![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Challenge the races that the others can't win... Vand: Vand: | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| In intersectii cu vizibilitate 100% nu vad o problema in trecerea pe rosu. Sau parcarii in dreptul statiei de tramvai. Sau intorsului pe linia continua. nu e vorba de "vazut" sau de "nevazut", ci pur si simplu ai o banda, chiar daca de multe ori este imaginara nefiind trasata. De ce sa nu o folosesti la modul in care a fost ea conceputa?? Romanii astia sunt prea independenti, sa mor io. Pana cand nu o sa platim amenda 3000 de euro daca te prinde cu 100+ in oras nu o sa conducem regulamentar. Sau 500€ pentru intors pe linia continua. Parol.
__________________ bla bla | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
Prin urmare el taie curbele si merge cu viteze astronomice, pentru ca il asteapta secretarele sa semneze ultimul contract.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
in germania m-am ratacit si am iesit de pe autobahn pe niste drumuri normale pana cand am gasit intrarea pe autobahnu de care aveam nevoie, era drum cu o banda pe sens + cea de urgenta deci aproape 2 benzi pe sens si linie continua, in spatele unui camion care mergea cu 80 la ora se facuse coada de 20 de masini, nimeni nu depasea pe linie continua desi era drum drept, era timp, era loc(scuzele noastre de zi cu zi) in afara de taranul de je. nu mai zic ca pe autostrada unde era limita de 80 sau 100 TOTI mergeau cu 80 sau 100. asta e diferenta intre noi si ei, noua ni se pare normal sa facem orice cum ne taie capu' ca suntem mai destepti si mai smecheri decat toata lumea. Last edited by a3ds; 04-02-2009 at 16:13.. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
Stii ca masina are si frane, precum si acceleratia e relativ progresiva, nu e ori blana, ori deloc, right?
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Sunteti mai catolici decat papa , sau de ce nu taiati curbele cand sunteti singuri pe sosea? Cand sunt singur cuc pe sosea in afara orasului si am vizibilitate foarte buna, merg chiar pe centrul soselei, pe margine de obicei mai apar gropi ![]() Si nu , nu sunt Schumacher, merg normal , 100-120 daca e bun drumul. | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Nu stii sa faci diferenta dintre o gluma si vorbit serios. Prima parte a fost o gluma ![]() Poate vrei sa fiu capitanul tau, nu al vostru, sunteti prea multi
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Aia din germania s-au tampit, capitalismul exact asta si e, incalcarea oricarei reguli, in siguranta. Daca nu ai incalca regulile cum vrei sa le faci mai bune? De fapt este exact invers, mana invizibila regleaza cel mai bine orice sistem, regulile (legile) vin abia dupa aceea. Iar daca sunt proaste sau se departeaza de trasa ideala (stabilita de mana invizibila), inseamna ca e loc de perfectionat. Adica de scos bani. Adica fiti siguri ca se vor gasi destui care sa .. taie banda. ![]() Quote:
Bucuresti-Botosani in 4 ore jumate, media pe ultimii 10 ani indiferent de vreme sau trafic. Totul sau nimic evident, insa daca ai privi din punctul meu de vedere ai vedea ca suflu in orice iaurt, de fapt merg doar la sigur (99,99%) indiferent de situatie sau context.
| ||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
In botosani/iasi/suceava media e 1 pe zi. 20 de morti pe luna pe judet. E jale, doar 2 benzi, plin de carute si smecheri din spania. Eu merg de 14 ani si nu am nici un accident din vina mea, doar 2 in care a trebuit sa indrept tabla. Intr-unul a adormit un camion, in celalalt stateam aproape pe loc si a intrat unul in mine ca era polei. Prin serpentine si intr-o curba, eu stateam pe banda mea si el a mers sanie. Capitalismul e aici, acolo fac social democratie. Cu fata umana. ![]() Fii sigur ca merg incet si sigur, numarul de smecheri pe metrul patrat s-a dublat in ultimii 2 ani. Nr de accidente la fel. | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
De la Targu Frumos in sus e dezastru drumul. putin offtopic @Varzavat se foloseste mai nou pe post de punct in incheierea oricarei fraze ?
| |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Accidente nasoale nu faci decat unul, maxim 2 daca ai noroc. Mi se pare absurda contrarea asta in cat de putine accidente are fiecare. Pana la ala major, in care stiti cum e, nu? Daca ai noroc, mori.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |