![]() |
| | #61 | ||
| Quote:
ma gandesc la centrul vechi (lipscani, gabroveni etc), acolo sunt multe case in stare de ruina sau abandonate, probabil ca pivnitele lor prezinta oarece interes daca se tine seama ca sunt tunele pe sub hanul lui manuc, de ce n-ar fi si pe acolo. cine stie ce magazine si ce bogatasi isi doseau averile pe sub strada, si le mutau de colo-colo de frica unuia sau a altuia.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #62 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | Threadul acesta dar mai ales unele posturi imi provoaca un puternic sentiment de deja-vu, ciudat este ca threadul si posturile sunt noi. Eu astept pozele, sper ca le puneti pe forum. Un prieten mi-a aratat la subsolul blocului in care sta (in Berceni) un fel de buncar, cu o intrare intr-un tunel, dar din pacate era blocata intrarea cu o usa solida de metal, care avea incuietorile/zavorul...pe interior, pe partea tunelului!! Deci doar cei care veneau din tunel puteau sa deschida usa si sa iasa la suprafata in Berceni prin subsolul blocului respectiv. Tot ce pot sa spun ca vizitand doar in anticamera tunelului mi-a facut parul gaina.
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #63 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti | Stie Capt. Piglet ce spune , dar nu spune tot. El v-a dat cu gazele ca sa va tempereze entuziasmul, sunt si alte lucruri complexe pe-acolo, inclusiv multe perechi de ochi albastri (electronici sau nu). As fi si eu tentat sa vin, mai mult pentru aspectul istoric decit pentru cel de cercetare - subversiune. Conditia sa ajungem undeva (si sa plecam de-acolo) e insa sa avem cu noi si pe cineva care cunoaste bine situatia, atit pentru a ne propune un traseu viabil, nepericulos, interesant cit si sa ne orienteze pe-acolo. Apropo, GPSul nu functioneaza uneori nici in oras daca ajunge prea departe dupa blocuri. In tunele e delicata cu orientarea, in afara de o busola (care poate si aia sa mearga aiurea datorita unor zacaminte sau structuri metalice) nu vad ce instrument de locatie/navigatie "pasiv" puteti folosi. Si da, multe multe baterii pentru lanterne ![]() PS Asteptati-va la prezenta securistica in zona inca inainte de a intra in vreun tunel. Ca si-asa n-au baietii ce face si sint convins ca si ei simt nevoia unei aventuri afara din birou ![]() | ||
|
| | #64 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | Eh, lanternele cu LED merg o zi intreaga cu un set de baterii si lumineaza ca proiectoarele. Sunt interesante si forturile, dar cartitza din mine as vrea sa stie care-i treaba cu tunelurile si ce ascund ele. Caci cam multi mentioneaza ochii albastri (mai nou si electronici?) si as vrea sa stiu de ce.
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #65 | ||
| Nu va speriati de Omu cu Cablu. Daca sinteti multi, n-au cum sa va impuste pe toti. Sint sigur ca va scapa cel putin unul care sa povesteasca. Si oricum de regula unul e lasat sa fuga, dupa in ce prealabil i se taie limba, pentru a fi mai convingator. De la otomani a fost preluat obiceiul (si functioneaza).
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti | Ascultati la om ca stie meserie. Ca de n-ar fi nu s-ar povesti. Dar eu zic sa cautati totusi si pe cineva care stie bine terenul, ca otomanii aia le mai faceau si alte treburi detinutilor, amanunte in care nu s-a intrat. Vorbesc de amenzi contraventionale, desigur ![]() | ||
|
| | #67 | ||
| beee nu mai vorbiti pe forum, caci undercoverii de pe threadu "do u smoke pot?" mai citesc si alte chestiuni si dau de ce scrieti voi aici; pun mana pe telefonul celular si-si suna colegii care "stiu cum sta treaba". So nu va mirati daca veti fi asteptati de 2-3 pigleti cu cate o foaie si un pix in mana.
__________________ hopa, scuze! | |||
|
| | #68 | ||
| /offtopic (ultimul) Shortafella is right. Cableman is right. I'm right. Only you, guyz, are wrong. Propun mascarea subiectului prin schimbarea titlului dupa cum urmeaza: In loc de: "Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie" se va folosi Furturile, bateriile Duracell, tunellingul sub Linux Mandrake (in Bucuresti si in jurul sau). Expeditie rapida cu Cargus.
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| | #69 | ||
| Omul cu cablul & Slang sa`nteleg ca pe Sambata aveti gand de plimbare? Eu propun sa ne vedem Sambata, vizitam un fort, o baterie, ceva...socializa, un mic, o bere..si facem un plan mai indraznet. Sunt convins ca nu e tocmai indicat sa ne expunem planurile aci, la vedere. Se pare ca unii au patit-o fie numai povestind. Eu am sa incerc sa strang lumea pt Sambata. Avem o zi la dispozitie sa nascocim planuri, sa gasim locuri ...etc. | |||
|
| | #70 | ||
| si 'the great expedition' sa aiba loc intr`o duminica, intr`un loc 'secret' la o ora pe care nu o stiu decat cei 'de sus'. propun nascocirea unui nume conspirativ pentru 'operatiune' ![]()
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #71 | ||
| Suna foarte interesant. As fi mers si eu daca nu ar fi distanta. Dar poate la viitoare expeditii...
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #72 | ||
| kinda offtopic: am copilarit printre forturile dinspre Domnesti, ma duceam acolo cu prietenii in weekenduri si ne coboram pe franghii in tot felul de catacombe. era singurul surogat pentru pasiunea pe care o aveam pentru speologie.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | Jigodie as veni cu toata placerea (sau tot fiorul) dar din pacate desi sunt in tara, ma aflu in provincie, destul de departe de Bucuresti.
|
| | #74 | ||
| Vedeti pe unde va duceti ca in unele din forturile care faceau parte din centura de aparare a Bucurestiului au fost depozitate substante toxice. | |||
|
| | #75 | ||||
| Quote:
![]() despre cealalta parte mai discutam, sa nu ne pripim ![]() Quote:
Quote:
Quote:
nu stiu ce sa zic, e posibil dar prea bine poate fi un simplu zvon. In bateria pe care am vizitat-o sambata n-am vazut nimic suspect. Oricum au mai fost altii inainte. Partea urata e ca aceasta este inundata de la nivelul solului deci nu stiu daca mai are vreun nivel inferior si ce se afla acolo. | |||||
|
| | #76 | ||
| Rabdare la incarcarea imaginilor. Sint multe si mari. http://www.worldwar2.ro/forum/index....30&#entry49856
|
| | #77 | ||
| Cea mai mare curiozitate a mea este sa le vad, si nu neaparat sa intru in ele. Oricum, daca am vreun dubiu ca intrarea ar fi periculoasa...raman afara si fac micii, suflu in bere ![]()
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare!http://forum.computergames.ro/7-gene...-3-oameni.html | |||
|
| | #78 | ||
| Quote:
![]()
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0742.58.22.40 ( mai rar ) / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #79 | ||
| Quote:
![]() parca ar fi poze dintr`un joc, dupa cum sunt taiate padurile si aranjate structurile. nu imi imaginam ca exista asa ceva in jurul nostru ![]()
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #80 | ||
| pai asta e si ideea, zonele din preajma au fost reimpadurite sau impadurite special sa acopere structurile. daca te uiti in poze, mai jos ai sa vezi 3-4 Battery / Type IV, p-asta am vizitat-o eu sambata. Lucrez in apropiere, vad paduricea aia in fiecare zi dar niciodata nu am realizat cat e de mica, m-am uitat mai atent si am vazut ca de fapt e ciudat de mica iar cand am vazut pozele din satelit mi-am dat seama ca e special creeata sa mascheze bateria ba chiar are forma acesteia de trapez. In alta ordine de idei, ne vedem sambata au ba? S-au mai anuntat cativa. Ma gandeam ca sambata mai de dimineata (9-10) sa ne vedem intr-un loc convenabil pt toti si s-o stergem. Vremea se anunta a fi buna.
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? Ne numim oameni. Dar suntem oare? VAND/SCHIMB D600+J210i+ST60 Last edited by Jigodie; 03-06-2008 at 22:39. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|