Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2009, 15:41   #261 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Quote:
Originally Posted by raz View Post
Nu e mit, se pare ca unele tulipini de gripa declanseaza o reactie numita Cytokine storm la persoanele cu o imunitate foarte buna. Practic sunt activati prea multi anticorpi in unele zone ale corpului ceea ce poate duce in unele cazuri la blocarea plamanilor. Asa se explica de ce la gripa spaniola din 1918 au murit mai multi tineri decat alte categorii de varsta (asta cand aproape toata lumea a fost infectata).

Zarzavat: gripa normala e periculoasa in special pentru persoanele in varsta. Asta H1N1 se pare ca e periculoasa in special pentru copii si tinerii( unii chiar sanatosi inainte) si femeile insarcinate. Batranii se pare ca nu-s asa tare afectati.
Ba este un mit pentru ca mare public ignora traseul corect cauza-efect si se uita numai la headline-uri si stiri care se sparg.
The fact of the matter is: este perfect adevarat ca "hypercytokinemia" este un sidrom care apare la sistemele imunitare sanatoase si nu la alea anemice. Este la fel de adevarat ca agentii patogeni NOI sint cei la care intotdeauna incidenta sindromului este "off the charts". Oricare ar fi ei, poate fi gripa spaniola, gripa porcina... gripa meschina, cheia sindromului este data de noutatea patogenului si nu de vreo trasatura specifica a acestuia. Organismul este de "vina" nu agentul patogen.
Tot asa se trece cu vederea faptul ca sindromul NU este fatal atit timp cit este diagnosticat la timp. Si cel mai important se trece cu vederea ca la origine, organismul cu sistemul imunitar puternic, chiar daca probabilistic este expus sindromului are totusi mai multe sanse sa nici nu ajunga in stadiul de infectie.
Adica este o IMENSA PROSTIE sa propavaduiesti sistemul imunitar slab ca fiind o "sansa de a supravietui gripei porcine". NU, toata lumea ar trebuie sa spere la un sistem imunitar puternic si sa fie in cei 70% asimptomatici.

Drobul de sare: replamadirea

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:05   #262 (permalink)
Registered User

Sa-l ajute careva pe Bogotta, ca se zbate saracul de el in mocirla ignorantei...

Protip: vaccinul antigripal este impartit pe emisfere, nu tari si realizarea sa este coordonata de OMS.
Posted via Mobile Device

UIhelp is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:07   #263 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

sincer si eu as vrea, daca stiti pe cineva cu porcina, sa iau gripa acum, si nu cand sistemul medical va fi dat peste cap. In momentul de fata sunt gripat, asta la 1 saptamana dupa ce m-am intors din UK, si sper sa fie porcina

42 is online now    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:42   #264 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Old but good.
I hope I get swine flu.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:56   #265 (permalink)
Registered User

Un mesaj primit pe mail :

"Virusul gripei porcine:
1) noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
2)nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent
3)pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare)
4)Conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară;
Cât de gravă este gripa porcină?
1)simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate;
2)gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”);
3)boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării;
4)în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!
Un vaccin periculos! Provoacă cancer şi alte boli grave:
1)mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente); celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman nascut (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.) vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
2)sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp; în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual)
3)nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămani
."

Ramine insa de vazut cit de adevarate sint informatiile.

Cormix is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:33   #266 (permalink)
Registered User

Am primit si eu un mail de la un print nigerian. Astept sa vad cand imi trimite milioanele.

royo is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 19:09   #267 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Quote:
sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp; în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual)
GBS isi provoaca corpul avand o reactie prea puternica la un virus,nu este data de vaccin. Corpul lupta contra bolii, si in proces nu mai face diferenta intre corp strain si propriile celule,si sunt afectate cele nervoase in special.
Corsair HX 620W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 19:16   #268 (permalink)
raz

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Johnny View Post
Ba este un mit pentru ca mare public ignora traseul corect cauza-efect si se uita numai la headline-uri si stiri care se sparg.
The fact of the matter is: este perfect adevarat ca "hypercytokinemia" este un sidrom care apare la sistemele imunitare sanatoase si nu la alea anemice. Este la fel de adevarat ca agentii patogeni NOI sint cei la care intotdeauna incidenta sindromului este "off the charts". Oricare ar fi ei, poate fi gripa spaniola, gripa porcina... gripa meschina, cheia sindromului este data de noutatea patogenului si nu de vreo trasatura specifica a acestuia. Organismul este de "vina" nu agentul patogen.
Tot asa se trece cu vederea faptul ca sindromul NU este fatal atit timp cit este diagnosticat la timp. Si cel mai important se trece cu vederea ca la origine, organismul cu sistemul imunitar puternic, chiar daca probabilistic este expus sindromului are totusi mai multe sanse sa nici nu ajunga in stadiul de infectie.
Adica este o IMENSA PROSTIE sa propavaduiesti sistemul imunitar slab ca fiind o "sansa de a supravietui gripei porcine". NU, toata lumea ar trebuie sa spere la un sistem imunitar puternic si sa fie in cei 70% asimptomatici.

Drobul de sare: replamadirea
Nu cred ca provaduieste nimeni un sistem imunitar slab...doar e o realitate, unele organisme puternice reactioneaza mai rau la gripa asta fata de cele normale sau slabite. Nu stiu cu descoperitul la timp, se pare ca au murit oameni care nu sufereau de complicatii in US si Uk si nu cred ca aia nu au fost tratati mult mai bine decat am fi noi.

Si tocmai asta e enervant la gripa asta, e atipica. S-a transmis din plin in toiul verii cand nu ar fi trebuit sa se intample, e mult mai contagioasa ca o gripa normala, si chiar daca mortalitatea nu e asa ridicata - o face si in randul subiectilor atipici (femei insarcinate si tineri sanatosi) nu in lotul clasic (batrani si bolnavi).

raz is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 20:47   #269 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by UIhelp View Post
Sa-l ajute careva pe Bogotta, ca se zbate saracul de el in mocirla ignorantei...

Protip: vaccinul antigripal este impartit pe emisfere, nu tari si realizarea sa este coordonata de OMS.
Posted via Mobile Device
Buna idee. Tot acolo eram. Noroc ca s-a inventat forumul ca m-am mai desteptat si eu ....

Acum serios, vorbeam de doua lucruri diferite. Eu ma refeream la virusul gripal obisnuit, nu la virusul gripei porcine. My bad.

Petre Ţuţea

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:00   #270 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

Quote:
Originally Posted by royo View Post
Am primit si eu un mail de la un print nigerian. Astept sa vad cand imi trimite milioanele.
si eu
nigeria e viitorul !!

foom is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 00:15   #271 (permalink)
Registered User

cristinalps's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogotta View Post

Acum serios, vorbeam de doua lucruri diferite. Eu ma refeream la virusul gripal obisnuit, nu la virusul gripei porcine. My bad.
Same s-it . Vaccinul facut in Fr, ca si cel facut in De contin aceleasi tulpini cu cele facute pentru Europa de Est de Inst. Cantacuzino. Doar mai scumpe

cristinalps is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 11:00   #272 (permalink)
Registered User

Noua gripa nu face discriminare:
Gripa A H1N1 afectează persoane de toate vârstele - Mediafax

Quote:
Originally Posted by royo View Post
Nu trebuie sa mai astepti, fiindca mi-a trimis intre timp mie toate milioanele, si nu este singurul care imi tot trimite bani. Ma si intreb ce sa mai fac cu atitea milioane care vin zilnic.

Cormix is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 12:14   #273 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cormix View Post
Shit, m-am linistit. Eu nu ma incadrez in categoria "toate varstele" . Uraaaa

Petre Ţuţea

Old 04-11-2009, 13:18   #274 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

A inceput lumea sa poarte masti prin Bucuresti ? Eu nu am vazut....

doma is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 13:31   #275 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by doma View Post
A inceput lumea sa poarte masti prin Bucuresti ? Eu nu am vazut....
Am vazut o singura persoana, pe vremea asta nu cred ca strica, mai ales daca e matlasata masca.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 13:52   #276 (permalink)
The Other Side

BlonduGL's Avatar

Un grafic interesant, in legatura cu numarul de decese world wide cauzate de gripa porceasca.. porcina, ma scuzati.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4052849920_36035c3eb0_o.jpg
Views:	116
Size:	483.6 KB
ID:	546048  

BlonduGL is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:13   #277 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

am vazut si eu azi o femeie in metrou, cu masca devine distractiv

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:20   #278 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Care aveti drum pe Mihai Bravu, langa sectia 8 Politie se afla Cofetaria ALICE. Toate cofetaresele (cred ca asa se numesc) poarta masti. E fun ...

Petre Ţuţea

Old 05-11-2009, 18:26   #279 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

foarte frumos , mi se pare normal ca cei care vand mai ales desupra vitrinelor sa poarte masti si nu doar acuma cat e criza ca muuuurim , doar nu vrei sa mananci ecler cu ce a tusit vanzatoarea pe el ca glazura.

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 18:56   #280 (permalink)
Registered User

Am vazut si eu astazi doi nebuni cu masti la metrou.

beke is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules