Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-02-2009, 18:47   #101 (permalink)
Banned

95% din accidente se fac intre 50-80 mii km, eu cred ca am trecut de 1 milion de multa vreme. Nu zic, sanse inca mai am. Ar fi plictisitor daca n-as avea..

Extra3OO is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2009, 19:13   #102 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
rezare, degeaba zici ca mergi la confort maxim daca nu tai curbele. Incearca sa pui pe bord (sau la schimbatorul de viteze) o cafea fierbinte si o sa vezi. Ca sa n-o versi aproape obligatoriu vei taia orice. Nu zice nimeni sa mergi in forta insa daca vrei "confort" nu prea ai alta solutie decat sa mai calci banda, orice suspensie ai avea.
Mi se pare absolut normal sa pui o cafea pe bord sau la schimbatorul de viteze. Eu deja incerc sa pun tot pranzul pe bord si incerc s-o coving pe nevasta-mea sa-si puna cosmeticele pe partea ei (macar 2-3 parfumuri) si sa le si foloseasca in timpul mersului. Incerc sa ajung la performanta sa tai rosii si castraveti pe bord in timpul mersului. Din cauza asta sunt nevoit, ba nu, chiar obligat sa tai curba (cu miscari usoare de genunchi, avand ambele maini ocupate). Inca n-am incercat cu ciorba pe bord, dar cu prima ocazie cand o sa ajung pe autostrada o sa pun si strachina pe bord. Acolo oricum e mai usor ca e mai drept.
O singura dilema am: dupa ce halesc o masa copioasa pot sa dau pe gat si un pahar de vin? Tehnic nu ma urc baut la volan daca beau in timpul mersului, nu?
Astept sa faca astia restaurant direct pe marginea drumului, sa dau telefon cu 50 de km inainte sa fac comanda si sa mi-o arunce cu catapulta cand incetinesc eu pana la 70 de la ora.

Rover is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2009, 19:26   #103 (permalink)
Registered User

Ce cafea, mai bine pune pe bord niste slanina si leaga niste ceapa la oglinda retrovizoare. Dupa asta pune de mamaliga cu lingura legata de schimbator, astfel incat atunci cand retrogradezi automat sa mesteci in blid. Cand e totul gata, pui totul intr-un castron fixat intre stalpul lateral si aparatoarea de soare. O sa observi ca daca tai curbele, automat mancarea se va prabusi peste tine, mare parte nimerindu-ti gura fara nici un fel de efort!
In episodul urmatorul o sa invatati sa taiati porcul in masina, in timp ce coborati scosi din viteza pe transfagarasan, folosind satarul ajutat de forta centrifuga, in timp ce grohaitorul va fi prins fara scapare de forta centripeta. Consumul este minim, iar cu benzina economista puteti aprinde sub portbagaj in oala rotii de rezerva un foc de toata frumusetea. Pentru asta se folosesc crengutele de pe marginea drumului care vor patrunde in autoturism la curbele stranse prin geamul lasat intentionat putin deschis!

rodie is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2009, 22:32   #104 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

ha ha

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 04-02-2009, 23:16   #105 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Quote:
asta e diferenta intre noi si ei, noua ni se pare normal sa facem orice cum ne taie capu' ca suntem mai destepti si mai smecheri decat toata lumea.
Nu. Diferenta e ca la ei legea se impune. Cu bani multi amenda, sau dupa caz, ani grei. La noi e atat de usor sa faci mismasuri, incepand de la cel care iti taie amenda si terminand la judecatorul care iti da sentinta, incat why bother. Cei care respecta legea sunt de fapt niste inadaptati, din pacate

Crezi ca bunul simt a aparut cu vorba buna? Omul este un animal, la baza, reprimarea instinctelor primare se face prin diverse metode... cu cat ai mai mult timp bunastare si reguli impuse, cu cat ai acces la mai multe informatii si esti mai cultivat si mai educat, cu atat tinzi sa respecti regulile respective. Asta in general vorbind.

Drept pentru care, salut primatele cu fruntea de-un deget din trafic.

Ma mai gandeam, masina iti creste spatiul intim si-ti confera un fel de protectie suplimentara... Dar traficul in general nu e cu mult diferit de o plimbare prin Romana la ora de varf. Ati observat cat de putini se dau la o parte, sau cat de putini schiteaza macar un gest sa te fereasca? Doar daca ai 2m si esti ras in cap (echivalentul unui X5 negru cu geamuri fumurii si o mana plina de bratari itindu-se), se da lumea din fata ta

Ce spune asta? Ca respectul este in functie de dimensiuni, de cat de repede te bagi, adica ceva cam ca la o turma de babuini, cel mai puternic si iute de gheare maimuta, care din intamplare are si curul cel mai rosu, este seful de trib

Lucru care nu va duce, intr-un final, decat la evolutia speciei. Daca asta inseamna sa supravietuiesti, fie, o sa tai si eu curbele de azi inainte. Sincer eu unul de abia astept sa se legalizeze portul armelor de foc, ca sa rad 2-3 care imi violeaza intimitatea. Si se vor legaliza, repede, in momentul in care autoritatile nu vor mai putea sa tina in frau urangutanii.

Last edited by Made in China; 04-02-2009 at 23:27..

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2009, 23:23   #106 (permalink)
Registered User

Nu vad nici o problema sa tai orice curba, atata timp cat ai vizibilitate sau sensul de mers nu e 'palmat' de padure/copaci/alte chestii ce-ti pot afecta vizibilitatea, si de asemenea, atata timp cat nu-ti intra in reflex incat s-o faci atunci cand nu trebuie..

Acu' ceva vreme ,mergand spre Brasov...si prin zona aia montana,stiu ca taiam orice curba-mi iesea in cale, si nu pt ca-s smecher sau pt ca sunt iresponsabil,inconstient sau ca nu-mi place sa respect regulile ci pt ca mi se pare mai comod si mai dinamic sa o fac...

Sunt unele curbe in care daca vrei sa-ti pastrezi banda necesita sa incetinesti/franezi,dupa caz...ceea ce-mi strica inertia deplasarii.. Franeaza/retrogradeaza/accelereaza/da-i superioara iar...etc. .Nu e vorba de consum,pur si simplu facand asta la fiecare curba la un moment dat ti se acreste,iar atata timp cat nu am nimic in fata,iar dupa curba am vizibilitate si din spate nu vine nimeni cu intentia de a ma depasi, nu vad nici un motiv pt care sa nu tai curba..Ca sa nu mai zic de faptul ca incercand sa-ti pastrezi banda si viteza ...sunt supus unei forte G mai mari,in curba, decat daca as taia curba.

O tai cat e nevoie,intru cu totu pe contra-sens daca trebuie,si apoi revin pe 'pătrăţica' mea.

user de forum is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2009, 00:05   #107 (permalink)
Banned

Cand pot (adica drumuri de munte sau aiurea) merg tot timpul ca si cand as fi singur pe lume. Adica pe toata soseaua. Asta e.

ps: v-am spus ca al 5-lea NUP a fost pentru 0.80 in aerul expirat?

Old 05-02-2009, 01:44   #108 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Si invariabil tot la claxonatul bätrânicii ajungeti...

AxA is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2009, 09:04   #109 (permalink)
Banned

Confunzi. Doar istericii claxoneaza. Cand batranica e pe trecere nesemnalizata sau are verde e ok, nu ai ce sa-i ceri, e dreptul ei. Cand eu am verde la stanga si dupa ce ca semaforul e gandit prost, se mai trezesc cativa pietoni sa treaca pe rosul lor prin fata mea "pentru ca oricum nu vine nimeni" doar ca sa-mi blocheze si alea 10 secunde in care as putea sa trec in siguranta (culmea, siguranta lor!!) fara sa mai blochez o banda intreaga, apoi atunci imi aduc aminte de exercitiile de franare si luat pe capota, la 20 la ora, doar ca sa le vad fatza mai de'aproape. Semnalul de atentionare e altul, tii turatia la 3-4000 si scartai putin rotile. Doar asa, de efect, sa vad cum se blocheaza cu plasele in maini. Educatia rutiera se face cu exemple..

Mana invizibila, c'est moi..

Old 05-02-2009, 11:16   #110 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Extra3OO View Post
Semnalul de atentionare e altul, tii turatia la 3-4000 si scartai putin rotile. Doar asa, de efect, sa vad cum se blocheaza cu plasele in maini.
mai fac si eu chestia asta din cand in cand, pentru ca am observat ca nesimtirea pietonilor o depaseste de multe ori pe cea a soferilor.

on:

Eu nu am nteles un lucru foarte clar. Aici se vorbeste de taierea curbei care implica intrarea pe celalat sens de mers, nu ?
Pe un drum european, cu 2 benzi pe sens. mi se pare absolut normal sa tai putin curba, dar numai pe sensul meu de mers. Bineinteles asigurandu-ma inainte ca nu vine nimeni din spatele meu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bend.JPG
Views:	55
Size:	12.7 KB
ID:	434903  

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 05-02-2009, 15:49   #111 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Vezi mai sus, eu ma refeream la cea care trece pe rosu, intarziata. Despre bun-simt (aplicat, (culmea!), la volan)...

AxA is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:23   #112 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
Originally Posted by fastcommander View Post
hahaha ! Am citit toate posturile voastre si m-am prapadit de ras. O curba o tai atunci cand ai viteza prea mare pentru a lua-o pe traiectoria normala pe banda de mers. O tai pe contrasens doar daca ai vizibilitate destul de buna pentru a te asigura ca nu vine nimeni pe contrasens, iar in caz ca vine, in mod normal ar fi sa se taie cat mai aproape de axul drumului fara a fi depasit (exterior-interior-exterior). Nu conteaza consumul de combustibil sau mai stiu eu ce, curbele se taie pentru ca au fost abordate cu o viteza prea mare, dar bineinteles ca fiind din sinaia, vad in fiecare zi pe dn1 tot felul de "asi ai volanului" majoritatea din bucuresti care taie o curba pe contrasens apropae de exteriorul benzii chiar daca nu au vizibilitate de 40% iar daca vine unul mai tare-> PA.
tu de pe ce planeta ai mai aparut ?

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:53   #113 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Haide buey, alea sint serpentine? Ma ia cu ris. Cheile bicazului 4tw!

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:54   #114 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Sper ca nu se referea totusi la DN1 cand amintea de experienta

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 18:08   #115 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Pai tocmai asta era si scopul threadului, si precum ai citit, sunt multi care o considera o obligatie Deci e o consecinta normala ca sunt multi bolovani care taie curbele, oriunde prin tara.

Old 18-06-2009, 18:33   #116 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Phew, n-am gasit mai ok si decent de lung in acelasi timp. Si fara manele pe audio. Drace mi s-a facut pofta de zona aia.

Old 18-06-2009, 20:12   #117 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Oriunde se poate merge repede... cu masina potrivita.

Mindblowing shit (vechi dar bun):
An F1 car doing "full" speed on small streets by t - Car Videos on StreetFire

Old 19-06-2009, 13:22   #118 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Quote:
Originally Posted by fastcommander View Post
la sosele te tipul asta ma refer, unde intradevar se poate merge si foarte tare
Sosele sunt cool, dar sunt circulate destul de tare. Precum vezi chiar in filmulete, e cel putin periculos sa faci pe cascadorul in zona aia.

Old 19-06-2009, 21:15   #119 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Daca tu tai curba, si cel din sens opus taie curba, ghici ce se intampla???? Sa fac un desen??

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2009, 21:40   #120 (permalink)
Registered User

Nu trebuie desenat. Sint pe net o gramada de "sample video" cu orice in domeniu:
Moto & Cars Accidents - Video

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules