![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mai, oameni buni, la "Pokemon" se uita careva??? Ca vad aici un topic cu "DragonBall Z"... "Pika-pika-pika-chuuu!" ![]()
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Am un vecin de 4 ani are-i topit dupa "Abziehbild"-urile cu pokemoni. Asa ca, de cate ori imi iau vreun croissant, imi iau Pokemon.
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucuresti |
Fiecare curteaza fiinta iubita dupa posibilitati si preferinte. Daca majoritatea recurge la flori si eventual fondante, iata cata isi manifesta individualitatea prin croissant-e cu pokemon. In definitiv poate alesul inimii lui numai la din-astea musca... Pe viitor recomand cu caldura amatorului de prospetime corporala sa dezvolte ritualul de imperechere cu cine romantice cu lumanari, zurgalai si ratuste de plastic. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Oameni buni si aici cu Pokemonii astia? CA unde ma-ntorc numai de ei dai. Si sa mor io daca stiu mai mult decât ca sunt desene animate. AU aparut sacose, tricouri, etc. cu Pokemonii astia, asa ca "fanii" au gama completa de produse.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
ceva de genu....... http://d27.free.fr/d27/tissus/DBZ.jpg | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mai bine te duci la pasaj la Unirii,si vezi ca e o curte acolo,si vii cu o poza,sau o fotografie printata,iti face modelul pe sablon,si dupa aia ti-l preseaza pe tricou.Apropo trebuie sa vii si cu tricou. ![]() Uricum POKEMON,cred ca este un desen pentru copii batuti in cap. Daca vreti intr-adevar sa vedeti niste desene marfa,incercati DB urile,mai intai ca sa va incalziti,si dupa aia vizionati TRIGUN si NARUTO.(THEY SYMPLY ROCK)
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|