![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| cu ochii pe gripa aviara... am dat de aia porcina
Pare sa fie grav, foarte grav! BBC NEWS | Americas | Mexico bid to contain deadly flu DRUDGE REPORT 2009® Eu abia am aflat... citesc in continuare si revin.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Teoria conspiratiei ![]() Videoul e din 12 aprilie, de acum 2 saptamani.
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Musulmanii sunt de vina. ![]() Bai, incepe sa devina din ce in ce mai greu sa maninci carne in ziua de azi. Porcu' e gripat, gaina are si ea gripa dar aviara, vita are boala vacii nebune. Ce mai ramane? Cainele si pisica? Ah, Extra! Uite idee. Lasa eolienele si investeste in farmaceutic. Asta nu o ia la vale "EVER".
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine Last edited by Lord Raptor; 26-04-2009 at 06:06.. | |||
|
| | #7 (permalink) | |||||
| Bio-Chemists Murdered_149 Quote:
Pictures show carefree lives of Laurent Bonomo and Gabriel Ferez before brutal murder - Times Online Quote:
Quote:
AM - US involved in bird flu conspiracy: Indonesia Quote:
Quote:
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | ||||||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Suntem in pragul unei pandemii Ce este gripa porcină şi cum se transmite | Realitatea .NET Zece liceeni neozeelandezi care s-au întors din Mexic sunt suspectaţi că au gripă porcină | Realitatea .NET Un israelian care s-a întors din Mexic prezintă simptome de gripă porcină | Realitatea .NET Sute de noi îmbolnăviri şi încă 20 de decese din Mexic ar putea fi cauzate de gripa porcină | Realitatea .NET Trei persoane sunt plasate sub observaţie în Spania, suspectate de gripă porcină | Realitatea .NET Pasagerii care vor ajunge în România cu avionul vor completa chestionare legate de sănătate, pentru prevenirea gripei porcine | Realitatea .NET Pareri , opinii ,posibile raspunsuri la intrebarea: suntem in pragul unei pandemii?
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
..ck, stai sa vezi ca am si eu... Daca m-am intors din Mexic acum doua luni, se pune? Iar azi de dimineata am stranutat. The end is near! ![]() Aparent gripa poate fi controlata cu medicamentele actuale; as spune ca nu pare sa fie foarte grava situatia.
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.realitatea.net/oms-convoa...ca_504117.html Oare? Pai daca iti ramane in gât ,poate
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Vai, domnu' dan, numai titluri alarmiste, domnu' dan. Da' cica gripa asta nu se ia prin ingurgitare. Ia un paracetamol, totusi.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Lord_YU, ai uitat sa spui despre "greselile" facute de o companie americana care a trimis virusul gripei aviare in 18 tari. Despre Indonezia care a spus ca nu vor mai trimite virusul gripei aviare care a aparut la ei pentru cercetare in US pentru ca US vor sa il transforme intr-o arma. Sau despre asta : Swine Flu Is Deadly Mix Of Never-Before-Seen Viruses Quote:
AFP: Panasonic to fly home workers' families over bird flu fears Quote:
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |