![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| O multime de prietenii pe care le-am legat, si oameni exceptionali pe care i-am intalnit, chiar daca pe unii doar virtual. Multe discutii interesante, idei si dezbateri. PS: mai stie cineva postul lui Ivan despre pisica dusa la imperecheat? Este unul din top10, probabil, in preferatele mele (posturi) de pe forum. Iar ca threaduri, ala cu aselenizarea intr-adevar e deja un clasic, mai stie cineva despre quantityVSquality? Regards, A.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Colega noastra vroia sa-ti transmita, mai voalat, ca e cazul sa-ti iei concediu si sa mai scrii! Mai fa si tu un copil...ce, un an de paternal strica?! Scrii vreo trei romane.
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| La Multi Ani !
La inceput a fost BBS - peer to peer dial-up , apoi un forum gazduit de PCNET si , nu imi mai aduc bine aminte , moderat de mircea (???) , tot dial-up dar cu un cont free la IBM , si intr-un final computergames.ro/forum . Profit de aceasta ocazie sa-i multumesc lui MIR : http://forum.computergames.ro/2-hard...sau-500-a.html ca am ramas pe celeron la 400/83 + S3 , ca n-a mai avut balta peste . Un Grande Saludo para MIR y CG inchinat cu o sticla de vin : Trapiche Oak Cask - Cabernet Sauvignion - Mendoza Vino de Argentina . el caesar . Posted via iPhone Mobile Device
__________________ משוחררים Last edited by cezar; 24-02-2009 at 03:34.. Reason: ... ma duc sa mai desfac una ! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
La Multi Ani !!!
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
La multi ani CG! Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta a forumului, rog moderatorii sa fie mai blanzi in banuri si mai obiectivi cand le dau... ![]() Tin minte ca mi-am facut un cont prin 2000 aici insa nu mai stiu nickul, ce sa mai zic de parola. De site, stiu din revista pe care o cumparam prin '98. Chiar daca m-am inscris mai tarziu, stiu de existenta CG de mult...
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
La multi ani! Pentru mine forumul CG a mers multa vreme in paralel cu canalul de IRC #gamesromania. Pacat (sau poate ca nu) ca nu mai exista nimic pe ultimul. IRC-ul oricum nu mai inseamna nici 10% in ziua de azi. Categoric la inceputul activitatii mele pe aici eram un cocalar. Si categoric sunt si acum unul, doar ca mai putin decat in acea zi de octombrie 2000 ![]() Amintiri frumoase? Prea multe pentru a fi enumerate. Cred ca o colectie de obiecte cu sigla CG ar fi binevenita pentru fani. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
Unul dintre cele mai bune thread-uri de pe forum e cel initiat de tine aici pentru care meriti sincere felicitari. ![]() In rest, vreau sa zic ca si eu am trecut mai prin toate etapele - mirc, diverse chat-uri, diverse forumuri si alte forme de comunicare virtuala - insa atasat am ramas doar de CG. Pe restul le-am abandonat. La multi ani, CG. Sa cresti mare si voinic. Sa ne chemi la petrecerea de majorat, sa-ti jucam la nunta si la cat mai multi copii. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |