![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Nostalgic Audio
Am o mare dorinta : sa-mi cumpar un pick-up.Da,un pick-up.Am avut incorporat in vechile "radiouri mobila" ale buncilor,demult,si ascultam basme la ele,dar s-au stricat.As vrea sa-mi cumpar ceva ,nou daca as gasi.Problema este ca nu am mai vazut asa ceva pe nicaieri.Mi-a spus un prieten ca ar fi vazut intr-un catalog Panasonic ceva la vreo 1000$.Exagerat!Eu as dori ceva la 100-150$ maxim.Nu dispun de asemenea sume astronomice.Daca ma poate ajuta cineva cu un link,un magazin de unde sa-mi cumpar asa ceva,nou sau second-hand,i-as ramane dator.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poti incerca pe sectiunea Publicitate. acolo ai putea avea mai multe sanse. in alta ordine de idei, eu as avea un pickup, insa cred ca trebuie legat la statie, dat fiind ca in general, pickup-urile, daca nu ma insel, nu redau muzica fara amplificare?!?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca ai rabdare cam 3 saptamani, poti sa-l comanzi de pe Quelle,il gasesti la tehnica si multimedia; daca nu, sunt de vanzare pe site-urile noastre de licitatii.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
are
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
aha, al meu nu are. face parte dintr-o combina romaneasca ce contine si statie (nu mai stiu numele exact), pe care am cumparat-o cu putin inainte de revolutie. o adevarata antichitate, dar dat fiind ca arata ca nou, nu o pot numi asa. ![]() oricum, cred ca e un user nokia_nu_mai_stiu_cum care ar fi interesat de asa ceva
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|