Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

Thread Tools
Old 07-06-2008, 19:55   #61
Registered User

stefanap's Avatar

Denumirea de donatori de organe pentru motociclisti nu este o gluma sinistra , pur si simplu face parte din statistica.

Ce folos daca ai un supermotor si nu ai un echipament adecvat, in rest sunt si ei oameni, au o pasiune, faptul ca merg la limita pe niste drumuri unde oricand apare o groapa din senin ( chiar daca ai facut drumul de o mie de ori) , limita este doar inconstienta.

stefanap is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2008, 19:55   #62
I N C O N S T I E N T

hector's Avatar

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Da, naspa, fac slalom printre "majini" (adica merg lipiti de trotuar, incalcare flagranta a codului auto al ... umm, stai, ceva nu suna bine...), mai bine stau la coada cu voi, sa isi expuna achizitia in "lizing frate"
Pai exeplica-le la incuiati unde gresesc . Pune-i sa mai citeasca odata codul rutier si sa observe ca e specificat clar ca sunt obligati sa mearga cat mai aproape de marginea din dreapta a drumului. Daca ar face asta ar mai avea scuteristii unde sa ii depaseasca ? Pe urma sa vina aici si sa tipe ca sunt depasiti neregulamentar
Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt...

hector is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 00:22   #63
Registered User

AKON's Avatar

Quote:
Originally Posted by hector
Ma! tu faci misto de mine? de un' sa stiu eu ca si zbarnaitorile astea au toba?

AKON is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 09:57   #64
deep fried

Quote:
Originally Posted by hector View Post
Pai exeplica-le la incuiati unde gresesc . Pune-i sa mai citeasca odata codul rutier si sa observe ca e specificat clar ca sunt obligati sa mearga cat mai aproape de marginea din dreapta a drumului. Daca ar face asta ar mai avea scuteristii unde sa ii depaseasca ? Pe urma sa vina aici si sa tipe ca sunt depasiti neregulamentar
Heh. Motociclistii sunt obligati sa circule cat mai aproape de partea din dreapta. Evident, prevederea se aplica si automobilistilor, si tuturor. Unde e greseala? Hai, ca tocmai ai luat permisul. Cat mai e spaga?

Ionut_xx, esti ff tare. E normal ca soferii nu se plang ca nu sunt vazuti, e pentru ca sunt vizibili, comparat cu o motocicleta

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 12:21   #65
Registered User

metal_heart's Avatar

am toba de carbon fara DB killer pe a mea. si da, stiu ca politia si-a luat aparate de masurat zgomotul si sunt dispus sa-mi risc talonul de inmatriculare atata timp cat stiu ca zgomotul ala salveaza o viata sau mai multe. nu odata mi s-a intamplat ca cineva care voia sa treaca strada-n fuga pe rosu sa intepeneasca pe trotuar cand a auzit motocicleta venind. asa ca nu dau doi bani pe frustratii cu masini in leasing care stau spanzurati in centuri cu orele pe la semafoare si au ciuda pe motociclistii care se strecoara pintre masini si sunt deranjati de zgomotul tobelor. oare cati dintre cei care au postat aici au mers vreodata pe o motocicleta? daca da, cati ati spus pentru prima oara "frate, da-ma si pe mine cu 200 p'o roata sa vad si eu cum e" sau "daca ai trecut de 60 cu mine-n spate, iti crap capul"????

legat de zgomot, un Suzuki SV 1000 cu tobe stock face mai mult zgomt decat motorul meu cu toba de carbon. asa ca sictir! la fel, e o masina de jmeker la mine la bloc, o "tunaciune" cu borla, brembo si mai stiu eu stickere de doi lei pe usa care la fel, are o evacuare schimbata, si face mai mult zgomot decat motorul meu. si pe pantelimon trec mai multi frustrati cu "tunaciuni" decat motociclisti teribilisti.

metal_heart is online now    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 13:54   #66
Looney

Ghost's Avatar

Mi se par infinit mai enervanţi retardaţii pe ATV-uri. Cum mai spunea cineva, rahaturile alea fac zgomot cât trei motociclete la un loc, şi se pare că motoarele alea nu merg decât turate şi supraturate, în condiţiile în care troaca abia se târâie. Şi asta pe străduţele mici de cartier. Aştept cu nerăbdare şi interes interzicerea ATV-urilor în oraş.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 13:57   #67
Registered User

Misa's Avatar

Quote:
Originally Posted by cyfaws View Post
Stau pe Iuliu Maniu si de cateva saptamani parca s-a deschis circuit de MotoGP aici. Din 5 in 5 minute trece vreun maniac care-si tureaza la maxim motoru desi nu poate sa merga cu mai mult de 50 la ora. Vad ca si in centru sunt o gramada. Sunt curios daca si in alte zona mai e asa. Mie deja imi vine sa ies la o trecere de pietoni si sa iau la bataie pe cate unul din astia.
Eu sunt unul dintre toparlanii care si-a modificat toba pt 2 hp si pt sunet. Din pacate nu pot sa ma iau la intrecere cu nicio motoreta dar mai trezesc din morti o alarma ocazional

Misa is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 14:02   #68
Registered User

romeo_id's Avatar

cele mai deranjante sunt scuterele cu motoare de aspirator turate la maxim si atv-urile carora nu le vad utilitatea in traficul urban... masinile cu tobe modificate sau motocicletele adevarate sunt mai putine si conducatorii lor isi dau mai putin in petec, cel putin asa se intampla la mine... cocalarii e multi, scuterele la fel...

romeo_id is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 14:30   #69

mobutu's Avatar

Sunt de acord cu faptul ca ATV-urile, Quad-urile n-au ce cauta in oras.
Trebuie interzise, fara discutie.

Scuterele, bicicletele trebuiesc promovate pentru decongestionarea traficului.

In ceea ce priveste motocicletele am avut si eu "de oras", a fost frumos dar a trecut. Acum descoper senzatii infinit mai klumea in offroad, hard-enduro, natura. Delicios.

In trafic (auto) respect motoclistii, tot timpul ii salut si le fac cat mai mult loc sa se strecoare. E normal.

Din pacate orice padure are si uscaturi in cazul acesta vezi toti smecherasii care se intrec in coolness factor. Asta e, n-ai ce-i face.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 14:33   #70
Registered User

lotofthings's Avatar

cind soferii retardati vor invata sa nu mai clacsoneze, atunci sa va plangeti de zgomotul motoarelor.

lotofthings is online now    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 15:46   #71
Registered User

Nekrataal's Avatar

Quote:
Originally Posted by lotofthings View Post
cind soferii retardati vor invata sa nu mai clacsoneze, atunci sa va plangeti de zgomotul motoarelor.
Stai linistit ca aici la mine la ora 1 noaptea nu se aude nici un claxon. In schimb motociclisti cu motoarele turate sunt la ordinea zilei. Asa ca atata timp cat noapte nu poti dormi din cauza motoarelor si nu a claxoanelor este normal sa te plangi din aceasta cauza.
[Intel E2160][ASRock CONROE1333-D667][4GB: 2xSycron SY-DDR2-2G667 dual channel][video on board][Samsung SpinPoint P 250GB 8MB][no sound][AOC 7Klr][samsung optical wheel mouse][Keyboard Delux 7016][SAMSUNG SH-S203D/BEBE][case intex]

Nekrataal is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 16:00   #72
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by metal_heart View Post
am toba de carbon fara DB killer pe a mea. si da, stiu ca politia si-a luat aparate de masurat zgomotul si sunt dispus sa-mi risc talonul de inmatriculare atata timp cat stiu ca zgomotul ala salveaza o viata sau mai multe. nu odata mi s-a intamplat ca cineva care voia sa treaca strada-n fuga pe rosu sa intepeneasca pe trotuar cand a auzit motocicleta venind. asa ca nu dau doi bani pe frustratii cu masini in leasing care stau spanzurati in centuri cu orele pe la semafoare si au ciuda pe motociclistii care se strecoara pintre masini si sunt deranjati de zgomotul tobelor.
Voi pe motoarele voastre nu aveti claxon?

Quote:
Originally Posted by lotofthings View Post
Tu cand circuli cu masina tii claxonul apasat tot timpul?

X-White is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 16:02   #73
Registered User

1bit's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nekrataal View Post
Asa ca atata timp cat noapte nu poti dormi din cauza motoarelor si nu a claxoanelor este normal sa te plangi din aceasta cauza.
ai gandit-o intens p-asta, nu ?
p.s. nu m-am luat de eventualele greseli de exprimare ci de ideea in sine. am presupus ca fraza trebuia sa fie ceva de genu`:
"Asa ca atata timp cat noaptea nu poti dormi din cauza motoarelor si a claxoanelor este normal sa te plangi din aceasta cauza."

but still.. tot suna ca scoasa din adancurile putului gandirii

1bit is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 16:29   #74
Registered User

metal_heart's Avatar

Quote:
Originally Posted by X-White View Post
Voi pe motoarele voastre nu aveti claxon?
am claxon pe a mea. dar la iesirea dintr-o curba nu poti stii ce te asteapta, nu tot timpul stai sa claxonezi.

Old 08-06-2008, 16:33   #75
Registered User

In Sfarsit Am Inteles!
Zgomotul cocalaresc al motoarelor de fapt salveaza vieti, asta e scopul, nu sa te vada pitzipoanca de pe trotuar ca tu ai motocicleta si esti cool.
Acum ma retrag in liniste.

ionut_xx is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 16:34   #76
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by metal_heart View Post
am claxon pe a mea. dar la iesirea dintr-o curba nu poti stii ce te asteapta, nu tot timpul stai sa claxonezi.
Daca mergi cu 150km/h normal ca nu stii ce te asteapta.

X-White is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 16:42   #77
P for Vendetta

viezure's Avatar

@1bit A zis-o bine Nekrataal, tu ai gresit

Si cel care a zis ca din cauza zgomotului care-l face cu motocicleta salveaza vieti, ma leşi, e ca si cum as merge in masina cu manelele la maxim ca sa se sperie lumea si sa faca doi pasi inapoi.

viezure is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 17:05   #78
Registered User

metal_heart's Avatar

Quote:
Originally Posted by viezure View Post
@1bit A zis-o bine Nekrataal, tu ai gresit

Si cel care a zis ca din cauza zgomotului care-l face cu motocicleta salveaza vieti, ma leşi, e ca si cum as merge in masina cu manelele la maxim ca sa se sperie lumea si sa faca doi pasi inapoi.
daca asta as sti ca mi-ar salva viata, as accepta.

btw, si daca n-asculta manele si asculta house sau hip-hop, il transforma brusc din taran in cunoscator?

threadul tinde sa devina un flame.

me out!

Old 08-06-2008, 17:14   #79
CEO
Registered User

metal_heart, flame? No shit! Ia vezi tu banutii aia ai tai, despre care tot scriai mai devreme. Uite unde era lupu' moralist.

CEO is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 17:14   #80
Registered User

sldr's Avatar

ahaha, tare aia cu "salveaza vieti" - eram ironic, penibil e cuvantul
mai bine faci zgomot cand treci decat sa conduci prudent) gg u

mdea, discutia o ia la vale..

intr-adevar, sunt si eu de acord ca mizeriile alea de ATV-uri sunt mult mai zgomotoase, in general...
dar sunt si cu muuuult mai putine, cred ca la fiecare ATV vazut pe strada intr-o zi, vedem alte 20 de motociclete lejer, si cred ca sunteti de acord cu mine...

ei, si in aceste conditii care sunt mai enervante? do teh math

LE: PS: funny fact: daca treceti in timpul zilei pe la armeneasca, aveti ocazia sa observati un spectacol nemaipomenit, la fiecare schimbare a stopului, dar fara exceptie, o simfonie de claxoane mai ceva ca in povestile forumistilor evident, lumea trece pe galben/rosu, ramane in intersectie, ii blocheaza pe cei de pe directia perpendiculara, acestia, cand scapa, trec si ei pe rosu ca doar nu din cauza lor au fost intarziati si nedreptatiti, si tot asa, ciclul se repeta... pe mine ma distreaza absolut de fiecare data, ma mira si pe mine, atata prostie fara margini rar ti-e dat sa vezi... dar cei mai tari si mai tari sunt aia de claxoneaza cand sunt a 7-a masina de la stop)

ps2: din pacate, rar am vazut oameni care sa stea pe loc chiar si la culoarea verde a stopului cand simt pericolul de a bloca intersectia, si adevarul e ca, cine face asta se expune la riscuri fabuloase si la diverse agresiuni din partea "nerabdatorilor" din spate..

dar deja am deviat soz

Last edited by sldr; 08-06-2008 at 17:24.

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules