![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
da... tin minte ca erau la suprafata niste ciuperci de aerisire intre favorit si orizont. acum are logica :-?. Daca nu ma insel acum nu mai exista acele ciuperci de aerisire si prin 95-96 stiu sigur ca inca functionau ( se auzeau ). buncarul de sub gradina botanica a fost o chestie soc pentru mine . s-a trezit bunicamiu sa ne spuna amintirile din tineretile lui de inginer. Cica a lucrat instalatiile pe acolo. Prin oras sunt blocuri intregi cu buncare la subsol. Comunisti nebuni ce naiba aveau de gand sa facA?
Last edited by razvantt; 01-06-2008 at 20:16.. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Stiu ca anul trecut se dadeau niste petreceri pe trip in buncarul de langa Autostrada Soarelui. Eu ma bag la o expeditie
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
nu vreau sa va tai din elan, dar chiar credeti ca sunt practicabile? cum e si in cazul drumul taberei, nu mai sunt nici macar aerisirile functionabile. Interesant ar fi de aflat de ce abia dupa 10 ani nu au mai functionat. Ce s-a intamplat pe acolo ? dar astea sunt deja informatii din dosare ascunse de sri. to bad..
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
eu ma inscriu la deplasari ![]() nu stiam nimic despre forturile astea pana acum vreo luna cand am citit din intamplare articolul din National Geographic... intotdeauna m`au fascinat locatiile de genul asta si acum sunt si mai intrigat din ce am citit in posturile de aici
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
eu doar am dat un quote de pe threadul respectiv.. de pe antepenultima pagina ce e drept.. o fi, n-o fi, totusi mi se pare cam ciudat sa bagi perle de genu` asta doar ca sa te afli in treaba edit: m-am uitat in urma si tipul respectiv a dat niste amanunte care ulterior s-au dovedit a fi adevarate (intrarea catre bunkerul de la opera de exemplu) dar si faza cu tunelul bucuresti - pitesti ca sa nu creez confuzii, defapt nu e bunker si o fosta centrala termica; sau cel putin asa a zis un user care parea sa fie din domeniu. totusi dupa faza cu politia.. things smell fishy Last edited by 1bit; 01-06-2008 at 21:33.. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Uitasem de articolul asta: http://www.cancan.ro/2008-03-06/Expe...Bucuresti.html sunt motocilcistii de pe acel forum poate ne imprietenim cu ei | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc ca sunt deschisi la avalanse de doritori de senzatii tari.. printre ei se pot afla "ochi albastrii" undercovor. un quote de aici: Quote:
Quote:
| |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Lista se ingroasa, pana acum suntem asa: -.:indie:. -Darkblack99 -n0iz3 -inca un user care mi-a dat PM si nu-mi permit sa-l fac publi inca ![]() -si cu mine deci o masina completa. O sa avem camera video, foto, GPS si posibil masina(nu e sigur). Ne trebuiesc ceva lanterne, poate cizme si o masina sigura. Sunteti de accord sa ramana pe sambata viitoare? Eu in principiu pot veni, o sa am grija sa nu-mi stabilesc nimic pt atunci. Lista e deschisa, se poate inscrie absolut oricine dar am rugamintea ca cine promite sa fie acolo. Detaliile le stabilim ulterior. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Prevad un Blair Witch Project autohton... ![]() [edit]: M-ar tenta si pe mine, daca n-as fi asa departe. Bring pix0rz.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
ooo....ce tare! lista ia proportii ![]() Apropos, in primul post am lasat si numerele mele. Iata candidatii pentru Sambata viitoare: -.:indie:. -Darkblack99 -n0iz3 -Evil Yuri -drandrei -BlonduGL -si cu mine Indie ma refeream la o masina, treaba sigura dar m-am exprimat cam aiurea, merge si un Trabant ![]() LE: Doctor Bonez poate cand vii prin Buc facem si cu tine o iesire. Esti binevenit oricand | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |