seteaza scopul primordial in viata, si anume supravietuirea speciei. Asa sunt programati majoritatea oamenilor si animalelor, sa faca tot posibilul sa-si perpetueze genele (bune sau rele).
De acord cu tine. Dar daca spui asta majoritatii de aici, ca de fapt e doar instinct orb, se declara jigniti.

Quote:
Scuza-ma, ne cunoastem? Daca nu, de unde atata certitudine in afirmatia ta omniscienta?
Erai doar un exemplu de avatar legat de subiect. Celelalte afirmatii nu se refereau la tine ci la subiect si la discutiile deja avute.

Old 17-10-2008, 14:33   #593 (permalink)
Registered User

dirtywork's Avatar

Quote:
Dar daca spui asta majoritatii de aici, ca de fapt e doar instinct orb, se declara jigniti.
Ca sa fim drepti pana la capat, ar trebui sa recunoastem ca e vorba de majoritatea feminina. Aceste instincte sunt mai degraba prezente la ele. Eu n-am simtit nevoia sa-mi perpetuez genele (de o valoare discutabila) dar n-am avut de ales. A trebuit sa cedez presiunilor (marsave de multe ori) sotiei. Intr-un fel e de admirat cum reusesc ele sa convinga cei mai inversunati masculi ca isi doresc ei insisi sa devina tatici. Acestia devin apoi cei mai aprigi sustinatori ai acestei teorii. Eu macar mai am respect fata de mine, pentru ca am marait impotriva, dar m-am executat silit de imprejurari. Viata fara copii e mult mai relaxata. Asa, pe la vreo 60 de ani o sa ma simt obligat sa mor, sa le pot lasa mostenirea cat inca mai au nevoie de ea.

Sigur, asta nu inseamna ca sunt un tata rau. Incerc, si zic eu si altii chiar reusesc, sa ma achit cu brio de noul statut de tata. In fond, in viata trebuie sa fii responsabil si sa-ti asumi consecintele deciziilor anterioare. Daca ar fi fost dupa mine insa, acum nu as fi avut acest avatar

dirtywork is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 15:58   #594 (permalink)
Moderator

dirtywork, printscreen la #593, inramat, facut cadou la majorat.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 18:47   #595 (permalink)
Registered User

molecula's Avatar

verbele nu se declina, ci se conjuga

molecula is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2008, 19:47   #596 (permalink)
Registered User

Da!
Adevarat, postarea 593 imi pare, prin "cruzimea-inocentei-si-adevarului-continut" cel mai puternic argument in acesta polemica de ...30 "pagini".
....
In continuare, cred, in maretia de "sofist" pe care o are EMI.
Si in "faptul" ca dansul nu a avut "ultimul-cuvant"...inca.

farafiguri is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules