![]() |
| | #65 (permalink) | ||
|
Eu n-am prins decat aproape 8 ani in paine si imi amintesc si acum senzatia de marunteala pe care o aveam in prezenta a ceea ce percepeam eu drept mari corifei pe vremea aia. I was in the presence of greatness. Prin 2004-2007 am avut probabil momentele de varf ca prezenta si probabil ca volum scris. Ba e posibil ca lucrurile scrise atunci sa fi continut si cel mai mic procentaj de prostii. De unele posturi (putine) imi mai amintesc si acum cu placere. La fel de unii useri. Pe cei enervanti i-am uitat dupa un an-doi, au ramas pe la periferia memoriei doar legendele. Daca eram un pic mai tanar si entuziast ma straduiam sa fac o lista. Dintre topicurile legendare imi amintesc cu cea mai mare placere de "Pentru Miles-Teg, Deto si KDP". Dintre topicurile controversate as numi topicul cu aselenizarea (si precursoarele lui). Un post grozav: aici, muncit de sradu (pe care nu l-am mai vazut scriind de ani de zile, desi de vizitat vad ca viziteaza). Mai sunt cu siguranta si altele dar trebuie sa munciti si voi. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Singurul forum pe care-l frecventez asa des...Sunt de 8 ani aici, prezent aproape in fiecare zi (incerc sa nu ma gandesc daca e bine sau rau lucrul asta ). Sincer nu stiu cum naiba am facut atatea posturi, pt ca in general evit sa postez in threadurile aprinse de pe Generalitati sau Stonehenge, prefer sa le citesc decat sa ma implic in discutie. Iar cu sectiunile Auto/Sport n-am treaba, asa ca banuiesc ca am postat cel mai mult pe Games, Hardware si la Filme. :| In ultima vreme am lasat-o mai moale cu postatul, mai mult citesc decat postez. Mare parte din posturi le-am facut in primii ani, cand stiu ca postam ca un disperat.
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
- Descoperirea unui adevarat prieten BDL, ADM2000, Vincentiu2002 sau Sitax! - Omul ce sta ascuns in statele unui user ca EdyBrown, Scuba, Speedo, Mache, Ropittbul,Demon, AxA, Jaxx, Tataee2005, Tig, Burvi, Valim si inca o gasca buna si nebuna! - LUNA DE ANTRENAMENT (MIRcea stie plecarea sa in Franta!)eheiiiii
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
feb 99: Games Romania
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si ca veni vorba de amintiri, imi amintesc si cum am aflat eu de acest forum. Era in revista PC Gaming (actuala XtremPC) un insert plin de ironie si malitiozitate intitulat "Arta de a fi prost". Cred ca era scris de Camil Perian, cu adresa directa la forum si la (unii) useri de pe vremea aceea. P.S. Remember Hellcopter?
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
DANKE, DANKE... oameni neica... mai greu sa gasesti in ziua de azi asa oameni... 10 ANI ? ASA REPEDE ? SA-MI BAG, CE MAI TRECE TIMPUL? LA MULTI ANI C.G. !!! | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Ahem. Scuze ca iti stric placerea, eu sunt mai prozaic de fel. Ce intelegi prin "in ziua de azi", FFS? Zici ca vorbesti de minim 5 generatii in urma. Ca sa nu mai spun ca eu am o parere cel putin proasta despre Jaxx, respectiv Dragon Warrior sau cum se chema clona lui (ceea ce nu inseamna, desigur, ca AIWA nu poate avea dreptate si eu sa gresesc). Dar putem incheia aici, sa nu stricam petrecerea. Sau, in inteleptele cuvinte ale domnului Wolf: let's not start sucking each other's dicks just yet. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Sa ne traiasca, e al nostru sa zicem, il frecventam zilnic sau saptamanal cel putin si sper ca si peste 10 ani sa il mai avem .
__________________ Q9550 @ 3.6 @ 1.18 / TRUE rev.C/ GB EP45-UD3P / Mushkin 4 gb / WD 640/ AsuS 8800 Ultra / Benq G2411HD / ANTEC 3700 BQE + Corsair 650 TX | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Of ce-a mai trecut timpul. Cand a aparul forumul CG il vedeam cu portia de pe dial-ul up(traisca xnet-ul!), iar apoi din camin de la facultate. In ultimii ani l-am vizitat mai putin din cauza lipsei timpului, majoritatea posturilor facandu-le atunci cand eram tânar si liber ca pasarea cerului. Am reinceput sa vizitez CG-forumdatorita ariei foto. Chiar daca nu au trecut chiar 10 ani de atunci merita citit Forumul peste "x" ani. @PET - De fiecare data cand iti zaresc nicku-ul nu pot sa nu zâmbesc cu placere pentru ca tot timpul imi aduc aminte de PET's Lair . Si peste 20 de ani tot asa te voi tine minte.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu citesc multe posturi vechi si ma iau cu maine de cap. Ah, asta e unu din posturile mele preferate: http://forum.computergames.ro/34100788-post1.html
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |