![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Lol, ce-mi place umorul negru... ![]() Advertiseri, spammeri...luati si invatati! Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
a aparut si primu caz suspect in Croatia... unde se afla/s-a aflat /nu stiu sigur daca a plecat conasu/ intr-o vizita oficiala de o zi... presedintele Traian Basescu
__________________ Lipsa unei singure unitati de masura atunci cand apreciezi/sanctionezi actiuni/infractiuni ale userilor de pe un forum e regretabila. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Evolutia gripei actualizata cu fiecare nou caz aparut: - cazuri suspecte - cazuri confirmate - decese in urma gripei (primul deces in afara Mexicului: un copil de 22 luni a murit in USA) BBC NEWS | World | Americas | Swine flu: mapping the outbreak P.S. Azi dimineata, in Europa nu erau atatea bulinute rosii. :| | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
@ necromonger , cert este ca : - se transmite de la om la om - nu se ia de la porc / carne - antidot o sa apara, stai linistit, ala a aparut dinainte ![]() - scenariu ideal pentru o depopulare rapida, ramane de vazut daca asa e Last edited by Rush; 29-04-2009 at 22:45.. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Epidemia asta e o epidemie nenorocita asa cum a fost si gripa spaniola (1918), gripa asiatica sau ciuma din Evul Mediu.Sau erau masonii si pe atunci chititi pe depopulare in conditiile in care "beneficiau" deja de un razboi devastator? Impropriu ii spune gripa porcina, nu a fost izolat si la animale. Am inceput sa vedem conspiratii peste tot.
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
In al doilea rind swine flu nu are nici pe departe virulenta SARS in ceea ce priveste raspindirea. Precautiile obisnuite pentru gripa - in special spalatul pe miini frecvent, functioneaza de minune. Sa nu uitam ca in cazul SARS s-au imbolnavit o gramada de oameni dintr-un bloc pentru ca in timp ce un bolnav spargea portelanul cu o diaree compulsiva la etaj, oamenii de la etajele inferioare au fost infectati de la niste particule care scapau din coloana de scurgere de la veceu ffs. That's some scary shit. Peste toata paranoia ma uitam la Antena 3 si ma minunam de lipsa crasa de profesionalism a jurnalistilor romani. Chiar pe fondul in care pe gura duduia de la stiri vorbea despre un caz suspect in Croatia, pe ecran trona mare pe fond rosu CERTITUDINEA unui caz in Croatia. Asta e problema cind nu e nici o diferenta intre jurnalistii de la un canal de stiri si paparazzi de la Cancan. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Copilasul de 23 de luni care a murit in Texas era de origine mexicana si venise recent cu familia in statul american /frontalier cu Mexicul/, deci, din punct de vedere tehnic nu era american, dar, intr-adevar, a fost vorba de primul deces provocat de noul virus gripal pe teritoriul SUA, ceea ce l-a determinat pe Obama sa declare ca situatia este foarte ingrijoratoare ![]() In al doilea rand, faptul ca OMS a decis ridicarea nivelului de alerta la 5, care, dupa criteriile baietilor, se face atunci cand ai confirmarea a cel putin doua focare in tari diferite din aceeasi regiune, inseamna ca pandemia este iminenta si mai ales inevitabila, deci in mod cert asta e un semn rau. Pe de alta parte, CDC a zis ieri ca un antidot pentru gripa asta ar urma sa fie disponibil undeva prin septembrie 'daca lucrurile merg asa cum trebuie'. Dar, 'lucrurile nu merg intotdeauna asa cum trebuie', a avertizat tantita respectiva, sefa unui departament CDC parca, in fata Comisiei pentru securitatea interna din Senatul american /a cam bagat frica in ei cu faza asta /, deci ramane sa traim si sa vedem.In fine, egiptenii sunt dusi cu pluta rau de tot la faza cu sacrificatu porcilor, in contextul in care OMS a reiterat ieri clar si raspicat ca nu exista niciun caz de infectare de gripa porcina de la porc la om, ci numai de la om la om. Sper ca baietii sa isi vina in simtiri si sa redenumeasca chestia asta in 'gripa mexicana' sau 'gripa nord-american' pentru ca in stilu asta nu se ajunge nicaieri, iar comertul cu porci se duce de rapa nemotivat /ma rog, sunt destul motive pentru a recomanda carnea alba sau chiar si cea de vita in detrimentul celei de porc, dar nu asta cu gripa/.
__________________ Lipsa unei singure unitati de masura atunci cand apreciezi/sanctionezi actiuni/infractiuni ale userilor de pe un forum e regretabila. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Oricum , din cate imi amintesc cele mai mari sanse pentru extinctia rasei umane la pariuri sunt de 1/1000 determinate de aparitia unui supervirus. ( pe langa clasicii asteroizi, comete, gauri negre, ). De obicei o gripa banala din cate stiu omoara oameni tarati, cu imunitatea compromisa ( extreme : batrani si copii), dar vad ca aceasta afecteaza tinerii. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
![]() multa agitatie pentru nimic. e doar un alt virus. in cel mai rau caz poate mor vreo 1000, poate 2000. si gata. za end. asta-i veatza. unii mor, altii se nasc. holocaustul a curatat lumea de 6 mil de evrei. ete ca lumea e plina de ei azi. asa ca nu va faceti probleme. life goes on. teoria conspiratiei constipatiei: virusul a fost "comandat" de magnatii trusturilor de presa, ca sa aiba rating mare si sa faca bani gramezi. astia or sa faca mai multi bani in urma stirilor despre virus decat or sa faca aia care produc vaccinul. e mai mare dragu' sa vezi bagaboantele alea de la stiri cu niste fetze panicate si speriate (de zici ca mi-au vazut mie Nemilosu' Intergalactic) cum abereaza la greu. tin minte ca la cutremurul de saptamana trecuta o parasutitza d'asta l-a sunat in direct pe unu' responsabil cu ceva legat de cutremure si l-a intrebat "in direct si in exclusivitate" ( ) ce parere are de cutremur. ala i-a raspuns cam plictisit ca a fost un mic cutremur si ca nu-s motive de panicare a populatiei. la care paparuda de la realitatea (parca) si-a iesit din minti si i-a spus ca "poate pt dv a fost un cutremur mic si neinsemnat, dar dv stiti cum ne-am speriat noi cand am vazut scaunele ca se miscau sub noi". WTF ce voia sa-i spuna ala? cum nimeni nu poate sa prevada cutremurele (mi se pare ca exista ceva, dar te anunta cu 30 sec inainte, adica tardiv), sunt curios ce raspuns astepta fatuca aia
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Da, dar in 1918 lumea nu existau antivirale, nici nu se luau masuri de izolare, nici macar nu se insista pe spalatul mainilor cu alcool sau macar sapun, nici nu existau antibioticele care sa trateze suprainfectiile cauzate de bacterii ce vin pe ruma slabirii organismului de catre virus, nu existau minime masuri profilactice cum ar fi mastile care scad cu un mic procent riscul raspandirii. In ziua de azi, acelasi virus din 1918 ar cauza de sute de ori mai putine victime ...
| |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Ar provoca de sute de ori mai putine victime daca ai avea un antibiotic eficient. Pe care cica nu-l prea avem, mai prin august, asa... Faptul ca suntem mai civilizati nu inseamna ca suntem si mai puternici: propagare rapida prin transport aerian, aglomerari urbane majore inexistente atunci, mijloace de transport in comun peste tot.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
In 6 luni cate le trebuie astora sa distribuie vaccinul ... se curata cel putin juma de tzara ![]() Ma duc sa-mi umplu camara de conserve si alcool. Ne vedem in 2011. ![]() Sper ca pana atunci sa nu imi pice netu, sa nu dispara blizzard si sa ramana tot ce inseamna torrents up.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 30-04-2009 at 17:04.. | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() merg si mai departe si spun ca generatiile actuale au o imunitate mai scazuta ca generatiile din 1918, tocmai pentru ca am fost mai protejati de medicina si de igiena. n-ati observat ca "orasenii" sunt mai bolnaviciosi ca "taranii"? tocmai din cauza ca suntem mai "cocolositi". teoretic, pericolul e mai mare
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
De aviara nu am auzit ca s-ar fi curatatzat indivizi. Sau ma insel? Oricum, eu nu inteleg ce s-a intamplat cu ebola, e mult mai virulenta si ucigatoare. Cum pmea au reushit sa o opreasca acum fo 10 ani cand au aparut cazurile alea prin Elvetia?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |