![]() |
| | #125 (permalink) | ||
|
Aoleu, mai sunteti si fuduli unii (nu dau numele fastcommander). O curba se taie exterior - interior - exterior. Ala care ia curba la dreapta va iesi pe contrasens inaintea curbei, apoi pe sensul lui in apex si apoi iar pe contrasens dupa curba. Ala care ia curba la stanga sta pe sensul lui la intrare, intra pe contrasens in apex si apoi iar pe sensul lui la iesire. Ca atare se vor intalni indiferent in ce parte a curbei pe acelasi sens de mers = buf.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Asta e ca-n bancul ala cu meseriasul care franeaza brusc cand se pune verde la semafor.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Bai, eu tot nu înteleg cum puteti vorbi voi de normalitatea taiatului curbei (cu analize balistice, explicatii meseriase) pe o linie continua, intrând pe contrasens în curba. Nebunia luata ca normalitate.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Pai n-auzi ca daca nu tai curba risti sa intre unu' care taie curba in tine.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #129 (permalink) | |||
| Quote:
Sa faca cineva mai priceput un desen... da mie asa mi se pare ca se intampla.. Quote:
![]() Quote:
Macar in India, sau la egipteni, unde am vazut cel mai urat trafic posibil, aia saraci sunt chiar saraci si absolut privati de informatii. Adica mai au o scuza. la noi cand sunt pline stirile de morti, e chestia asta ca "mie nu mi se poate intampla". Penibil.
__________________ bla bla Last edited by Made in China; 20-06-2009 at 12:55.. | ||||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
sa iei curba pe banda ta NU INSEAMNA SA TAI CURBA. a taia curba = tai axul drumului.
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |