![]() |
| | #21 | ||
| Quote:
da... tin minte ca erau la suprafata niste ciuperci de aerisire intre favorit si orizont. acum are logica :-?. Daca nu ma insel acum nu mai exista acele ciuperci de aerisire si prin 95-96 stiu sigur ca inca functionau ( se auzeau ). buncarul de sub gradina botanica a fost o chestie soc pentru mine . s-a trezit bunicamiu sa ne spuna amintirile din tineretile lui de inginer. Cica a lucrat instalatiile pe acolo. Prin oras sunt blocuri intregi cu buncare la subsol. Comunisti nebuni ce naiba aveau de gand sa facA?Last edited by razvantt; 01-06-2008 at 20:16. | |||
|
| | #22 | ||
| Stiu ca anul trecut se dadeau niste petreceri pe trip in buncarul de langa Autostrada Soarelui. Eu ma bag la o expeditie ![]()
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare!http://forum.computergames.ro/7-gene...-3-oameni.html | |||
|
| | #23 | ||
| nu vreau sa va tai din elan, dar chiar credeti ca sunt practicabile? cum e si in cazul drumul taberei, nu mai sunt nici macar aerisirile functionabile. Interesant ar fi de aflat de ce abia dupa 10 ani nu au mai functionat. Ce s-a intamplat pe acolo ? dar astea sunt deja informatii din dosare ascunse de sri. to bad.. | |||
|
| | #24 | ||
| In mod sigur le pasa alora de la SRI de un sistem de aparare abandonat din secolul XIX. ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #25 | ||
| cand mai vor sa il bata pe x sau y... sigur ii intereseaza ) FBI style ) | |||
|
| | #26 | ||
| Imi scapa ce zici tu acolo, dar nu conteaza oricum.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #27 | ||
| pai nu cred ca sistemul de aparare de pe vremea lui Carol I ii intereseaza dar galeriile construite de comunisti cu siguranta da | |||
|
| | #28 | ||
| delete | |||
|
| | #29 | ||
|
| | #30 | ||
| eu ma inscriu la deplasari ![]() nu stiam nimic despre forturile astea pana acum vreo luna cand am citit din intamplare articolul din National Geographic... intotdeauna m`au fascinat locatiile de genul asta si acum sunt si mai intrigat din ce am citit in posturile de aici ![]()
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #31 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #32 | ||
| n0iz3 esti pe lista 1bit e adevarat sau caterinca? suna a treaba murdara | |||
|
| | #33 | ||
| eu doar am dat un quote de pe threadul respectiv.. de pe antepenultima pagina ce e drept.. o fi, n-o fi, totusi mi se pare cam ciudat sa bagi perle de genu` asta doar ca sa te afli in treaba edit: m-am uitat in urma si tipul respectiv a dat niste amanunte care ulterior s-au dovedit a fi adevarate (intrarea catre bunkerul de la opera de exemplu) dar si faza cu tunelul bucuresti - pitesti ca sa nu creez confuzii, defapt nu e bunker si o fosta centrala termica; sau cel putin asa a zis un user care parea sa fie din domeniu. totusi dupa faza cu politia.. things smell fishy Last edited by 1bit; 01-06-2008 at 21:33. | |||
|
| | #34 | ||
| Uitasem de articolul asta: http://www.cancan.ro/2008-03-06/Expe...Bucuresti.html sunt motocilcistii de pe acel forum poate ne imprietenim cu ei ![]() | |||
|
| | #35 | ||
| Ma indoiesc ca sunt deschisi la avalanse de doritori de senzatii tari.. printre ei se pot afla "ochi albastrii" undercovor. un quote de aici: Quote:
Quote:
| |||
|
| | #36 | ||
| Lista se ingroasa, pana acum suntem asa: -.:indie:. -Darkblack99 -n0iz3 -inca un user care mi-a dat PM si nu-mi permit sa-l fac publi inca ![]() -si cu mine deci o masina completa. O sa avem camera video, foto, GPS si posibil masina(nu e sigur). Ne trebuiesc ceva lanterne, poate cizme si o masina sigura. Sunteti de accord sa ramana pe sambata viitoare? Eu in principiu pot veni, o sa am grija sa nu-mi stabilesc nimic pt atunci. Lista e deschisa, se poate inscrie absolut oricine dar am rugamintea ca cine promite sa fie acolo. Detaliile le stabilim ulterior. | |||
|
| | #37 | ||
| Masina sigura?Wtf? ![]() Il bagam si pe drandrei pe lista | |||
|
| | #38 | ||
| Prevad un Blair Witch Project autohton... ![]() [edit]: M-ar tenta si pe mine, daca n-as fi asa departe. Bring pix0rz.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #39 | ||
| 90% sanse sa vin si eu, pun la dispozitie masina (5 locuri). Suna foarte interesant ce ziceti voi pe aici.
__________________ "To alcohol! The cause of, and solution to, all of life's problems." -Homer Simpson | |||
|
| | #40 | ||
| ooo....ce tare! lista ia proportii ![]() Apropos, in primul post am lasat si numerele mele. Iata candidatii pentru Sambata viitoare: -.:indie:. -Darkblack99 -n0iz3 -Evil Yuri -drandrei -BlonduGL -si cu mine Indie ma refeream la o masina, treaba sigura dar m-am exprimat cam aiurea, merge si un Trabant ![]() LE: Doctor Bonez poate cand vii prin Buc facem si cu tine o iesire. Esti binevenit oricand | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|