eu le-am luat
din plictiseala, oricum depozitu` nu era pazit
![]()
eu le-am luat
din plictiseala, oricum depozitu` nu era pazit
![]()
poate au ajuns in harghita si covasna. pregatesc razboiul pt autonomie.
1. ARAD is not banat !
2. ild nu ma bana, traiasca familia ta
3. Trollin', trollin', trollin'/ Though the streams are swollen/ Keep them dogies trollin'/ Rawhide!
Cred ca le-am gasit!![]()
ce prosti...sa fure armele si sa dea anunt la ziar...aia chiar habar n-au de nimica
mari prosti, nu'i as'ea vallerica ?![]()
Last edited by Corgenius; 14-02-2009 at 23:29.
edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.
nu sunati niciunul? e proaspat anuntul publitim 7-14 febuarie
Eu l-am vazut acum 20 min in timp ce eram la wc...
As suna sa rad umpic dar doarme prietena si nu am doar fix...
Pai cica i-au prins de vreo saptamana pe aia de la Ciorogarla.
** Sa fim iubitzi !!! **
Poza aia zici ca e facuta in curtea PolitehniciiChiar ca e weird .....
Armele au fost date in urmarire internationala. Deci eu deja sunt linistit, ceea ce va recomand si voua.
„ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”
Mircea Cărtărescu
Fun: S-au găsit armele de la Ciorogârla! :: Libertatea.ro
HAHAHA...gluma zilei...poate a saptamanii.
Na ca le-au gasit pana la urma!
Gardianul - Mandate de arestare preventivă pentru 14 persoane în cazul armelor de la Ciorogârla
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS,STEAMHAMMER.AJUNGE CU MANELELE!!!!
Nu le-au gasit pe toate ...Restul am o banuiala ca sunt acasa pe la forumistii care posteaza pe threadul cu petarde si pocnitori. Probabil vor sa le foloseasca cu ocazia anului nou, ca sa speria copii mici si babele nevrotice. Ha-ha-ha....
„ internetul este subconştientul societăţii. Ni-l putem imagina ca pe reţeaua de canalizare a unui oraş, unde se deversează toate dejecţiile. ”
Mircea Cărtărescu
Ce prosti...cine crede ca i-au gasit asa,"dupa luni de filaj" crede prost,aia stiu oricum unde sunt.Asta e o chestie ca sa faca lumea sa zica:"Uite dom'le,Guvernu' Boc munceste,nu glumeste!".In SUA asta era caz de terorism,numai la noi au stat astia relaxati pana dupa alegeri.
@Bogotta: AK47 e o arma naspa,prefer SCAR sau ACR sau chiar M4A1.![]()
Contrary to popular belief,new studies have revealed the fact that Adolf the Hitler was a very bad man.He killed more than 150000000000 of Europe's finest people-Jews,gypsies and homosexuals.Only because he was very,very evil...
binenteles ca stiau. au asteptat sa treaca alegerile. fac pariu insa ca marii vinovati vor scapa neatinsi si ca or sa o incurce pestii aia mici si fraieri. m-a bufnit rasul cand am vazut ca l-au ridicat pe preda ala. de parca ala putea sa fure singur de capul lui.
insa nu le-a luat mult sa le gaseasca, aproape 1 an
ma insel insa, sau chiar gasesti arme chiar mai smechere ca astea pe piata neagra? ca daca da, chiar ma intreb de ce ai mai fura astea.
AK47 e o arma destul de smechera...oricum,in Romania nu prea e dezvoltata asa tare piata asta...poate prin Bulgaria oferta e mai generoasa.
I need new haters, the old ones are starting to like me.
Contrary to popular belief,new studies have revealed the fact that Adolf the Hitler was a very bad man.He killed more than 150000000000 of Europe's finest people-Jews,gypsies and homosexuals.Only because he was very,very evil...
Bookmarks