![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Pasapoarte biometrice din 2009. Pe cand cipuri implantate sub piele? http://www.adevarul.ro/articole/din-...apoarte/360990 Pasapoartele biometrice constau in inregistrarea amprentelor, formei fetei, si recunoasterea irisului. comentati Last edited by Bolekkk; 19-07-2008 at 01:03.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ce inventie draceasca. Eu, unul, as prefera sa ma retrag in munti, in zone in care n-a calcat picior de om si sa renunt la confortul din oras decat sa bage rahaturile alea in mine. Si daca nici la tampeniile astea nu va puteti opune, atunci cu drag pun mana in dreptul inimii si transmit ca in ziua de astazi numai slabiciuni exista.
Last edited by ild12; 19-07-2008 at 15:11.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
hehe. mi-ar placea sa vad si eu un topic despre tiganiile care au fost (si sunt inca) in Myanmar, despre incalcarea brutala si fara pic de rusine a oricarui principiu de democratie in China, sau despre oamenii care mor in stanga si-n dreapta in timp ce ONU, marele protector al lumii se scarpina-n fund. dar noi suntem mai preocupati ca ii amprenteaza pe tigani sau de pasapoarte biometrice. mi-e scarba de lumea asta ![]() cand o sa se termine lumea asa cum o stim, nimeni n-o sa se astepte. nimeni n-o sa stie. toti or sa fie preocupati de fleacuri.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Ma cum puteti sa fiti atat de slabi, inconstienti, servili ? Ti se pare normal ca niste oameni care nu au nici un drept in plus fata de tine sa iti stie fiecare miscare, toate datele tale, poze, sa te monotorizeze non-stop ? De asta mi-e rusine de voi..astia care acceptati tot ce vi se spune in numele uneri autoritati..identitatea voastra ca persoana nu exista, onoarea si demnitatea voastra sunt la pamant
Last edited by ild12; 19-07-2008 at 15:12.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
s-au inmultit ursii pe munte si cei ce nu vor sa fie monitorizati au fost nevoiti sa revina in oras si pe internet . altfel nu-mi explic multitudinea de topicuri pe tema asta din ultima vreme.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
bolekkk singura solutie ar fi sa ne retragem prin munti fara stirea nimanui... si sincer ma indoiesc ca vrea cineva asta. Intru in alte detalii care nu au rost, dar are legatura. De 18 ani parca o ducem din ce in ce mai rau, pe un alt topic am ramas uimit de o fotografie cu vechiul drumul taberei si o urma de tristete. Cat de bine arata ... si cum arata acum ( jalnic ) si totusi lumea accepta si nu ataca autoritatile pentru aceasta nepasare crunta.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
____ Smells like kl0n stuff. And bullshit. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca identitatea ta ca persoana va fi exacerbata in asemenea hal, incat toata lumea o sa stie unde se duce toate lumea. Nu mai ai cum sa-ti ascunzi identitatea. ![]() Nu ca acum ar fi foarte diferit. Tot ce faci cu o carte de credit, e folosit in caz de nevoie pentru a te "identifica". Telefonul mobil este reperabil foarte usor. Nu inteleg de unde atita impresie ca iti dispare identitatea? Ba din contra, o sa fii mult mai vizibil decat ai vrea tu sa fii.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Desertul Sahara te asteapta cu bratele deschise. ![]() Poti sa lasi orice chestie care este usor "detectabila" gen telefon, calculator conectat la internet, carte de credit, buletin, si notiunea de posta, si sa te alaturi camilelor din caravanele berberilor. ![]() Acolo nu iti ia nimeni amprenta, nu iti face nimeni microchip, si nu te intreaba daca te cheama Lolek, sau Bolek.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Belea...bring it on here in Romanishtan also...sounds good...
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |