Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-06-2008, 21:47   #1 (permalink)
Mezzoman

cyfaws's Avatar

Mai e vreun tzoparlan in Bucuresti care nu si-a luat motocicleta?

Stau pe Iuliu Maniu si de cateva saptamani parca s-a deschis circuit de MotoGP aici. Din 5 in 5 minute trece vreun maniac care-si tureaza la maxim motoru desi nu poate sa merga cu mai mult de 50 la ora. Vad ca si in centru sunt o gramada. Sunt curios daca si in alte zona mai e asa. Mie deja imi vine sa ies la o trecere de pietoni si sa iau la bataie pe cate unul din astia.
The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light.
Stanley Kubrick

cyfaws is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 21:51   #2 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

De ce sa ne opunem atat de violent incercarilor de a ajuta selectia naturala si pe mama natura? Lasa-i sa goneasca.

Si prin Titan sunt destui copii nelinistiti de genul ala.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:00   #3 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

a trecut moda NFS Underground...de la masini s`a trecut la motoare acum...

tin minte ca in Dr. Taberei erau adevarate liniute in fiecare seara...majoritatea rable carpite(pardon tunate) aterizate de p`afara...acum vad ca i`au linstit baietii cu amenzi si le`au scos la vanzare pe la Cora Lujerului sau la Billa...oricum fosta benzinarie Shell/Mol de langa Billa a ajuns un veritabil mini-parc auto la cate zeci sau sute de masini au aterizat p`acolo...

LE: am vazut la R@Z0R si nu pot omite...noul "trend" al verii 2008: sa duduie manelele pe scuter...

helium is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:02   #4 (permalink)
Registered User

R@Z0R's Avatar

faza tare prin titan, pe Bd nicolae grigorescu: 2 "colorati" goneau "blana"-35km/h pe un scuter cu casetofon si boxe si MANELELE la Maxim (tzaranie curata) ,pe banda a 2a, din spate vine un Motor super . Cand da ala de pe motor doua "vruuumm" uri, accelerari , in spatele lor ,aia cat pe ce sa cada de pe scuter, le-a stat ceasu` la colorati

R@Z0R is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:15   #5 (permalink)
Registered User

ionesco's Avatar

Sa zicem ca motoarele sunt mai ieftine si reprezinta fitze aproximativ la fel de mari ca masinile scumpe. Prea putini isi cumpara motoare din pasiune si pt ei. Cica noi avem cele mai misto masini...daaaaa....80% din parcul auto de la noi reprezinta masinile uzate ale vestului. Sa fim seriosi, ne credem o natie de smecheri, ne furam si ne smecherim unii pe altii iar Europa rade de noi

ionesco is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:16   #6 (permalink)
Registered User

Doggfather's Avatar

e bine ca in rahova / ferentari tiganii au "mertzane si bemveuri" , sper sa nu apara motoare scumpe cu diamante gen tel. vertu sa nu apara fan-cluburi in zona

Doggfather is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:21   #7 (permalink)
Registered User

RevoLverZ's Avatar

Motor = bilet catre dincolo.

RevoLverZ is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:24   #8 (permalink)
Moderator

Din 5 in 5 minute trece vreun maniac care-si tureaza la maxim motoru desi nu poate sa merga cu mai mult de 50 la ora.
poate e unul singur, care da ture.

s-au cam inmultit in ultima vreme, e adevarat. trendul nu va fi nicidecum sa dispara ci sa intre in obisnuinta traficului. si probabil vor incepe sa se aplice legile privitoare la puterea motorului care poate fi condus de un incepator.. si probabil soferii de masini se vor obisnui sa-i considere participanti legitimi la trafic... si din astea.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:24   #9 (permalink)
Registered User

Soulstorm's Avatar

Faza cu maneaua pe scuter am vazut-o si eu acum cateva zile, au trecut 2 pe strada calare pe un scuter, unul colorat celalalt mai putin colorat, cu un cdplayer conectat la 2 boxe din alea mici, cu baterii, prinse cu o sfoara sau ceva..am picat pe jos de ras cand i-am vazut)).
Oricum scuterele alea is nimica toata, mai nou ii un mucos la mine pe strada care in fiecare seara tureaza un ATV, care face un zgomot cat 3 motociclete impreuna. Saracul are vreo 10-11 ani, nu are par la puta dar lui ii arde de mers pe ATV..patetic.
Nici nu stiu ce sa ii fac, sa il opresc sa ii dau 2 palme sa ma tina minte sau sa sun la politie, hmmm...decizii decizii.

Soulstorm is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:31   #10 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
[b]soferii de masini se vor obisnui sa-i considere participanti legitimi la trafic... si din astea.
Eu nu voi putea niciodata considera un motociclist ce depaseste cu peste 100km/h limita legala un participant legitim la trafic.

X-White is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:33   #11 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
Citat din Chaos Theory:
"-Do you know what doctors call the riders that don't wear a helmet?
-Organ donors!"

95 percent of the riders get injured in the first 6 months
55 percent of the -||- get serious injuries

m3 is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:33   #12 (permalink)
Moderator

adica au si ei loc pe strada, nu-s participanti de mana a doua la trafic, in sensul asta spuneam. soferul oricarui vehicul care depaseste cu nu stiu cat limita legala nu ar trebui lasat in trafic.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2008, 22:35   #13 (permalink)
I N C O N S T I E N T

hector's Avatar

Tu nu realizezi ca nu se poate circula numai pe 4 roti nu ? E drept e si teribilism destul la 2 roti dar daca e s-o luam asa ,sunt mai multi soferi teribilisti decat bikeri asa ca obisnuieste-te cu asta . Abia a inceput
Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt...

hector is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 08:17   #14 (permalink)
Registered User

razvantt's Avatar

dar de scuteristii care merg cu 60 de km/h si claxoneaza masinile sa mearga mai repede asta in conditiile in care este coloana de masini? ce spuneti?

razvantt is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 08:28   #15 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

te dai jos si-i dai una dupa ceafa... sa vezi ce se cuminteste

Problema la majoritatea scuteristilor este ca nici nu stiu regulile de circulatie, din moment ce marea majoritate nu sunt soferi cu A sau B pe plastic.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 08:43   #16 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

majoritatea nici nu sunt inregistrate la primarie, ce spune legea cu privire la conducerea scuterului neinregistrat si fara permis?

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 09:09   #17 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

pai nu ai nevoie de permis, ceea ce mi se pare o prostie.

de parca aia n-ar circula tot pe strada...

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 09:45   #18 (permalink)
ţacau

catau's Avatar

In perioada cand faceam stagiul de medicina legala, motociclistii erau 'my all time favourites' decat aurolaci inghetati ,plini de smegma si batrani garboviti preferam oricand ciumpalacii astia motorizati,crede-ma ca ai ce vedea la astia, macar o dezmebrare ceva, deci interesant intr-un cuvant.

Asa ca lasa-i sa vina .
Rocks board: Burton Cruzer.

catau is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 10:02   #19 (permalink)
raz

raz's Avatar

exista 2 probleme mari si stupide

1)de ce nu exista vreo reglementare in legatura cu zgomotul infernal produse de scutere si motociclete turate la maxim ? La masinile noi stiu ca exista, masinile modificate care fac zgomot sunt ilegale in teorie, pe cand la motociclete/scutere majoritatea astora stock fac un zgomot infernal daca sunt accelerate.

2)de ce e legal ca toti copchii de 15 ani sa mearga prin trafic pe scutere si fara sa aiba nevoie de carnet ? Asta nu pot sa o inteleg, ala cu scuter merge peste tot unde merg si eu, prinde 60 la ora in oras si totusi nu are nevoie de carnet, asigurare si asa mai departe.

si mai a una mai mica, personala

3)o sa radeti, dar ar trebui interzise si rahaturile alea de taiat iarba cu motoare in 2 timpi sau ce au, aici in zona mea e la moda ca odata pe zi cate un vecin sa scoata pe la ora 14 "masina" de tuns care face un zgomot cat 2 motociclete. Termopan my ass, zgomotul ala trece prin termopan ca prin branza

raz is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 10:06   #20 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cyfaws View Post
..... Din 5 in 5 minute trece vreun maniac care-si tureaza la maxim motoru desi nu poate sa merga cu mai mult de 50 la ora. ............

problema nu e ca merg aia cu viteza sau ca nu poarta casca sau ca nu stiu regulile de circulatie, ci zgomotul. chiar si o baraitoare d'aia mica de scuter, folosita "legal" (deci fara viteza sau incalcat reguli) poate sa trezeasca din somn un cartier intreg.

Smiley is online now    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules