Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-01-2009, 20:35   #21 (permalink)
Registered User

Blondu's Avatar

Nu ai precizat forma curtii,pozitia caselor si unde te afli tu.O chestie asemanatoare am auzit de curind,o mostenire,2 propietari ,1 a vandut si cel nou nu mai vroia sa ii dea voie la propietar 2 sa treaca prin curtea lui,doar 1 avea acces la strada,~8m liniari,si conform legii este obligat sa ii asigure o cale de acces de minim 1m,in nici un caz de trecut cu masina...
Curtea este dreptunghiulara, stanga,dreapta,spate vecini
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	copy.jpg
Views:	47
Size:	74.7 KB
ID:	426404  

Blondu is online now    Reply With Quote
Old 15-01-2009, 21:13   #22 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

pun o schita anemica, sper sa se inteleaga.

problema sta asa.

la dentist in fata nu am probleme, e baiat finut si isi pune masina in locul lui. dar la firma din fata mea, isi pune masina in locul marcat + inca una in fata masinilor mele + din cand in cand un jeepan` un pic dupa locul de parcare al dentistului care blocheaza toata aleea. dar ala e sclav si nu ii zice nimic.

chestia e ca SI asa trebuie sa fac mai multe miscari pana scot masina mea (in cazul in care cei de la firma parcheaza unde trebuie) dar daca e si a doua ca sa nu mai zic a 3a deja nu mai pot iesi. trebuie sa stau cate 10 min dupa ei sa isi scoata masina.

am incercat treaba cu amenintarile la care vine unu care habar nu avea romana sa imi zica in "inglish" ca la el in olanda vecinii sunt civilizati

cu poarta am inteles. dar cu aleea blocata?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1223.jpg
Views:	67
Size:	43.1 KB
ID:	426435  

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 15-01-2009, 21:35   #23 (permalink)
Registered User

parcheaza si tu de citeva ori in paralel cu " asa zis-ul loc parcare firma" si isi vor da seama ca asta ii deranjeaza la fel de mult ca si pe tine.
Locurile tale 1 si 2 sint pe teren proprietate sau fac parte din curtea comuna ?

EUSINT is online now    Reply With Quote
Old 15-01-2009, 21:48   #24 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

sunt pe terenul meu

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 16-01-2009, 01:09   #25 (permalink)
Registered User

daca ei blocheaza accesul, blocheaza-l si tu
cand pleaca cele 3 masini de la firma, pune tu masina in poarta si asta e
daca vine dentistu o dai la o parte, daca nu, firma "pix" sa isi caute loc de parcare unde o fi
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is online now    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 08:15   #26 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Parcheaza in locurile unde isi parcheaza ei masinile, fara sa aiba dreptul.

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 08:30   #27 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Explica-le frumos ca nu ai loc sa iesi pe langa masina lor, si nu vrei sa-i deranjezi de 10 ori pe zi daca tu ai nevoie sa iesi de 10 ori cu masina din curte... Roaga-i sa-ti lase loc sa ajungi in parcarea ta.

Sfatul cu iesit cu parul la ei este aberant, ei sunt vecinii tai dintr-o curte comuna, si e frumos sa te intelegi bine cu ei.

AxA is online now    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 09:46   #28 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Este cam cum au zis ultimii forumisti . In principiu explica-le ca te deranjeaza si ca n-ai chef de fiecare data sa te duci la ei. In cazul in care curtea e a ta, explica-le ca daca nu se conformeaza, esti obligat sa le lasi loc de trecere, nu loc de trecere cu masina, asa ca nu o sa le mai permiti sa intre cu masinile.
Despre poarta inchisa/deschisa, nu stiu ce sa zic, ori cu vb buna sa puneti poarta automata, ori, daca e curtea ta si nu inteleg de vorba buna schimbi incuietoarea, dai o cheie dentistului si pe ei ii faci pietoni de la poarta pana la usa. Si daca iti blocheaza poarta chemi politia .

Rover is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 11:14   #29 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by AxA View Post
Sfatul cu iesit cu parul la ei este aberant, ei sunt vecinii tai dintr-o curte comuna, si e frumos sa te intelegi bine cu ei.
Axa, ai uitat de unde ai plecat?, se pare ca da.

In Romania actuala se aplica regula junglei, cine e(ste) la putere (puternic) face regulile jocului, folosirea violentei este ultima metoda de convingere, dar ea trebuie si aplicata in anumite cazuri de nesimtire crasa precum este cea mentionata mai sus, tu crezi ca el nu le-a explicat pana acum cu sta traba?, eu personal inclin sa cred ca i-a si rugat frumos sa respecte procedurile privind parcarea.

Nu sunt adeptul violentei, dar din cand in cand ea trebuie si aplicata in caz de forta majora, atunci cand cel ce se crede puternic iti rade in nas cu privire la respectarea regulilor si a legislatiei din aceasta tara.

Nervroz, oricum ai cedat, intoarcele si celalalt obraz, roaga-te de ei sa te lase sa parchezi la tine in curte, eventual sa le si multumesti ca te-au lasat sa faci acest lucru.

Multe "succesuri si nimeni nu o sa mai vorbesc(a) cu tine"

RossoNerro is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 14:15   #30 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Dar tu ai uitat unde vrei sa ajungi?

AxA is online now    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 14:24   #31 (permalink)
Registered User

Nu, nu am uitat, dar despre idealurile mele alta data. Cateodata este necesar sa procedezi ca in epoca de piatra, deoarece dictatura(legea pumnului) este tot un fel de democratie.

RossoNerro is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules