![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Cluj / Bucuresti |
In primul rand, fiind primul meu post, va salut pe totzi, iar in al doilea rand dau un copy/paste ca sa pun la curent cu rolul topicului :Quote:
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
interesant. am sa imi pun si eu desktopul la bataie
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Hmm...
//offtopic// "Oooau cine ar fi venit cu o idee mai buna ca asta".Don't reply.It's a joke. Este o idee buna,dar am vazut ca peste "granita" se practica de mult,asa ca it's very old. //offtopic// Totusi astept sa vad ce o sa se intample aici.
__________________ I hate professionist's | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
desktopu' meu e cu #003737 pe el... plus niste pictograme plus taskbar care mai are si el niste pictograme What did i win?
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Cluj / Bucuresti | Update
Situl a fost updatat. Toate imaginile primite au fost puse pe site. Lucrul la site va inceta cat de curand asha ca daca mai vretzi sa trimitetzi ceva, trimitetzi acum. Cu toate acestea situl va ramane activ. Imaginile sunt puse pe site in momentul in care creatorul lui are putzin timp liber | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Cluj / Bucuresti |
nu mai shtiu exact dar uitate pe forumul level pe acelashi topic, a mai fost intrebat chestie asta, cred ca de la www.webshots.com , dar nu-s sigur
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Deci... Ce wallpaper folositi in momentul de fata? Atasatzi si voi aici. *Topic pus in simplu scop al distractiei. Pe al meu l-am modificat un pic...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |