![]() |
| | #49 (permalink) | ||
|
^ what he said nu se prea exista zi fara CG, chiar daca unii mai mult citesc ![]() PS: nu vreau sa imi aduc aminte ce succes am avut cand am intrat pe forum prima data.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
La Mulţi Ani! ![]() Păcat că nu existaţi de prin 1997-1998 - să vezi atunci material pt. topicul cu anii '90.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
nu am nici 2 ani dar este singurul forum pe care-l vizitez zilnic:P. M-a atras in special aria de publicitate gsm care din pacate in ultimul timp si-a pierdut din calitate... Cea mai frumoasa amintire de pe forum este cand am cumparat primul lucru de pe internet, un mobil si acest forum m-a ajutat sa il schimb aproape din 2 in 2 luni. Long live CG!
| |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Eu am aproape 2 ani(asta este al2 user) si ca si Kristion singurul forum care il vizitez zilnic.. imi place ca-i foarte complex si cateodata nici nu trebe sa mai postezi ).. sunt atatea pareri ca n-ai cum sa nu te regasesti intr-una din ele..Anyway... Happy B-day CG!! | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Tell me about it, era frumos atunci sa scrii posturi la 12-13 ani. Am crescut pe forumul asta, e drept nu sunt cine stie ce membru marcant deoarece am facut in mare parte lurking dar de 8 ani il vizitez in fiecare zi si a devenit parte din rutina mea zilnica.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 Location: City of Justice |
forumul asta creaza dependenta | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |