![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Cel mai bine faceti un fel de top cu forumistii "clasici" si pe unde mai e ei la ora asta. Am prins si eu cativa care au disparut.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
10 ani de computer games, de aproximativ 9 ani membru, zi de zi prezent pe forum, computergames a fost si este o sursa buna de informare pentru mine, imi place si sper sa o tina tot asa, sa fie nr 1 dintre forumuri.
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Din octombrie 1999 CG is my homepage.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Cred ca erau vreo 100 de utilizatori cand m-am inscris prima data. Daca ma uit in spate despre ce chestii vorbeam acum 9 ani imi dau cu ceva in cap. Eram mic.Descopeririea forumul asta coincide aproximativ cu momentul cand am descoperit internetul (1999 - dial-up) Cred ca imediat la vreo cateva luni dupa ce am dat de asta m-am inregistrat pe gamesromania. Apropo, numele forumului a fost parola mea pe la mai toate conturile vreo 7 ani de atunci incolo ![]() LMA | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Interesant...10 ani mi se pare o perioada foarte lunga. Eu sunt user de un an si nu cred ca mai e vreo sansa sa renunt la CGF. Forumul a devenit ca un prieten colectiv. Orice problema am in orice domeniu, o postez, si, evident, intotdeauna apare cineva care sa ma ajute .Preluand cele spuse de SpEEdY , cred ca si eu , peste 10 ani , cand ma voi uita la posturile mele de acum imi va veni ''sa-mi dau cu ceva in cap'' ![]() De altfel, daca ma uit si acum la cateva din primele posturi pe cg, imi vine sa-mi dau una. Cum zicea un alt user mai sus. Long live CG !
__________________ Ceva de genu' ^ | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum CG este homepage si la mine. Traiasca si infloreasca mult iubitul si stimatul nostru forum!
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Mda...din 99 sunt si eu pe aici....si pot sa ma laud ca am fost primul moderator ...pana la mine erau doar Adminii care au infiintat site-ul, apoi a aparut si Assassin, si AIWA ... si restul . In acesti 10 ani mi-am schimbat si meseria, dar tot am ramas pe CG, cel mai bun forum din Ro !
| |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Ohoo, cu ocazia aceste aniversari poate imi deblocheaza si mie cineva userul Schatten, prin septembrie 2009 implineste 10 ani ![]() Apropo, niciodata nu mi s-au dat explicatii pt ce a fost inchis. Sa fie de la acele amenintari cu judecata asupra forumului din cauza userilor rasisti care nu suporta tiganii? Sau am calcat pe bataturi prea multi useri? Kickin idiot butts since 1999!
__________________ Schatten ex machina Sweep all the weakening kind | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
o carte de joc....parca...
__________________ In a league of my own | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |