![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #661 (permalink) | ||
|
so..ne-am reunit asa: Saif, Vali, coco_stancu si cu mine. Am pus cate 50RON pt inceput. Mai avem nevoie de ceva bani deci oricine e binevenit. O sa cumpere Vali domeniul, Yuri n-a reusit sa ajunga azi asa ca i-am dat lui Vali banii sa se ocupe. Inca asteptam sugestii pt un host de calitate si la pret bun. | |||
|
| | #662 (permalink) | ||
|
Ok, daca se ocupa pana la urma Vali, insa sugestia mea ar fi sa nu cumpere gazduire de la 3x.ro. Are un cpanel imbecil, cu multe limitari. Ma pot ocupa eu dupa cum ti-am spus, doar ca cel cu banii (adica Vali in cazul de fata) sa treaca pe la banca si sa transfere banii in cont. | |||
|
| | #665 (permalink) | ||
|
Sambata iesim cu totii. Planuiesc o iesire de o zi la, Limanu , Adamclisi si altceva ce mai e prin preajma ori in drum. Azi si maine sunt prins cu ceva probleme personale...pe langa munca. Vali a zis ca vine cu masina, am mai vb cu un amic si a zis ca vine si el cu masina. E de preferat sa ne strangem a.i. sa fie masinile pline, iesim mai ieftin si e mai fun. Vreau sa stiu cine poate veni si cu ce dotari? Pe langa masini, avem nevoie de lanterne puternice (mie aseara mi-a venit cea din state ), ap foto, harti ori GPS si altele. Cine are timp si se pricepe sa mai caute cateva obiective in zona, poate reusim sa facem un mic traseu. | |||
|
| | #666 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Pregatiti-va cu ceva maruntis si mai ales timp, (traversarea cu bacu' costa 25 de ron de autovehicol iar intrarile in monument si muzeu costa 6 ron de persoana), la Adamclisi sunt de vazut 3 obiective (monumentul, muzeul din localitate si fortificatiile) cu accent pe fortificatii care sunt la iesirea din localitate. La cele 2 obiective (monument si muzeu) e(ste) bine sa cereti ghid, nu costa nimic plus ca sunt si bine intentionati sa prezinte aceste informatii celor ce solicita acest lucru. Drumul este O.K dar e bine sa conduce-ti ziua. Obiective in zona sunt, dar sunt asezaminte religioase (Manastirea Sf. Andrei, pestera Sf. Andrei si Manastirea Dervent). Succes. | ||
|
| | #670 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Pentru putin. Cu parere de rau weekendul acesta sunt plecat cu familia in urmatoarele locatii:Sibiu-Paltinis-Sibiel-Alba Iulia, poate altadata. Off: Plecarea sa fie in jurul orei 7 - 7.30 A.M., deorece fiind weekend o sa fie foarte aglomerat spre mare. Ca ruta as alege la plecare: Bucuresti(autostrada)-Cernavoda-Cocarleni-Rasova-Abrud-Adamclisi, iar la intoarcere:Adamclisi-Ion Corvin-Baneasa(manastirile mentionate mai sus)-Ostrov(traversarea cu bacu')-Manastirea (la iesirea din localitate se face dreapta spre Soldanu)-Soldanu-Gruiu-Frumusani-Bucuresti. Traseul se poate face intr-o singura zi, cu o pauza in jurul amiezii de ~3 ore (sunt in jur de 550 de Km.dus/intors). Succes. Daca mergeti spre munte poate poate. | ||
|
| | #672 (permalink) | ||
|
Cu un pic de "noroc" de la Limanu ati putea sa nu mai iesiti deloc: http://www.dezvaluiri.ro/Ancheta/48-Ancheta.html
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #674 (permalink) | ||
|
Maine se pare ca vom pleca spre Limanu si imprejurimi. Dana, Vali si cu mine suntem hotarati deja. Mai sunt doua locuri, daca va confirma Salgado ar mai ramane unul. Plecarea e maine pe la 6:00 dimineata. Musai sa aveti la voi lanterne, bani... Ne-ar fi de mare ajutor daca cineva ar face un traseu si al lua cateva coordonate de la obiective, cele de pe Wikimapia sunt OK. Am GPS si putem merge la sigur. | |||
|
| | #678 (permalink) | ||
|
Am iesit ieri, la 6 cum am stabilit, Vali, Daba, Catalin911 si cu mine. Am vizitat: -Podul lui Saligny -Axiopolis (am ajuns pana la poarta, e in incinta unei unitati militare active) -Manastirea Sf. Andrei (locul unde Apostolul se adapostea de teama soldatilor romei) -Cetatea Adamclisi, muzeul, monumentul triumfal. (impresionant, o cetate intinsa pe 16Ha) -Pestera Limanu (e uimitoare, un labirint cum n-am mai vazut, pana si intrarea e in fata ta dar e ascunsa) cam aici s-a incheiat partea dedicata monumentelor, apoi am fost sa mancam in 2Mai, am facut o baie la nudisti (unii) si apoi spre casa.Am strans ceva materiale, inregistrari, brosuri, poze, coordonate... Vor aparea pe site imediat ce sunt gata. Momentan mie nu-mi merge netul de 3 zile, postez de la cineva | |||
|
| | #679 (permalink) | ||
|
Vreau si eu poze de la Adamclisi si (binenteles) de la nudisti. Astea din urma nici nu mai era nevoie sa le cer. Erau de la sine intelese... Ce oameni d'omle, sa nu imparta ce-i frumos ...
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
ma anunt si eu pentru urmatoarele incursiuni. mii de multumiri salgado. ![]() si cu forturile si tunelurile de comunicatie gata ati terminat? apropos in poza asta http://forum.computergames.ro/attach...0&d=1216834081 scrie "caile de comunicatie". deci toate sunt legate intre ele. ati gasit macar urma unei cai de acces. logic ar fi sa se afle la cel mai de jos nivel al fiecarui fort, zic eu. si apropos de celelalte tuneluri mai recente, la cateva statii de metrou (crangasi/eroilor/victoriei) am observat imediat dupa ce metroul intra in tunel, cai de rulare in plus, adica tuneluri adiacente. si de asemenea, cand eram mic si colindam prin livezile de pe langa cet progresul, am mai vazut inele d-alea de ciment. iar maica-mea mi-a spus ca prin 90-91, in romania libera a fost o serie intreaga de articole pe seama tunelurilor. am mai gasit pe net cum ca cnn ar fi facut acel documentar care a fost dat la bulgari si ca o iesire a tunelului vladimirescu ar fi pe la gara filaret. http://www.protv.ro/emisiuni/cultura...-aduce-cartea/ cautati in lista 03/20/2007 n-am reusit sa includ linkul in pagina. aici d-asta au inceput sa misune turistii anul asta Last edited by dan7; 07-09-2008 at 21:40. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|