![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Cand era mic primea de la mine ce ii dadeam si manca fara sa comenteze ca avea de ales: sau mananca sau moare de foame. De la un timp a inceput sa faca mofturi si am aflat ca ii dau si vecinii de mancare toate prostiile (resturi de la masa lor pline de ulei si prajite peste masura, de care nicio fiinta care tine la sanatate nu ar trebui sa se apropie). A ajuns "puiul" blocului - cu cateva exceptii - dar pana la urma tot eu l-am ingrijit de fiecare data cand s-a imbolnavit (uneori o ia razna si bate cainii, vine acasa "rupt" la prorpriu si trebuie dus la cusut). Probabil o sa fac o sedinta de bloc cu babele pe tema mancare | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Eu iti propun sa lasi babele blocului in pace si sa cumperi o carte care te invata sa-l dresezi (acum depinde si ce varsta are). Sa-l tii frumos in casa. Va mai mieuna o vreme ca-l tii in casa, dar pe urma se va obisnui. O pedeapsa aplicata (a nu se intelege bataie sau alte aberatii sadice) este eficienta cand o aplici in momentul in care animalul greseste. Degeaba il certi la 30-60 de minute distanta, pt. ca saracul nu va stii de ce este admonestat. Legat de mancare, in principiu nu este foarte sanatos ca animalul tau sa manance prin alte parti (de la vecini, de-afara, etc). La pisici, din cate am citit, este ceva mai complicat.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
1. ce face baba este de neconceput pentru stadiul de civilizatie la care am ajuns 2. este pisicul tau, deci tine-l in casa. Eu daca maine il omor ca nu pot sa dorm, sunt tras la raspundedre? Nu. Era al strazii. 3. tine-l in casa si lasa-l sa urle ca dupa 3-4 zile de dresaj se potoleste. Eu am avut o pisica si nu stiam s-o dresez si dupa 2 saptamani de scandaluri, am dat-o unuia care avea curte, sa alerge, sa urle in voie. Mi-a zis ala peste un timp ca nu a urlat nici macar un minut. Era in largul ei afara. Asa ca ai de ales: inauntru si dresaj sau afara, dar atunci sa nu mai ai pretentii la oameni sa il lase in pace, pentru ca e al strazii. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Nu pot sa-l tin doar in casa pentru ca nu are niciun pic de loc de miscare. Mai bine l-as abandona afara decat sa-l inchid intre 4 pereti (la propriu pentru ca am o singura camera si aia destul de inghesuita) iar la casa nu am unde sa-l duc, altfel il duceam de mult. Complicat ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Thanks. Last edited by psychoid; 27-08-2008 at 14:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
Adica ti se pare ok sa omori tot ce e pe strada in cazul in care tie nu-ti convine ceva?Ti se pare ok sa iei viata unei amarte de matze doar pt. ca miauna?
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
daca te vede cineva si face plingere la politie, da.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
- Legea 9/2008 pct 8 adauga articolul 71 in legea 205/2004: "Este interzisa eutanasierea cainilor, a pisicilor si a altor animale, cu exceptia animalelor cu boli incurabile constatate de medicul veterinar" - Legea 9/2008 pct 14 modifica articolul 19 din 205/2004: "Animalele nu vor fi supuse unor suferinte inutile in cazul sacrificarii sau uciderii" (adica daca ii dai in cap intri la pct 14, daca il eutanasiezi intri la pct 8, oricum nu scapi). Daca vrei sa-i aplici o corectie pt ceva se numeste dresaj (il inveti sa te lase in pace) deci la Ordiinul nr 523/2008 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a legii 205/2004, pct (b) "toate metodele care presupun pedepsirea sau corectia animalului prin loviri, raniri, inducerea fricii, legarea membrelor, legarea la punct fix pentru perioade lungi de timp" | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Deci cand te duci la unul care ar putea sa-ti traga el doua iti iei pantalonii maro si vorbesti frumos, cu pisica aia proasta care nu se poate apara faci pe smecherul. Desi probabil dobitocul biped te-a deranjat mult mai tare decat ala patruped.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Eu cred ca te intelegi mai bine cu animalul decat cu manelistul. cu manelistul risti sa dea muzica si mai tare si sa-ti mai zica si ceva de dulce. unde nu e nici Dzeu nu cere.
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre atitudinea de "ies cu bata" sau "dau cu pumnul"... eu zic ca nu e foarte sanatoasa. Avem pretentia ca suntem civilizati, dar atunci cand e de dat cu pumnul suntem primii. Exista metode legale de a-ti rezolva problemele. Nu uita acest lucru. Iar pumnul si bata pot agrava o situatie in ceea ce te priveste.
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Pentru ceva ce deja am probat mai sus ![]() Smecheri cu aia care nu sunt si ei smecheri, adica smecher de duminica.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Ce boala am pe oamenii care chinuie animalele... acum cativa ani, un dobitoc beat s-a trezit sa bata un caine... in secunda 3 s-a trezit cu o mare piatra fix in frunte, pana s-a prins eram deja langa el si il faceam in toate felurile. De atunci toti vecinii evita sa loveasca animalele cand sunt prin preajma. Am si eu animale, ma oftica si pe mine mieunatul, latratul... dar rezolv in cel mai rau caz cu un papuc aruncat ca chioru in timp ce dorm... sau cu apa cand o apuca nebuniile pe catea. Pacat ca nu pot sa fac la fel si cu vecinii dementi cand ii apuca cu manelele si scandalurile in poarta mea. Recomand castratul btw
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|