Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

Thread Tools
Old 02-06-2008, 18:41   #61
Registered User

metal_heart's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jigodie View Post
1bit eu am bagat si tunelurile in thread asa ca fac si ele parte din discutie. Normal ca astea reprezinta un mister si mai mare iar eu m-as baga sa cotrobai nitel prin ele.
Hai sa ma intrebam lumea, poate aflam ceva informatii.
razvantt la Opera, Casa Scanteii, Casa Poporului sigur sunt ceva buncare si galerii. La gradina botanica nu stiu sigur dar am auzit ceva zvonuri
tuneluri subterane sunt, ideea e pe unde se intra in ele.
ma gandesc la centrul vechi (lipscani, gabroveni etc), acolo sunt multe case in stare de ruina sau abandonate, probabil ca pivnitele lor prezinta oarece interes daca se tine seama ca sunt tunele pe sub hanul lui manuc, de ce n-ar fi si pe acolo. cine stie ce magazine si ce bogatasi isi doseau averile pe sub strada, si le mutau de colo-colo de frica unuia sau a altuia.

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 03:27   #62
Registered User

Threadul acesta dar mai ales unele posturi imi provoaca un puternic sentiment de deja-vu, ciudat este ca threadul si posturile sunt noi. Eu astept pozele, sper ca le puneti pe forum. Un prieten mi-a aratat la subsolul blocului in care sta (in Berceni) un fel de buncar, cu o intrare intr-un tunel, dar din pacate era blocata intrarea cu o usa solida de metal, care avea incuietorile/zavorul...pe interior, pe partea tunelului!! Deci doar cei care veneau din tunel puteau sa deschida usa si sa iasa la suprafata in Berceni prin subsolul blocului respectiv. Tot ce pot sa spun ca vizitand doar in anticamera tunelului mi-a facut parul gaina.

Slang is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 04:21   #63
Registered User

Stie Capt. Piglet ce spune , dar nu spune tot. El v-a dat cu gazele ca sa va tempereze entuziasmul, sunt si alte lucruri complexe pe-acolo, inclusiv multe perechi de ochi albastri (electronici sau nu). As fi si eu tentat sa vin, mai mult pentru aspectul istoric decit pentru cel de cercetare - subversiune. Conditia sa ajungem undeva (si sa plecam de-acolo) e insa sa avem cu noi si pe cineva care cunoaste bine situatia, atit pentru a ne propune un traseu viabil, nepericulos, interesant cit si sa ne orienteze pe-acolo.

Apropo, GPSul nu functioneaza uneori nici in oras daca ajunge prea departe dupa blocuri. In tunele e delicata cu orientarea, in afara de o busola (care poate si aia sa mearga aiurea datorita unor zacaminte sau structuri metalice) nu vad ce instrument de locatie/navigatie "pasiv" puteti folosi. Si da, multe multe baterii pentru lanterne

PS Asteptati-va la prezenta securistica in zona inca inainte de a intra in vreun tunel. Ca si-asa n-au baietii ce face si sint convins ca si ei simt nevoia unei aventuri afara din birou

Omul cu cablul is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 05:27   #64
Registered User

Eh, lanternele cu LED merg o zi intreaga cu un set de baterii si lumineaza ca proiectoarele. Sunt interesante si forturile, dar cartitza din mine as vrea sa stie care-i treaba cu tunelurile si ce ascund ele. Caci cam multi mentioneaza ochii albastri (mai nou si electronici?) si as vrea sa stiu de ce.

Old 03-06-2008, 06:46   #65
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Nu va speriati de Omu cu Cablu. Daca sinteti multi, n-au cum sa va impuste pe toti. Sint sigur ca va scapa cel putin unul care sa povesteasca. Si oricum de regula unul e lasat sa fuga, dupa in ce prealabil i se taie limba, pentru a fi mai convingator. De la otomani a fost preluat obiceiul (si functioneaza).
Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype).

stiller is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 07:21   #66
Registered User

Ascultati la om ca stie meserie. Ca de n-ar fi nu s-ar povesti.
Dar eu zic sa cautati totusi si pe cineva care stie bine terenul, ca otomanii aia le mai faceau si alte treburi detinutilor, amanunte in care nu s-a intrat. Vorbesc de amenzi contraventionale, desigur

Omul cu cablul is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 08:18   #67
Registered User

shortafella's Avatar

beee nu mai vorbiti pe forum, caci undercoverii de pe threadu "do u smoke pot?" mai citesc si alte chestiuni si dau de ce scrieti voi aici; pun mana pe telefonul celular si-si suna colegii care "stiu cum sta treaba". So nu va mirati daca veti fi asteptati de 2-3 pigleti cu cate o foaie si un pix in mana.

shortafella is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 08:27   #68
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

/offtopic (ultimul)

Shortafella is right. Cableman is right. I'm right. Only you, guyz, are wrong.
Propun mascarea subiectului prin schimbarea titlului dupa cum urmeaza:

In loc de:
"Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie"
se va folosi
Furturile, bateriile Duracell, tunellingul sub Linux Mandrake (in Bucuresti si in jurul sau). Expeditie rapida cu Cargus.
Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype).

Old 03-06-2008, 08:50   #69
Building Communism

Jigodie's Avatar

Omul cu cablul & Slang sa`nteleg ca pe Sambata aveti gand de plimbare?
Eu propun sa ne vedem Sambata, vizitam un fort, o baterie, ceva...socializa, un mic, o bere..si facem un plan mai indraznet.
Sunt convins ca nu e tocmai indicat sa ne expunem planurile aci, la vedere.
Se pare ca unii au patit-o fie numai povestind.

Eu am sa incerc sa strang lumea pt Sambata. Avem o zi la dispozitie sa nascocim planuri, sa gasim locuri ...etc.

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 10:15   #70
Galagie

n0iz3's Avatar

si 'the great expedition' sa aiba loc intr`o duminica, intr`un loc 'secret' la o ora pe care nu o stiu decat cei 'de sus'.

propun nascocirea unui nume conspirativ pentru 'operatiune'

n0iz3 is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 10:30   #71
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Suna foarte interesant. As fi mers si eu daca nu ar fi distanta. Dar poate la viitoare expeditii...

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:26   #72
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

kinda offtopic: am copilarit printre forturile dinspre Domnesti, ma duceam acolo cu prietenii in weekenduri si ne coboram pe franghii in tot felul de catacombe. era singurul surogat pentru pasiunea pe care o aveam pentru speologie.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:47   #73
Registered User

Jigodie as veni cu toata placerea (sau tot fiorul) dar din pacate desi sunt in tara, ma aflu in provincie, destul de departe de Bucuresti.

Old 03-06-2008, 11:53   #74
Registered User

Micro's Avatar

Vedeti pe unde va duceti ca in unele din forturile care faceau parte din centura de aparare a Bucurestiului au fost depozitate substante toxice.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 14:19   #75
Building Communism

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by n0iz3 View Post
si 'the great expedition' sa aiba loc intr`o duminica, intr`un loc 'secret' la o ora pe care nu o stiu decat cei 'de sus'.

propun nascocirea unui nume conspirativ pentru 'operatiune'
nume de cod: Bucuresciul mistic
despre cealalta parte mai discutam, sa nu ne pripim

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Suna foarte interesant. As fi mers si eu daca nu ar fi distanta. Dar poate la viitoare expeditii...
daca ai drum in vreo sambata sau dum. p-aci si mai e cineva disponibil, iesm cu placere

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
kinda offtopic: am copilarit printre forturile dinspre Domnesti, ma duceam acolo cu prietenii in weekenduri si ne coboram pe franghii in tot felul de catacombe. era singurul surogat pentru pasiunea pe care o aveam pentru speologie.
nu esti deloc offtopic, orice poveste, zvon, certitudine legate de acest subiect sunt bine venite.Tnx!

Quote:
Originally Posted by Slang View Post
Jigodie as veni cu toata placerea (sau tot fiorul) dar din pacate desi sunt in tara, ma aflu in provincie, destul de departe de Bucuresti.
idem cu Sir Andrew.

Quote:
Originally Posted by Micro View Post
Vedeti pe unde va duceti ca in unele din forturile care faceau parte din centura de aparare a Bucurestiului au fost depozitate substante toxice.
nu stiu ce sa zic, e posibil dar prea bine poate fi un simplu zvon. In bateria pe care am vizitat-o sambata n-am vazut nimic suspect. Oricum au mai fost altii inainte. Partea urata e ca aceasta este inundata de la nivelul solului deci nu stiu daca mai are vreun nivel inferior si ce se afla acolo.

Old 03-06-2008, 14:44   #76
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Rabdare la incarcarea imaginilor. Sint multe si mari.

http://www.worldwar2.ro/forum/index....30&#entry49856

Old 03-06-2008, 15:12   #77
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Cea mai mare curiozitate a mea este sa le vad, si nu neaparat sa intru in ele.
Oricum, daca am vreun dubiu ca intrarea ar fi periculoasa...raman afara si fac micii, suflu in bere

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 15:23   #78
Registered User

saif0809's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack99 View Post
Cea mai mare curiozitate a mea este sa le vad, si nu neaparat sa intru in ele.
Oricum, daca am vreun dubiu ca intrarea ar fi periculoasa...raman afara si fac micii, suflu in bere
Dark..in caz ca intrarea nu i facila.. eu t indrum si iti si exemplific cum e cel mai bine sa sufli in bere/i..unghiuri..cascade..temperaturi

saif0809 is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 19:54   #79
Galagie

n0iz3's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Rabdare la incarcarea imaginilor. Sint multe si mari.

http://www.worldwar2.ro/forum/index....30&#entry49856
damn

parca ar fi poze dintr`un joc, dupa cum sunt taiate padurile si aranjate structurile.
nu imi imaginam ca exista asa ceva in jurul nostru

n0iz3 is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 22:27   #80
Building Communism

Jigodie's Avatar

pai asta e si ideea, zonele din preajma au fost reimpadurite sau impadurite special sa acopere structurile.
daca te uiti in poze, mai jos ai sa vezi 3-4 Battery / Type IV, p-asta am vizitat-o eu sambata. Lucrez in apropiere, vad paduricea aia in fiecare zi dar niciodata nu am realizat cat e de mica, m-am uitat mai atent si am vazut ca de fapt e ciudat de mica iar cand am vazut pozele din satelit mi-am dat seama ca e special creeata sa mascheze bateria ba chiar are forma acesteia de trapez.

In alta ordine de idei, ne vedem sambata au ba?
S-au mai anuntat cativa.
Ma gandeam ca sambata mai de dimineata (9-10) sa ne vedem intr-un loc convenabil pt toti si s-o stergem.
Vremea se anunta a fi buna.

Last edited by Jigodie; 03-06-2008 at 22:39.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules