Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2008, 19:07   #1 (permalink)
Registered User

Unhappy Vecini care se leaga de animale

Am un motan care in timpul zilei sta afara si seara vine in casa desi uneori mai ramane si peste noapte afara (la vreun party, ceva). Azi cand am venit acasa si l-am chemat am vazut cum o vecina arunca cu pietre dupa el. Cand am sarit la ea si am intrebat-o ce a apucat-o mi-a raspuns ca face noaptea galagie si o deranjeaza. Nu pun la indoiala ce spune ea, e probabil ca noaptea ramane prin jurul blocului si miorlaie desi inca nu a venit nimeni la usa sa-mi spuna de asta. L-am intrebat daca e adevarat dar refuza sa-mi raspunda :P
Din cate stiu cu pietre se arunca acum cateva sute de ani in cei care erau acuzati de erezie insa a trecut ceva timp de cand s-a renuntat la practica asta.

Anyway, am avut martori si probabil ca ea are dreptate, ca motanul face galagie. DPDV legal, raspund pentru ce face el noaptea? Ce as putea sa patesc pentru asta? Dar vecina?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1111111 009.jpg
Views:	129
Size:	713.6 KB
ID:	378839   Click image for larger version

Name:	1111111 015.jpg
Views:	124
Size:	710.1 KB
ID:	378840  

psychoid is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 19:16   #2 (permalink)
Banned

BlackLord's Avatar

Ai putea sa iti pastrezi motanu in casa noaptea... ca stai la bloc nu la vila cu domeniu.
1. ca asa-i frumos, sa ne respectam intre noi (locatarii) si 2. ca s-ar putea sa-l si nimereasca niste cataroaie vr'odata

BlackLord is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 19:17   #3 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Sau daca e obisnuit sa se plimbe pe afara, nu vrei sa-l chinui schimbandu-i tabieturile si nici nu mai vrei probleme, ai putea sa-l castrezi. Si nu va mai avea motiv sa miaune.

P.S. Vecina ta este o cretina.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 19:24   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by BlackLord View Post
Ai putea sa iti pastrezi motanu in casa noaptea... ca stai la bloc nu la vila cu domeniu.
1. ca asa-i frumos, sa ne respectam intre noi (locatarii) si 2. ca s-ar putea sa-l si nimereasca niste cataroaie vr'odata
Incerc sa-l tin in casa noaptea dar uneori chiar nu vrea sa vina si nu cred ca as rezolva ceva daca as fugi dupa el prin canale Se mai intampla cam odata pe saptamana sa nu vina acasa.

Old 26-08-2008, 19:29   #5 (permalink)
Registered User

Wink

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Sau daca e obisnuit sa se plimbe pe afara, nu vrei sa-l chinui schimbandu-i tabieturile si nici nu mai vrei probleme, ai putea sa-l castrezi.
Incerc sa evit castratul din mai multe motive. Va ramane intotdeauna ca ultima optiune (nu il exclud) dar e "baiatul" meu si as vrea sa ramana in continuare asa
Attached Thumbnails

Name:	IMG_0217.jpg
Views:	136
Size:	32.1 KB
ID:	378860  

Old 26-08-2008, 19:34   #6 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by psychoid View Post
e "baiatul" meu si as vrea sa ramana in continuare asa
ah?
....
ah?

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 19:37   #7 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by faraonu View Post
ah?
....
ah?
Adica mi se rupe sufletul cand ma gandesc sa-l castrez.

Old 26-08-2008, 19:40   #8 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Pe el il doare in cot, oricum ocupatiile favorite sunt umblatul teleleu, mancatul si dormitul. Am doi motani, ambii castrati, si nu m-au amenintat inca pentru asta.
Ma rog, este decizia ta, dar crede-am, pe el il doare in varful cozii de castrare.
Plus ca nu mai umple strazile de urmasi in care arunca toti cretinii cu pietre.

Old 26-08-2008, 20:40   #9 (permalink)
idr
Registered User

PB,ti-ar placea sa fi fost castrat cand erai mic? Te durea in cot, ca oricum tu nu faceai altceva in afara de mancat,dormit, kkt si plans?

idr is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 21:19   #10 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

am si eu o vacă de vecin şocat in spatele blocului (de la scara de alaturi) care mi-a aruncat cu o piatra in pisica si cu apa in cîine. m-am dus la usa lui si l-am intrebat de ce face gesturi de-astea si a inceput sa zbiere ca nu-i adevarat si mi-a inchis usa in nas. am mai batut o data si i-am spus frumos ca l-am vazut cu ochii mei si ca data viitoare cind mai face asa ceva ii trimit politia la usa. s-a calmat dupa ce a auzit ca actiunea lui poate fi pedepsita de lege.
oricum, nu prea am cu cine discuta. e un şontorog de 60 de ani ce ar trebui internat undeva, ca nu prea mai e in deplinatatea facultatilor mintale.

ideea e sa ii explici civilizat desteptei de vecine ca se poate alege si cu dosar penal pentru o piatra aruncata in motanul tau, indiferent daca miaună el sau celelalte mîţe. n-o lasa sa te intimideze sau sa creada ca are dreptate, ca e posibil sa iti omoare animalul.

Quote:
Incerc sa evit castratul din mai multe motive. Va ramane intotdeauna ca ultima optiune (nu il exclud) dar e "baiatul" meu si as vrea sa ramana in continuare asa
asta-i din aceeasi serie cu "carne din carnea mea"

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 21:29   #11 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by idr View Post
PB,ti-ar placea sa fi fost castrat cand erai mic? Te durea in cot, ca oricum tu nu faceai altceva in afara de mancat,dormit, kkt si plans?
Hesus, te durea capul cand ai scris asta, asa-i? Cand o sa inveti pisiceasca o sa-ti explice motanii mei de ce ii doare in cot.

Old 26-08-2008, 21:42   #12 (permalink)
Ingineru

Symi99's Avatar

Quote:
Am un motan care in timpul zilei sta afara si seara vine in casa desi uneori mai ramane si peste noapte afara (la vreun party, ceva). Azi cand am venit acasa si l-am chemat am vazut cum o vecina arunca cu pietre dupa el.
Nu te supara dar daca ai un animal tine-l in casa/curtea ta.Daca toata lumea ar lasa animalele singure pe afara oare ce s-ar intampla ?
Dupa o zi de munca si caldura nu vrei decat sa ajungi acasa si sa te odihnesti.Dar cand te seaca noapte de noapte un animal din asta normal ca-ti vine sa-l omori cu pietre.
Tine-l in casa ,ai grija de el ca-i al tau nu al strazii.

Symi99 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 22:14   #13 (permalink)
Banned

psychoid, iti recomand sa te mai plimbi cu aparatul foto dupa pisoi. Ar fi un candidat bun pentru http://www.catsthatlooklikehitler.com

Marius86 is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 00:37   #14 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Quote:
Originally Posted by Symi99 View Post
Nu te supara dar daca ai un animal tine-l in casa/curtea ta.Daca toata lumea ar lasa animalele singure pe afara oare ce s-ar intampla ?
Dupa o zi de munca si caldura nu vrei decat sa ajungi acasa si sa te odihnesti.Dar cand te seaca noapte de noapte un animal din asta normal ca-ti vine sa-l omori cu pietre.
Tine-l in casa ,ai grija de el ca-i al tau nu al strazii.
Offtopic: long time no see
Ontopic: Symi, nu te supara, dar daca exista o cale legala pt. a determina pe cineva sa nu mai arunce cu apa/pietre in [PET]uri (nu m-am putut abtine), exista in mod cert o cale legala pt. a determina pe cineva sa ia masuri a.i. cainele/pisica sa nu te mai deranjeze... iar aruncatul cu pietre, zbieratul si alte metode din epoca de piatra nu intra in acetgoria mentionata de mine.

psychoid, din experientele anterioare iti pot spune ca nisipul care se gaseste la petshop-uri este foarte ok. In felul acesta vei evita problemele cu vecinii tai... in egala masura: daca vecinii tai (care au probleme ca le miorlaie pisica in creier) isi vor permite vreodata sa dea muzica mai tare decat trebuie (e inevitabil), profita de situatie si cheama si tu politia.

Am si eu vecini deranjati de latratul cainelui meu. Amaratul latra deoarece nepotii vecinilor isterici zac la mine pe palier la 11-12 noaptea si fumeaza, vorbesc, rad, bancuri, femei, alea alea. Au sunat la politie sa ma reclame... a venit politia... a inteles motivul pt. care animalul facea scandal... si s-au ales tot ei cu amenda. Ceea ce i-a calmat.

Oamenii in general nu sunt deranjati de manelele care se aud din masinile parcate in fata blocului, nu aud rasetele "cool" ale propriilor odrasle care stau si rod seminte pana la 1 noaptea pe gard, nu-i deranjeaza usile trantite la scara blocului, manelele de la bairamele cool ale bajetilor de cartier... asadar, cred ca vecina ta te iubeste pe tine in mod special .

Edit: apropos... asta e pudelu` meu.
Attached Thumbnails

Name:	Buli5.jpg
Views:	83
Size:	131.9 KB
ID:	378943  
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 09:21   #15 (permalink)
Registered User

Ok, am vorbit cu o baba in care am incredere si mi-a spus ca intr-adevar face uneori zgomot noaptea sa fie lasat in scara (urla destul de tare dar nu mult timp, desi e adevarat ca-l apuca pe la 3-4 noaptea). Uneori se face gasca cu alte/alti pisici si tin concerte, caz in care nu e singur. Daca-l tin singur in casa si nu-l las afara face galagie si prostii ca sa se razbune.
Deci, situatia e data: vrea afara si nu intotdeauna urla ca e in calduri (castratul nu ar rezolva problema).
Totusi, sunt de acord sa arunce cu apa in el ca sa-l sperie atunci cand deranjeaza pe cineva dar NU cu pietre aiurea ca din asta e clar ca nu invata nimic. Nu cred ca-l duce pe el mintea sa faca legatura intre pietrele primite in cap la 7 seara si galagia pe care o face la 4 noaptea.

Old 27-08-2008, 09:34   #16 (permalink)
deep fried

Castreaza-l . O sa observi dupa aia ca totusi, de la testicule era

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 10:28   #17 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Marius86 View Post
psychoid, iti recomand sa te mai plimbi cu aparatul foto dupa pisoi. Ar fi un candidat bun pentru http://www.catsthatlooklikehitler.com
Ma indoiesc. Am vazut pe icanhascheezeburger vreo doi mult mai reusiti. E urat si enervant dar nu l-as compara cu Hitler la fatza. Mai degraba cu un bolovan (la fatza si la minte).

Old 27-08-2008, 10:32   #18 (permalink)
I'd hit it

!nsomnia's Avatar

castreaza-l (e mai bine si pentru el) si nu va mai face galagie. DAR, cu toate astea, mai ramin pisici in cartier care vor da concerte noaptea iar motanul tau va fi bagat in aceeasi oala cu ele. eventual o sa-si ia o piatra in cap de la o baba fascista care-l vede trecind calm prin gradina si "ia hai sa-i f*t una, că-i mîţă şi sigur face scandal noaptea"

castratul (care oricum e recomandat, indiferent ce instincte de protectie ai avea pentru manhood-ul motanului) nu te ajuta prea mult in problema asta.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 10:39   #19 (permalink)
Registered User

In afara de faptul ca il "linisteste" ce efecte pozitive/negative are castratul asupra organismului?

Old 27-08-2008, 10:50   #20 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Este mai sensibil la afectiunile tractului urinar, deci trebuie sa-i dai mancare pentru pisici castrate (pH control) si eventual (dar recomandat calduros) Uropet.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules