![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cum ii oprim? | |||
| Aruncam cu caini vagabonti pe pista. | | 33 | 28.70% |
| Nu mergem la cursa. | | 57 | 49.57% |
| Proteste de strada. | | 18 | 15.65% |
| Alte solutii | | 31 | 26.96% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 115. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Nu poti sa pui prioritatea TA in fata prioritatii unui colectiv. Te supui, daca nu te poftim sa traiesti in alt oras unde nu se fac curse
__________________ Vand camera foto Samsung NV3 & card 2GB - 450 RON | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
bucurestiul are alte probleme mai grave decat circuitul asta. ieri mi-am furat-o, ca n-am stiut ca e oprita circulatia pe acolo, dar azi am ales alta ruta. din pacate fatala, desi n-avea nici o legatura cu circuitul lui peste prajit. semaforul de la ritmului nu mergea, si era blocaj in intersectie acolo cu coada ce se intindea pana dupa biserica Capra, iar intersectia de la Dimitrov (la Iulia Hasdeu, sau la Iskender - ca forumistii sa localizeze mai bine) e praf, mai tot timpul e blocata si se gatuieste circulatia acolo.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Pai uite cum semna petitia. ![]() http://www.go4it.ro/articol/2939274/...oi-Online.html ----------- edit:Cica:Atacurile cibernetice au un mare avantaj.
__________________ Contact pe PM. Nu trimit, Si nici nu mai cumpar din provincie. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Lipsa de spirit civic, individualismul prost inteles si dezinteresul pt binele general caracteristic romanilor se manifesta din plin aici. In marile orase ale lumii se desfasoara cate un maraton, cate un festival, cate o sarbatoare a orasului, care mai blocheaza si strazi cate o saptamana. Toti infrunta neplacerile din acele zile ca un fel de schimb pentru faptul ca orasul lui este scos din anonimat, ca se castiga bani pt bugetul orasului, ca are loc un eveniment colectiv care aduna oamenii, etc Noi nu. "Da' mie ce imi iese la faza asta ca sa stau aicea blocat?" este intrebarea fara un raspuns imediat de pe buzele tuturor nefericitilor din trafic pentru 3 zile (miercuri, joi si vineri, restul e in week end). Trist, trist de tot.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Ah, ca sa nu mai vorbim de faptul ca DRUMUL SARII, o artera daca nu foarte importanta pt kktul asta de capitala, hai sa-i zicem una IMPORTANTA...este din primavara intr-o stare absolut deplorabila!!!! Iar daca stiti str/zona Caranda, cu Petromul de acolo, stiti perfect la ce ma refer, eu in principiu nu am mai vazut picior de muncitor acolo de cateva luni...toata zona este intr-un HAOS TOTAL (nu vreau sa descriu prin ce am trecut pe la ora 18,30 azi )Astfel ca Quote:
![]() Caci, scuza-ma ca-ti zic, ori traiesti in alta tara, ori daca traiesti in Bucuresti probabil ca iesi foarte rar din casa....aici nu e oras cu oameni, cu FIARE SALBATICE DIN JUNGLA, din pacate nu ai cum sa te bucuri la un asemenea eveniment, organizat IN SICTIR de catre autoritatile noastre drage . Da, cand va fi un oras linistit si foarte bine organizat, precum PARISUL sau LONDRA sau de ce nu PRAGA sau VARSOVIA (care toate sunt cunoscute pentru numarul ridicat de cetateni gazduiti per metru patrat), abia atunci sa graiesti, pana una alta imi permit sa-ti spun atat tie cat si celor (cu scuzele de rigoare, caci nu vreau sa creez cine stie ce flame pe aici) care apara neinfricati marele eveniment sa faca mai putina galagie pe aici (iar daca ti se par nepotrivite cuvintele mele draga Scarlett's twin te invit maine seara la ora 18,30 sa faci stanga de la razoare catre Drumul Sarii - distractie placuta !!!! )
__________________ Vand Ford Focus TDCI (diesel common-rail) 1.8, 101cp, 2003->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Vand ETEN M700 -670 ron -> http://forum.computergames.ro/44-gsm...s-gsm-pda.html | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway, in caz ca nu te-ai prins, un astfel de eveniment este unul din pasii aia mititei care vor face din orasul asta altceva decat o ghena anonima.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
Ca Bucurestiul sa organizeze ACUM un astfel de eveniment e ca si cum ai lasa pe mana unui copil de 6 ani regia unei piese de teatru. Nu e imposibil, invata ceva din asta, dar da totul peste cap si incurca pe toata lumea.... Pur si simplu nu are infrastructura, chiar credeti ca se poate face treaba serioasa sarind peste pasii absolut necesari ? | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Nu este vorba de bani, este vorba de spirit. Un baiat ceva mai destept ca mine zicea ca Bucurestiul secolului XIX a devenit Micul Paris si gratie boierilor care se imbracau si purtau "ca la Paris" in ciuda noroaielor de pe uliti.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
Intr-adevar, spiritul a ramas acelasi. Atunci de ce nu mai e supranumit Micul Paris, ci Marele Bucuresti (si asta nu are o conotatie gen Big Apple, ci mai degraba Huge S&*th%$e)? Ca vad ca eforturile de a impresiona prin abureli dupa sistemul paine si circ sunt in continuare aplicate. Oare nu cumva lipsa unei baze solide pe care sa le poti ancora duc la resentimentele celor care se uita crucis la manifestari din astea organizate "dupa ureche", sa punem si noi Bucurestiul pe harta, bla bla bla?
__________________ the more I practice the luckier I get | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
E curios ca te revolti acum.Revoltator in sens absolut a fost summitul.Cunostinte care locuiesc in centru au fost trezite dimineata de securisti pentru a le fi controlate podurile.Iar de revolta "anarhistilor" ridicati brutal de jandarmi nu se mai vorbeste.Nici de faptul in urma cu cativa ani sotia lui adrian paunescu a macelarit o intreaga familie pe trecerea de pietoni si legile s-au contorsionat servindu-i libertatea.Si multe altele.
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Vezi ca ai cam uitat sensul cuvantului ipocrizie. LR ![]() Nu, paine si circ sunt mitingurile PSD cu 3 mici si-o bere la pahar. Exact genul de cetatean care maraie nervos "ce ne trebuie noua curse de masini, nu vezi cat este o paine?". Aparent de la "nu ne vindem tara" nu s-a schimbat mare lucru... Messire, vezi ca ai thread separat si pentru summitul NATO (mama lor de nenorociti, cum au indraznit ei sa asigure securitatea unui eveniment) si pentru Pauneasca, nu vad legatura cu subiectul de fata.
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|