![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #621 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #622 (permalink) | ||
|
Prieteni, vreau sa cititi cu atentie, se discuta multe dar se fac putine ori de prea putini aci. Nu uitati, am agreeat ca pe langa vizitarea forturilor&bateriilor sa facem un site si o asociatie. Ei bine, astea nu rasar din senin, trebuie sa muncim la ele, cu totii. In consecinta vreau ca fiecare din cei implicati sa prezinte un loc, locatie, monument...de la cap la coada, text, localizare, poze...care sa fie urcat de Vali pe site. Cred ca stiti cu totii cam ce e de facut. Intr-un "word" puneti tot, informatii structurate, necesare, la subiect, poze apoi pe mess mie ori lui. Nu vreau sa par autoritar dar cine nu se conformeaza este poftit sa fie pur spectator la toate astea. Avem nevoie de membrii activi, implicati, nu de vorba lunga. Termenul este Luni si este unul mult prea lejer, parerea mea. Pe site vor aparea noi sectiuni, le-am discutat azi cu Vali. Si aici sunteti poftiti sa ne ajutati, fie apar altele, fie trebuiesc numite altfel. In fiecare sectiune trebuiesc propuneri despre care sa ne documentam mai tarziu. Cine e in tema sa ne ajute cu, cumpararea unui domeniu si un hosting.Pentru asta trebuiesc ceva bani si gasesc normal sa contribuim cu totii. Astept niste costuri estimative, cele mai bune de la cineva care e informat. | |||
|
| | #626 (permalink) | ||
| deloc, vreau doar sa fim eficienti si hotarati pe ceea ce ne-am propus. daca nu erai de accord cu site-ul si asociatia, trebuia sa specifici clar cand ne-am reunit si am discutat. pai ce facem in ritmul asta, n-o sa se lege nimic in ani de zile... Maine la 10:00, la fantana. Vin Vali cameramanul si posibil Vali al nostru cu masini. | |||
|
| | #628 (permalink) | ||
|
da, la fantana la 10, te asteptam ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- tocmai ne-am intors de la iesirea de azi, am fost putini dar am facut multe, s-au prezentat catalin911, Vali cameramanul de la IfTV si cu mine. Am (re)vizitat Fortul - I Chitila, Bateria 17-18 si Fortul III - Otopeni, o experienta placuta care s-a materializat cu destul material pentru inca o emisiune. Imediat ce voi avea materialul am sa-l urc pe blog.
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? Ne numim oameni. Dar suntem oare? VAND/SCHIMB Nokia E50 Last edited by Jigodie; 23-08-2008 at 16:22.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #629 (permalink) | ||
|
Eu mi-am facut tema pentru Luni. Atasez documentul in care am lucrat. E de preferat sa lucrati pe acest model pentru a-i usura munca lui Vali. Musai sa va semnati articolele, link catre wikimapia & wikipedia la orice articol/monument si sa-i trimiteti pozele pe mess lui Vali. Daca aveti cum dati si coordonatele exacte. Ii dati pe mail lui Vali <validumitru@yahoo.com> , specificati daca vreti ceva anume. | |||
|
| | #630 (permalink) | ||
|
Bre oameni buni, am senzatia ca v-au luat-o altii inainte. Ia aruncati o privire aici : http://rcristea.blogspot.com/
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #632 (permalink) | ||
|
io nu vad de ce ar trebui sa privim asta ca o competitie... poate este o ocazie pt un... "parteneriat" ![]() sharing de informatii pentru un bine comun ![]() oricum, pe site-ul lui, la linkuri catre alte resurse ar fi bine sa vedeti care este pe primul loc.
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #637 (permalink) | ||
|
da, si eu m-am gandit la asta dar stii care e problema, informatia trebuie sa fie putina, la subiesct si clara. Cel putin descrierea. Nu vad sa ne descurcam fara a copia cate ceva de pe net, felul in care le dam o forma finala informatiilor depinde de fiecare. Sunt prea multe monumente, implica prea multe date, informatii, cunostinte si nu vad sa le stie careva pe toate. Pt mine e OK daca se iau informatii de pe net atata timp cat sunt aduse la o forma acceptabila. Despre Centura de fortificatii a Bucuresciului putem spune mai multe fara a cita de pe undeva tocmai ca in mare am vizitat aceste cladiri, ne-am tot documentat...cu celalalte monumente nu merge insa. Asta tine strict de partea de descriere. Experientele proprii, drumul, alte observatii, indicatii ori orice alta informatie menita sa ajute si informeze vizitatorul site-ului trebuiesc, fie inserate in text, fie puse undeva. Ca o parere personala, textele nu ar trebui sa fie prea mari pentru a nu plictisi vaizitatorul. | |||
|
| | #640 (permalink) | ||
| Quote:
![]() poze reale vor fi in curand... am ales Palatul Sutu pt ca.. ma leaga unele amintiri din copilarie d el
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|