![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
O singura dilema am: dupa ce halesc o masa copioasa pot sa dau pe gat si un pahar de vin? Tehnic nu ma urc baut la volan daca beau in timpul mersului, nu? Astept sa faca astia restaurant direct pe marginea drumului, sa dau telefon cu 50 de km inainte sa fac comanda si sa mi-o arunce cu catapulta cand incetinesc eu pana la 70 de la ora.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Ce cafea, mai bine pune pe bord niste slanina si leaga niste ceapa la oglinda retrovizoare. Dupa asta pune de mamaliga cu lingura legata de schimbator, astfel incat atunci cand retrogradezi automat sa mesteci in blid. Cand e totul gata, pui totul intr-un castron fixat intre stalpul lateral si aparatoarea de soare. O sa observi ca daca tai curbele, automat mancarea se va prabusi peste tine, mare parte nimerindu-ti gura fara nici un fel de efort! In episodul urmatorul o sa invatati sa taiati porcul in masina, in timp ce coborati scosi din viteza pe transfagarasan, folosind satarul ajutat de forta centrifuga, in timp ce grohaitorul va fi prins fara scapare de forta centripeta. Consumul este minim, iar cu benzina economista puteti aprinde sub portbagaj in oala rotii de rezerva un foc de toata frumusetea. Pentru asta se folosesc crengutele de pe marginea drumului care vor patrunde in autoturism la curbele stranse prin geamul lasat intentionat putin deschis!
__________________ Opriti planeta, vreau sa cobor! | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Crezi ca bunul simt a aparut cu vorba buna? Omul este un animal, la baza, reprimarea instinctelor primare se face prin diverse metode... cu cat ai mai mult timp bunastare si reguli impuse, cu cat ai acces la mai multe informatii si esti mai cultivat si mai educat, cu atat tinzi sa respecti regulile respective. Asta in general vorbind. Drept pentru care, salut primatele cu fruntea de-un deget din trafic. Ma mai gandeam, masina iti creste spatiul intim si-ti confera un fel de protectie suplimentara... Dar traficul in general nu e cu mult diferit de o plimbare prin Romana la ora de varf. Ati observat cat de putini se dau la o parte, sau cat de putini schiteaza macar un gest sa te fereasca? Doar daca ai 2m si esti ras in cap (echivalentul unui X5 negru cu geamuri fumurii si o mana plina de bratari itindu-se), se da lumea din fata ta ![]() Ce spune asta? Ca respectul este in functie de dimensiuni, de cat de repede te bagi, adica ceva cam ca la o turma de babuini, cel mai puternic si iute de gheare maimuta, care din intamplare are si curul cel mai rosu, este seful de trib ![]() Lucru care nu va duce, intr-un final, decat la evolutia speciei. Daca asta inseamna sa supravietuiesti, fie, o sa tai si eu curbele de azi inainte. Sincer eu unul de abia astept sa se legalizeze portul armelor de foc, ca sa rad 2-3 care imi violeaza intimitatea. Si se vor legaliza, repede, in momentul in care autoritatile nu vor mai putea sa tina in frau urangutanii.
__________________ bla bla Last edited by Made in China; 04-02-2009 at 23:27.. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Nu vad nici o problema sa tai orice curba, atata timp cat ai vizibilitate sau sensul de mers nu e 'palmat' de padure/copaci/alte chestii ce-ti pot afecta vizibilitatea, si de asemenea, atata timp cat nu-ti intra in reflex incat s-o faci atunci cand nu trebuie.. Acu' ceva vreme ,mergand spre Brasov...si prin zona aia montana,stiu ca taiam orice curba-mi iesea in cale, si nu pt ca-s smecher sau pt ca sunt iresponsabil,inconstient sau ca nu-mi place sa respect regulile ci pt ca mi se pare mai comod si mai dinamic sa o fac... Sunt unele curbe in care daca vrei sa-ti pastrezi banda necesita sa incetinesti/franezi,dupa caz...ceea ce-mi strica inertia deplasarii.. Franeaza/retrogradeaza/accelereaza/da-i superioara iar...etc. .Nu e vorba de consum,pur si simplu facand asta la fiecare curba la un moment dat ti se acreste,iar atata timp cat nu am nimic in fata,iar dupa curba am vizibilitate si din spate nu vine nimeni cu intentia de a ma depasi, nu vad nici un motiv pt care sa nu tai curba..Ca sa nu mai zic de faptul ca incercand sa-ti pastrezi banda si viteza ...sunt supus unei forte G mai mari,in curba, decat daca as taia curba. O tai cat e nevoie,intru cu totu pe contra-sens daca trebuie,si apoi revin pe 'pătrăţica' mea.
__________________ Canon 30D,BG-E2N, 24-70 f2.8L, 580 EX II | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Confunzi. Doar istericii claxoneaza. Cand batranica e pe trecere nesemnalizata sau are verde e ok, nu ai ce sa-i ceri, e dreptul ei. Cand eu am verde la stanga si dupa ce ca semaforul e gandit prost, se mai trezesc cativa pietoni sa treaca pe rosul lor prin fata mea "pentru ca oricum nu vine nimeni" doar ca sa-mi blocheze si alea 10 secunde in care as putea sa trec in siguranta (culmea, siguranta lor!!) fara sa mai blochez o banda intreaga, apoi atunci imi aduc aminte de exercitiile de franare si luat pe capota, la 20 la ora, doar ca sa le vad fatza mai de'aproape. Semnalul de atentionare e altul, tii turatia la 3-4000 si scartai putin rotile. Doar asa, de efect, sa vad cum se blocheaza cu plasele in maini. Educatia rutiera se face cu exemple.. ![]() Mana invizibila, c'est moi.. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
mai fac si eu chestia asta din cand in cand, pentru ca am observat ca nesimtirea pietonilor o depaseste de multe ori pe cea a soferilor.on: Eu nu am nteles un lucru foarte clar. Aici se vorbeste de taierea curbei care implica intrarea pe celalat sens de mers, nu ? Pe un drum european, cu 2 benzi pe sens. mi se pare absolut normal sa tai putin curba, dar numai pe sensul meu de mers. Bineinteles asigurandu-ma inainte ca nu vine nimeni din spatele meu. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Oriunde se poate merge repede... cu masina potrivita. Mindblowing shit (vechi dar bun): An F1 car doing "full" speed on small streets by t - Car Videos on StreetFire | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu trebuie desenat. Sint pe net o gramada de "sample video" cu orice in domeniu: Moto & Cars Accidents - Video | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |