Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2008, 12:46   #1 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Unhappy Whale killing

Tarile nordice! Civilizatie! Intrati va rog si, daca aveti vreo posibilitate, faceti ceva!
Save the earth my ass! Baga-mi-as p**a in toti falsii ecologisti!
aici trebuie sa dati click

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 12:53   #2 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

La noi se face asta cu alte specii pe cale de disparitie. Poti sa scoti taranul din nesimtire, dar nu poti sa scoti nesimtirea din taran

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:03   #3 (permalink)

altceva's Avatar

Insulele Faroe sunt autonome, nu tin de Danemarca. Vezi ca injuri pe cine nu trebuie. Si da, daca niste localnici intr-un sat sunt cretini, asta nu inseamna ca toata tara e de cacat. Maturizeaza-te si tu...
I

altceva is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:09   #4 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Ce amuzant este sa zbieri "Danemarca este de cacat" cand traiesti intr-o tara care l-a ales de 3 ori pe Iliescu.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:09   #5 (permalink)
Moderator

schimbat titlul. mai usurel, darkblack.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:21   #6 (permalink)

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Ce amuzant este sa zbieri "Danemarca este de cacat" cand traiesti intr-o tara care l-a ales de 3 ori pe Iliescu.
Cateodata ma intreb daca mai merita sa intru pe forumul asta din cauza unor giboni ca tine. Ce legatura are una cu alta? Chiar sunt curios si astept explicatii pe PM. Bineinteles, daca le ai.
P.S. Si daca traiam in Cambodgia, tot revoltam eram.

@altceva: Sunt o regiune autonomă a Regatului Danemarcei din 1948 şi, de-a lungul anilor, au preluat controlul asupra majorităţii problemelor de stat, exceptând apărarea (nu deţin o armată proprie organizată, care rămâne responsabilitatea Danemarcei, cu excepţia unei mici poliţii şi a Pazei de Coastă) şi relaţiile externe.
Tu ce intelegi din asta? Cu cine tb.sa vorbesc daca vreau sa invadez Insulele Faroe?

Cat despre titlu, as putea sa-mi cer scuze, dar n-o voi face!!!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by altceva View Post
Maturizeaza-te si tu...
Speechless...Ce sa mai? Esti cel mai tare!!! Ave 'altceva'!

Last edited by Darkblack; 04-11-2008 at 13:21.. Reason: Automerged Doublepost

Old 04-11-2008, 13:27   #7 (permalink)
Registered User

Mishu05's Avatar

Domnilor, dar ce va oripileaza atat? Faptul ca se face marea rosie de la sangele acelor mamifere? Cand mai mananci hamburger sau o friptura in sange, de vita gandeste-te la MILIOANELE de vite ucise in abatoare in fiecare an. Pun pariu ca se face de mii de ori mai mult sange . Aia e traditia lor cum avem si noi traditia porcului de Craciun , oceanul e mare si pentru cateva comunitati care ucid cateva zeci de exemplare nu cred ca se pierde specia X sau Y. Bineinteles, atata timp cat treaba asta se face organizat, in fiecare an un nr limitat de exemplare. Spuneti-mi cate balene/delfini crezi ca ucid astia sau altii ca ei si cate mor prinse in plase de pescuit cu fir de naylon ? Sau alte vietuitoare marine pinguini, foci, morse, etc?
Si apropo de "giboni" as prefera sa traiesc intr-o comunitate ca aia din link, oamenii nu fac absolut nici un rau naturii. TU asta care ai deschis thred-ul si milioane/miliarde ca tine ( si ca mine, normal) facem infinit mai mult rau cand consumam toate produsele de cacat ale epocii moderne: mancare procesata, chestii care necesita hectare de padure taiate, etc. Stim noi care.

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html

Mishu05 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:28   #8 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack View Post
Cateodata ma intreb daca mai merita sa intru pe forumul asta din cauza unor giboni ca tine. Ce legatura are una cu alta? Chiar sunt curios si astept explicatii pe PM. Bineinteles, daca le ai.
P.S. Si daca traiam in Cambodgia, tot revoltam eram.
Scuza-ma, geniule, dar nu sunt eu ala care vede 3 poze si ajunge la concluzia ca Danemarca este de cacat. Oh, nu-ti place sa vezi ineptiile altora, ci doar pe ale tale?

Si acum varsa o lacrima pentru balene in timp ce te comporti precum zice Mishu05. Nu uita sa vorbesti si despre ipocrizia altora. Este foarte important!

Old 04-11-2008, 13:30   #9 (permalink)
>d(oO)b<

Quote:
Foarte buna asta

bHz One is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:36   #10 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Quote:
Cat am putut sa rad, una din rarele clipe de inspiratie. Tare de tot pig.

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 13:39   #11 (permalink)

Darkblack's Avatar

Stau si ma uit cum toti aveti comportamentul babelor din tramvai care vad cum o incaseaza o femeie de la sotul/prietenul/amantul/concubinul ei si-si zic: "Lasa ca stie ea de ce o incaseaza!" Iar intr-un final, cand o vad pe amarata aia ca nu mai misca, se trezesc si ele.
Pigbrother si Mishu: de unde stiti voi cum sunt eu? Ce consum eu? Ce fac eu?

Old 04-11-2008, 13:39   #12 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Stim din aceeasi sursa din care tu ai aflat ca Danemarca este de cacat.

kyrre, adica am rar momente de inspiratie? Aceste cuvinte ne doare.

Old 04-11-2008, 13:47   #13 (permalink)

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mishu05 View Post
Si apropo de "giboni" as prefera sa traiesc intr-o comunitate ca aia din link, oamenii nu fac absolut nici un rau naturii.
Mi-am luat un warning deja, deci cred ca urmeaza BAN. Dar nu ma pot abtine:

OMULE, TU ESTI CRETIN????!!!

Voi macar ati citit ce scria in articolul ala sau doar v-ati uitat pe poze? Va traduc eu daca vreti. Pe scurt: cretinii aia nu omoara balenele si delfinii ca sa manance/sa se hraneasca (ba mai mult lasa animalele moarte sa putrezeasca pe tarm). Ce vedeti in poze este un ritual in urma caruia copii/adolescentii devin barbati. (au si zi libera de la scoala)

Daca e vreun cuvant pe care nu l-ati inteles sa-mi spuneti si va explic eu! Cati dobitoci Doamne....

Old 04-11-2008, 13:49   #14 (permalink)
Moderator

ar fi fost bine sa te poti abtine..

merita insa discutat pe seama
Quote:
aia nu omoara balenele si delfinii ca sa manance/sa se hraneasca (ba mai mult lasa animalele moarte sa putrezeasca pe tarm). Ce vedeti in poze este un ritual in urma caruia copii/adolescentii devin barbati. (au si zi libera de la scoala)

Old 04-11-2008, 13:50   #15 (permalink)
Registered User

Mishu05's Avatar

Omule, chestiunea e asa:
Mai bine mii/zeci de mii de comunitati mici sau medii care isi produc hrana singurei gen mamifere oceanice/peste sau isi cresc mamifere de uscat/pasari/etc si totul SUSTENABIL ( adica si la anu mai ai de unde produce) decat sistemul actual, industrial in care exista ferme enorme de porci/pui/vite in care se ucid milioane de animale intr-un proces continuu. Oamenii aia fac ceea ce specia asta a facut de mii de ani: isi produc singuri mancarea. Da, arata urat sangele ala in ocean dar gandeste-te ca TU esti urmasul unor oamenii care initial vanau in padure, apoi aveau ferme, gospodarii..etc..etc.
Problema e acum ca omul nu mai are nici un fel de contact cu "hrana" de origine animala si cand vede sange se zbate ca o gaina "cum dom'le e posibil asa ceva" . Pai e foarte posibil si NORMAL nenica important e sa nu o facem la rupere, sa nu mai ramana nimic.
Pui pariu cu mine ca astia in toata istoria lor de insulari au omorat mai putine balene decat pescuitul LEGAL oceanic din 2007 sau 2008 ?

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html

Mishu05 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 14:03   #16 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mishu05 View Post
Pui pariu cu mine ca astia in toata istoria lor de insulari au omorat mai putine balene decat pescuitul LEGAL oceanic din 2007 sau 2008 ?
Cel mai probabil ca asa este. Dar pestele de la MegaImage nu are sange in casoleta, deci nu deranjeaza nici un agitat.

Old 04-11-2008, 14:04   #17 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

nu stiu de unde le scoateti cu ritualul insa balenele se maninca. in supermaketurile din Norvegia e carne de balena in galantare. e f scumpa ce-i drept. si nu este adevarat ca omoara in nestire. au restrictii la cite balene vineaza asa cum au restrictii si la cit peste au voie sa pescuiasca. tarile nordice sunt f responsabile cind vine forba de resursele naturale. in loc sa va scandalizati de ce se petrece in ograda altuia mai bine puneti mina si ecologizati tara aia in care traiti. ce bine e sa injuram pe altii da la mine in ograda e vai de capu meu nu?

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 14:07   #18 (permalink)
Moderator

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
merita insa discutat pe seama
Quote:
aia nu omoara balenele si delfinii ca sa manance/sa se hraneasca (ba mai mult lasa animalele moarte sa putrezeasca pe tarm). Ce vedeti in poze este un ritual in urma caruia copii/adolescentii devin barbati. (au si zi libera de la scoala)
iar o cautare rapida te duce aici, unde treaba e prezentata ceva mai echilibrat. nu e just for sports, asadar. nu e doar de dragul ritualului (desi probabil componenta e puternica).

Old 04-11-2008, 14:23   #19 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daisy View Post
nu stiu de unde le scoateti cu ritualul insa balenele se maninca. in supermaketurile din Norvegia e carne de balena in galantare. e f scumpa ce-i drept. si nu este adevarat ca omoara in nestire. au restrictii la cite balene vineaza asa cum au restrictii si la cit peste au voie sa pescuiasca. tarile nordice sunt f responsabile cind vine forba de resursele naturale. in loc sa va scandalizati de ce se petrece in ograda altuia mai bine puneti mina si ecologizati tara aia in care traiti. ce bine e sa injuram pe altii da la mine in ograda e vai de capu meu nu?
La capitolul mancare stam inca bine. Iar cu balenele problema e ritualul cam barbaric pe care-l practica comunitatea respectiva cand le "vaneaza". Ce se petrece in spatele usilor inchise ale abatoarelor nu ma priveste, dar pescuitul la mal e cam...barbar.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 14:48   #20 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

D-aia i-am batut asa greu la fotbal. Ei sunt niste barbati adevarati.

Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate

pat is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules