![]() |
| | #202 (permalink) | ||
|
- haine de scandal - check - ceva bani - check, dar cam slabutz salariul intra saptamana viitoare- aparat foto - check - cizme - check, fac rost in seara asta As putea incerca sa gasesc o lanterna prin casa (sunt vreo 2, dar nu stiu in ce stare) sau chiar sa sterpelesc frontala lui taica-meu. N-am mai fost de ceva timp la circ, dar presupun ca fantana e in fatza ta in caz ca intri pe aleea aia din Stefan cel Mare, right?
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
O sa plec in curand de-acasa si o sa raman fara acces internet. So, daca nu se schimba nimic, ne vedem maine acolo. Jigodie, ai PM cu numarul meu de mobil, in caz ca se schimba ceva da-mi un sms.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
buei, s-ar putea ca sa vin si eu. sa vad exact ce si cum... nu am cizme dar am camera foto, lanterna( cu led) de pus pe scafarlie, gps, automobil, curaj.... si .... asiguare de viata. am si o lampa d-asta. sa o aduc? ![]() inca nu confirm venirea... deocamdata mi-am anuntat doar intentia :hug:
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
@faraonu: vrei sa parlesti vreun caine cu lampa aia ? )Pentru maine am luat in considerare 4 tinte, macar 2 din ele sper sa le "cucerim". Singurul lucru care ar putea sa ne puna probleme este...vremea. Astia tot anunta de miercuri averse de ploaie, insa pana acu nu s-au tinut de cuvant. Sa speram ca ne rateaza si maine. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
ne vedem..azi la 10 ![]() la vreme au anuntat precipitatii spre seara.. spre sa nu ne influenteze negativ
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
tocmai ne-am intors de la a 2-a expeditie. Teferi cu totii, am fost 8 oameni. Am fost la Fortul de la Afumati, fort unic si imens. Este foarte mare, complex, in stare buna dar...accesul este limitat de placi de beton turnate pe scarile de acces catre nivelul inferior. Din cate se aude, ar mai fi 4 etaje ingropate. Am avut o scurta discutie cu un soldat de la o baza militara care ingloba un fort pe care am vrut sa-l vizitam. Discret ne-a spus ca e f mare, are multe niveluri sub pamant, e baza militara activa din categoria a I-a si ca inauntru e presarata curtea cu diverse capcane periculoase (inclin sa-i dau dreptate). Am dat cate o tura scurta la cel de pe A2 si bateria din Tunari. Poze si alte impresii mai tarziu. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
L-am rugat pe Evil Yuri sa faca o lista completa ce cuprinde fiecare fort si baterie in parte cu, coordonate, poze de pe Wikimapia sau Google Maps si cat mai multe date despre acestea. Vreau sa facem un mic ghid pe care sa-l folosim in urmatoarele expeditii pentru a merge la sigur si a organiza putin problema. Orice sugestie legata de acest ghid e bine venita. Vreau ca acesta sa fie gata pana Joi pentru a ne putea folosi de el Sambata daca iesim. Se anunta cineva pentru Sambata asta? Mie unul mi-a placut foarte tare iesirea trecuta, am fost multi, organizati si de caterinca. In urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca un gratar e musai pentru viitoarea iesire (pentru a evita masa in localurile de "lux" ca cel unde am mancat Sambata si din care prietena lui Faraonu nu mai dorea sa plece ...deh...muzica buna, lume buna.. ).Sharku, foarte interesant acest documentar. Am decis sa vizitez si Manastirea Chiajna . Sunteti invitati cu totii. Trebuie doar sa hotaram cand. LE: o sa va tin la curent cu filmarea, ce se petrece, cand, cu cine si unde. Eventual poate ne adunam toti la o discutie de cateva minute pentru a aparea pe sticla. In alta ordine de idei, rog pe oricine stie de vestigii, cladiri parasite dar cu o istorie, manastri, galerii..., sa ne-o prezinte, sa ne anunte. Nu trebuie sa limitam aceste iesiri la centura de fortificatii din jurul capitalei ci putem include orice locatie de interes. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
La capitolul interes, zilele astea planuiesc o descindere la Nabucco, Turandot, Tosca ... ma gandeam sa merg maine, la ceas de seara. Despre iesirea de sambata ... fara numar fara numar pentru prietena faraonului, asa dans pe mese n-am mai vazut in viatza mea, plangea acordeonul si mai multe nu ...
|
| | #215 (permalink) | ||
|
diseara pun eu ceva poze...stric pe subiectul excursiei... localul de "mega-fite" la care am mancat nu apare in ele ![]() LE: pt urmatoarea iesire sa trecem pe lista de accesorii necesare si 2 cordeline
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Ne-am intalnit (Jigodie, saif0809, Evil Yuri, anitzei22, faraonu + jumatatea lui mai buna, Salgado88 + cameramanul), ne-am deplasat in liniste catre fortul de la Afumatzi si am intreprins diverse actziuni de cercetare in teritoriu. Fiind singurul dotat si cu niste cizme de cauciuc, am incercat sa explorez un tunel putzin mai ... ud. Din nefericire, nivelul apei era din ce in mai ridicat, iar temperatura din ce in ce mai scazuta Finis coronat opus, am descoperit si un fluture, specie rara, reminiscentza a vremurilor demult apuse, eveniment salutat cu multa caldura in special de catre latura feminina a expeditziei A urmat o scurta dar intensa experientza culinara, desfasurata intr-o locanta aflata sub hramul "mananci-azi-mori-maine", mici + cartofi prajitzi + muzica de camera, camera de gazare, moment salutat cu multa caldura de catre latura feminina a expeditziei ![]() Pentru saptamana viitoare planuim o noua iesire, am vrea sa cercetam cateva forturi de-astea pe 3 nivele, constructzii relativ recente, situate prin Vitan, linia lui 41, cimitirul Bellu, moment ce va fi, cu sigurantza, salutat cu multa caldura de catre latura feminina a expeditziei
|
| | #220 (permalink) | ||
|
pe langa moeciu e o pestera neamenajata se numeste pestera liliecilor... cineva posibil interesat ?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |