![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | da ma, cica au descoperit religiosii astia paranoici ca biblia asta neadevarata contine exact aceste versete, nebuni mai sunt si astia ![]() ![]() io zic sa radem de ei, sa facem misto de nebunii astia ![]() Quote:
| ||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
Pasaportul biometric nu-i mare branza, eu astept cu nerabdare cipurile implantate sub piele; cel putin oamenii cu cazier ar trebui sa aiba asa ceva, cel putin...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
| ||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- NU am vrut sa fac misto. Eu vorbeam chiar serios. Pe scurt, e ceea ce am zis eu sau mai e si altceva? Neuronul meu doar atat a retinut.
__________________ codetaku Last edited by aurasdoom; 26-02-2009 at 14:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Auras, bate si el campii, ca si altii. Pasapoartele biometrice cresc autoritatea statutului cu exact acelashi factor ca si un pasaport normal. Apropo: Parintele Constantin Stoica: Imi voi face pasaport biometric - Esential - HotNews.ro
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 26-02-2009 at 14:48.. | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
Dar binenteles pentru multi mononeuronali noaptea este zi si invers, ei nu ar fi in stare sa recunoasca evidenta nici daca-i loveste cu-o bata in cap . | ||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #228 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | cine bate campii bai gogule Quote:
Quote:
Quote:
| |||
|
| | #229 (permalink) | ||
Bollek, fara fratele tau lolek eshti si mai si. Ce o sa faca statul cu informatiile respective? Si acum are fata ta in format digital, poza aia pe care o ai in toate actele. Si vezi ca statul are acces la al drac de multe informatii despre tine. Vezi ca cineva tocmai spunea ca sunt portofele cu folie care elimina posibilitatea detectarii/citirii cipului din pasaport. Apropo de asta, vezi ca statul shtie in fiecare secunda pe unde iti tii telefonul mobil, pe unde ti-ai folosit cardul, etc. Draguts, nu? Pig, tot nu ai raspuns, exact, la obiect: CUM iti ingradeste tie libertatea faptul ca pasaportul va contine acele informatii?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Mdea, ne-am distrat destul, sa mai discutam si serios. Informatiile de pe chip NU sunt criptate pentru ca schimbul de chei intre 200 de state nu este posibil. Asta implica faptul ca orice gigel cu un skimmer poate citi aceste date, chiar daca nu are dreptul: angajator, barman, you name it. Nu toti se plimba cu pasaportul dupa ei, dar daca iesi afara din tara il vei plimba in mod sigur in buzunar. Orice informatie copiata poate fi clonata. Nu o sa mearga sa folosesti un pasaport clonat la vama, unde exista date centralizate care pot fi comparate rapid, dar acolo unde se foloseste identificarea pe baza pasaportului in loc de buletin (hotelurile de exemplu) fara a verifica informatiile online exista posibilitatea furtului de identitate. Chestia asta este valabila si atunci cand se folosesc exclusiv mijloace automatizate de identificare. Raza de actiune a unui reader este de circa 10 metri, suficient pentru a citi date private necriptate la intrarea la metrou, firma, cinema, restaurant. Daca va place sa va cheme barmanul pe numele mic, probabil ca n-o sa va pese. Securitatea invocata este un mare fas. Asa cum se falsifica pasapoartele acum, asa se vor falsifica si cu RFID cu tot. Cu ce m-am ales? Ah, da, cu bani fututi si un sistem la fel de prost (sau de bun, cum vrei sa o iei) ca pana acum. Este doar praf aruncat in ochii electoratului pentru a le arata ca guvernul are grija de ei. Trecand la chestii subiective, din moment ce tugulanii au inghitit galusca cu "e pentru securitatea voastra", o sa o inghita si pe cea cu "pasapoartele nu ajung, hai sa facem si buletine cu RFID". Unde distractia va fi dubla, pentru ca ala este un act obligatoriu pe care il ai mereu la tine. Slippery slope de baza, patentat de politicieni de multa vreme.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
Ah, deci de fapt pe tine te doare faptul ca ... sistemul nu e bun, nu ingradirea libertatii. Parca spuneai altceva pana acum. SO, ashtept raspunsul la intrebarea mea, inca. Cum spuneam, exista metode de ecranare a acelui pasaport, le poti folosi.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Ah, deci pentru un sistem prost eu trebuie sa-mi cumpar portofel de tabla. Amuzant, daca nu ar fi ridicol. Nu ar fi mai bine daca nu am folosi un sistem prost de la bun inceput? Dreptul la viata privata si modul de procesare a informatiilor de genul asta intra tot la capitolul libertati civile, dragule.
|
| | #233 (permalink) | ||
Are you for real ? Poza din buletin nu e imagine biometrica a fetei, imaginea biometrica a fetei este facuta cu ajutorul unui scaner ca-ti scaneaza fata si delimiteaza trasaturile unice ale fiecarei persoane, astfel incat camerele de supraveghere sa te poata recunoaste chiar daca porti mustata iti faci operatii estetice, imbatranesti, te ingrasi etc... http://www.filecart.com/images/scree.../300/25060.jpg Quote:
Pasapoartele biometrice nu sunt ceva nou, sunt doar un pas inainte.[/QUOTE] | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
1. Nu poate fi citit de la distanta decat de cativa centimetri 2. Pe degeaba poate fi citit de catre "santinele" sau oricare altcineva ca nu stii ce date sunt acolo. Adica nu stii cine e persoana aia. 3. Pe degeaba poate fi clonat (repet) ca nu poti modifica datele de acolo si nici macar nu stii ce date sunt acolo fara sa ai clona de pe pasaportului original. 4. Nici o autoritate oficiala nu poate citi cip-ul inainte sa citeasca optic celelalte informatii pentru ca software-ul nu-ti da voie. Biometric Passports - Identity and Passport Service
__________________ codetaku | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| ||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #238 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
pig, daca se rezolva problema criptarii si "furtului accidental" inseamna ca esti de acord cu implantul? Prin 60 cartile de credit erau o simpla semnatura pe o hartie. Cum schimba lumea o inventie "nesemnificativa", nu? Posted via Mobile Device | ||
|
| | #239 (permalink) | ||
Pig, si ce reprezinta viata privata din respectivele informatii? Mai mult sau mai putin respectivele informatii sunt publice . Fata aia ti-am vazut-o de mii de ori, nu te-am vazut pana acum cu cagula. Amprentele le lasi in fiecare seara/zi pe 2-3 pahare, de apa sau de bere. Iar culoarea ochilor e la vedere non-stop. Adn-ul ala il pierzi in fiecare zi in 2-3 fire de par. Deci pana acum tot ce e pe acel pasaport sunt informatii absolut publice. Pe care cineva interesat le poate afla lejer.Extra, hopa henti. Cu pasaportul poate sunt de acord, dar nu si cu implantul.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |