Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Cum ii oprim?
Aruncam cu caini vagabonti pe pista. 33 28.70%
Nu mergem la cursa. 57 49.57%
Proteste de strada. 18 15.65%
Alte solutii 31 26.96%
Multiple Choice Poll. Voters: 115. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-08-2008, 14:05   #61 (permalink)
Registered User

alexm_mr's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogrado View Post
O fi asa greu de inteles ca oameni diferiti au prioritati diferite ? Pentru unii se pare ca da.
Nu poti sa pui prioritatea TA in fata prioritatii unui colectiv. Te supui, daca nu te poftim sa traiesti in alt oras unde nu se fac curse

alexm_mr is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:13   #62 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

La ce "colectiv" te referi ?
Daca vorbim de bucuresteni as baga mana in foc ca la un sondaj cei impotriva circuitului ar fi majoritari.

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:28   #63 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

bucurestiul are alte probleme mai grave decat circuitul asta.
ieri mi-am furat-o, ca n-am stiut ca e oprita circulatia pe acolo, dar azi am ales alta ruta. din pacate fatala, desi n-avea nici o legatura cu circuitul lui peste prajit. semaforul de la ritmului nu mergea, si era blocaj in intersectie acolo cu coada ce se intindea pana dupa biserica Capra, iar intersectia de la Dimitrov (la Iulia Hasdeu, sau la Iskender - ca forumistii sa localizeze mai bine) e praf, mai tot timpul e blocata si se gatuieste circulatia acolo.

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:31   #64 (permalink)
Nick anterior: Kruger | r@m

Pentru ca nesimtitii care repara intersectiile alea la liniile de tramvai se misca precum ochiul mortului.

KrugerBlue is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:33   #65 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Poate din aia 8 milioane care "ies" primariei repara semafoarele. Daca or mai ramane 8 dupa ce se platesc spagile de rigoare.

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:35   #66 (permalink)
Registered User

alte solutii..

http://www.petitieonline.ro/petitie/...60361041.html?

ytrewq is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:41   #67 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

A aparut petitia online, puteti dormi linistiti

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 14:49   #68 (permalink)
Nick anterior: Kruger | r@m

M-am linistit. Intotdeauna petitiile au rezolvat orice problema

KrugerBlue is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 15:12   #69 (permalink)
Registered User

England's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kruger | r@m View Post
M-am linistit. Intotdeauna petitiile au rezolvat orice problema
Si eu la fel

England is online now    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 15:13   #70 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

Da
Mai ales aia cu stoprussia
A citit Putin si a retras cazacii

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 15:19   #71 (permalink)
Registered User

England's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wargasm View Post
Da
Mai ales aia cu stoprussia
A citit Putin si a retras cazacii
Pai uite cum semna petitia.

http://www.go4it.ro/articol/2939274/...oi-Online.html

-----------
edit:Cica:Atacurile cibernetice au un mare avantaj.

England is online now    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 18:20   #72 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Ma afecteaza prea putin poveste cu blocarea traficului in Bucuresti dar as prefera sa realizeze un circuit dedicat in alta parte. Pentru ca e aiurea, intr-o tara cu 20 de mil de locuitori, sa nu existe circuite auto/moto.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 23:12   #73 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

Lipsa de spirit civic, individualismul prost inteles si dezinteresul pt binele general caracteristic romanilor se manifesta din plin aici. In marile orase ale lumii se desfasoara cate un maraton, cate un festival, cate o sarbatoare a orasului, care mai blocheaza si strazi cate o saptamana. Toti infrunta neplacerile din acele zile ca un fel de schimb pentru faptul ca orasul lui este scos din anonimat, ca se castiga bani pt bugetul orasului, ca are loc un eveniment colectiv care aduna oamenii, etc

Noi nu. "Da' mie ce imi iese la faza asta ca sa stau aicea blocat?" este intrebarea fara un raspuns imediat de pe buzele tuturor nefericitilor din trafic pentru 3 zile (miercuri, joi si vineri, restul e in week end). Trist, trist de tot.

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 23:33   #74 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Quote:
de dimineata a zis la stiri un nenea d-ala cu cashcheta alba ca in zona sunt 40 de politisti de la circulatie, cati mai vrei sa mai vina?
Ma faci sa izbucnesc in hohote de ras! Eu nu am vazut "casti albe" decat la razoare ... si acolo 2 si nimic mai mult, unde-s restul ?

Ah, ca sa nu mai vorbim de faptul ca DRUMUL SARII, o artera daca nu foarte importanta pt kktul asta de capitala, hai sa-i zicem una IMPORTANTA...este din primavara intr-o stare absolut deplorabila!!!!
Iar daca stiti str/zona Caranda, cu Petromul de acolo, stiti perfect la ce ma refer, eu in principiu nu am mai vazut picior de muncitor acolo de cateva luni...toata zona este intr-un HAOS TOTAL (nu vreau sa descriu prin ce am trecut pe la ora 18,30 azi )

Astfel ca
Quote:
Toti infrunta neplacerile din acele zile ca un fel de schimb pentru faptul ca orasul lui este scos din anonimat, ca se castiga bani pt bugetul orasului, ca are loc un eveniment colectiv care aduna oamenii, etc
... replicile de genul ma lasa RECE ... fiindca nu stiu ce se va face cu banii "castigati" la buget afara unor SPAGI generoase...sa vad si eu ca se mai construieste o parcare sau ca se mai repara o strada secundara, dintre blocuri si abia APOI MA VOI PUTEA BUCURA DE PLACERILE ORASULUI!!!!

Caci, scuza-ma ca-ti zic, ori traiesti in alta tara, ori daca traiesti in Bucuresti probabil ca iesi foarte rar din casa....aici nu e oras cu oameni, cu FIARE SALBATICE DIN JUNGLA, din pacate nu ai cum sa te bucuri la un asemenea eveniment, organizat IN SICTIR de catre autoritatile noastre drage.

Da, cand va fi un oras linistit si foarte bine organizat, precum PARISUL sau LONDRA sau de ce nu PRAGA sau VARSOVIA (care toate sunt cunoscute pentru numarul ridicat de cetateni gazduiti per metru patrat), abia atunci sa graiesti, pana una alta imi permit sa-ti spun atat tie cat si celor (cu scuzele de rigoare, caci nu vreau sa creez cine stie ce flame pe aici) care apara neinfricati marele eveniment sa faca mai putina galagie pe aici (iar daca ti se par nepotrivite cuvintele mele draga Scarlett's twin te invit maine seara la ora 18,30 sa faci stanga de la razoare catre Drumul Sarii - distractie placuta !!!! )

Vand ETEN M700 -670 ron -> http://forum.computergames.ro/44-gsm...s-gsm-pda.html

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 23:40   #75 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Merlin View Post
Da, cand va fi un oras linistit si foarte bine organizat, precum PARISUL sau LONDRA sau de ce nu PRAGA sau VARSOVIA...
Da, cand va fi. Ai facut ceva pentru asta sau astepti sa faca altii?
Anyway, in caz ca nu te-ai prins, un astfel de eveniment este unul din pasii aia mititei care vor face din orasul asta altceva decat o ghena anonima.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 00:14   #76 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Da, cand va fi. Ai facut ceva pentru asta sau astepti sa faca altii?
Anyway, in caz ca nu te-ai prins, un astfel de eveniment este unul din pasii aia mititei care vor face din orasul asta altceva decat o ghena anonima.
Da, am facut, mi-am platit impozitele, nu am furat, nu am aruncat gunoi pe strada, mi-am facut treaba mea asa cum trebuie. Daca toti bucurestenii ( inclusiv cei de la conducere ) si-ar fi facut treaba in procentul in care mi-am facut eu treaba ar fi fost si Bucurestiul ca restul capitalelor enumerate.

Ca Bucurestiul sa organizeze ACUM un astfel de eveniment e ca si cum ai lasa pe mana unui copil de 6 ani regia unei piese de teatru. Nu e imposibil, invata ceva din asta, dar da totul peste cap si incurca pe toata lumea.... Pur si simplu nu are infrastructura, chiar credeti ca se poate face treaba serioasa sarind peste pasii absolut necesari ?

Mir is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 00:25   #77 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nu este vorba de bani, este vorba de spirit. Un baiat ceva mai destept ca mine zicea ca Bucurestiul secolului XIX a devenit Micul Paris si gratie boierilor care se imbracau si purtau "ca la Paris" in ciuda noroaielor de pe uliti.

Old 21-08-2008, 00:36   #78 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Quote:
Bucurestiul secolului XIX a devenit Micul Paris si gratie boierilor care se imbracau si purtau "ca la Paris" in ciuda noroaielor de pe uliti.
Asta mi se pare culmea ipocriziei orientale de tip bazar, pe care o vedem si in zilele noastre pe strazi, prin reprezentantii categoriei noilor imbogatiti, care au Louis Vuitton si merg in Ferrari-uri prin noroiul de care aminteai si tu.

Intr-adevar, spiritul a ramas acelasi.
Atunci de ce nu mai e supranumit Micul Paris, ci Marele Bucuresti (si asta nu are o conotatie gen Big Apple, ci mai degraba Huge S&*th%$e)?
Ca vad ca eforturile de a impresiona prin abureli dupa sistemul paine si circ sunt in continuare aplicate.

Oare nu cumva lipsa unei baze solide pe care sa le poti ancora duc la resentimentele celor care se uita crucis la manifestari din astea organizate "dupa ureche", sa punem si noi Bucurestiul pe harta, bla bla bla?

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 00:42   #79 (permalink)
Registered User

E curios ca te revolti acum.Revoltator in sens absolut a fost summitul.Cunostinte care locuiesc in centru au fost trezite dimineata de securisti pentru a le fi controlate podurile.Iar de revolta "anarhistilor" ridicati brutal de jandarmi nu se mai vorbeste.Nici de faptul in urma cu cativa ani sotia lui adrian paunescu a macelarit o intreaga familie pe trecerea de pietoni si legile s-au contorsionat servindu-i libertatea.Si multe altele.

Messire is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 00:43   #80 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Vezi ca ai cam uitat sensul cuvantului ipocrizie. LR

Nu, paine si circ sunt mitingurile PSD cu 3 mici si-o bere la pahar. Exact genul de cetatean care maraie nervos "ce ne trebuie noua curse de masini, nu vezi cat este o paine?". Aparent de la "nu ne vindem tara" nu s-a schimbat mare lucru...

Messire, vezi ca ai thread separat si pentru summitul NATO (mama lor de nenorociti, cum au indraznit ei sa asigure securitatea unui eveniment) si pentru Pauneasca, nu vad legatura cu subiectul de fata.

Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules