![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Mdaaa... am fost obligat de un anumit Assassin sa pun un anumit topic pe o anumita sectiune. Ideea se prezinta dupa cum urmeaza: - se dau niste forumisti - o locatie - o rezervare - se mai dau cativa forumisti - mese, scaune, pahare si alte obiecte de genul asta Forumistii dati pana acum se numesc: Assassin (cunoscut si sub numele de fiul ratacitor din Resita), Vulpitza, Oby One, Redman aaaand... yours truly. Locatia in cauza e cunoscuta sub numele de Blues Cafe (pentru cine nu stie si cunoaste se afla pe la Universitate, pe straduta cu SpringTime, langa o banca mare si frumoasa... intr-un gang in forma de U intors - descrierea ii apartine renumitului Para)Rezervarea ne lipseste momentan... dar se rezolva in curand. Forumistii din calupul cu numarul doi sunt random. Vine cine poate, pleaca cine poate Puteti sa stati si acasa... noi nu ne suparam.Mesele, scaunele, paharele si consumatia vin din partea Blues Cafe... din pacate contra cost. In principiu, intalnirea va avea loc dupa lasarea intunericului... din cauza ca unii dintre noi nu pot iesi afara din casa ziua Cam atat pentru moment, vom reveni cu detalii. A relatat pentru CGTV Patratzel Portocala. Studioul... alo? Studioul? Ma auziti? Aveti legatura... de ceapa la j'de mii de lei. Ametitu'™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #2 | ||
| bun ! data si ora ? | |||
|
| | #3 | ||
| argh... am zis bine cu Ametitu'™. Data... e maine (adica Sambata 30 Martie 2002 e.n.)Ora... e pe vine. (repet... dupa lasarea intunericului) Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #4 | ||
| Pueeeey io zic pe la 20.00 Care subscrie? MIR tu ii shtii pe aia din Blues Cafe. O rezervare ceva? Dau un gin tonic daca faci rezervare pt cei 9 care-i shtim deja ![]() Btw il luam si pe copil...Sandman.
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #5 | ||
| Mdeeeci... ramane maine, Sambata 30 Martie 2002 in Blues Cafe la ora 20.00. Inculpatii in ordine analfabetica sunt Assassin, Vulpitza, Oby One and his sweetheart, Redman, Mir, Sandman si... cine mai vrea sa vina. By the power invested in me... I now order another drink™
|
| | #6 | ||
| Quote:
![]()
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #7 | ||
| Sandman nu degeaba-mi zici tu "the greatest mommy in the world " Ti-am zis ca te scot la bere si uite ca te scot. De tigari daca te atingi te toc marunt. Ashaaaa eu am maine drum pe la universitate asha ca o sa incerc sa trec prin Blues sa-i intreb de o masa. Care mai vine? Ca sa shtiu de cate persoane zic, si care intarzie.
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #8 | ||
| In acest documentar vom urmari cresterea eficientei intalnirilor forumologice. Intalnirile forumologice sau Abeliophyll'um sunt prezente cu precadere in Korea. Cresc foarte incet, cu ramurele mici si au o inaltime de maxim un metru. Ramurile au pe ele frunze pe ambele parti ce isi pot schimba culoarea in mov toamna. Apar in grupuri mici, iar sezonul de crestere incepe cu iarna tarzie si se termina cu primavara timpurie. | |||
|
| | #9 | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | aha...BT dar totusi ce vroiai sa zici? ![]()
__________________ . | ||
|
| | #10 | ||
| pai, avand in vedere ca fac parte din calupul nr. 2, s-ar putea sa apar shi eu. daca ma primitzi (e fro limita de varsta?) if so, de s-ar intampla sa intarzii, cum va recunosc? (punetzi un banner cu CG?)
__________________ grGlideShutdown; | |||
|
| | #11 | ||
| Ashaaaaa sa recapitulam: 1.Assassin 2.Slayer 3.MIR 4.Oby 5.Prietena lui Oby 6.Redman 7.Eu? 8.Sandman 9.X 10.prietena lui X **************** 11.Itza 12.unq_flipmo 13.Garfield 14.Occulus 15.godkzn 16.Cereal Killer 17.Raiden ?? 18.Evilone ?? Care mai voteaza? itza ne gaseshti ushor ...baruletzul e mic cu cateva mese ...o sa ne vezi imediat Dar ati priceput cum se ajunge? Ganguletzul respectiv da in Calea Victoriei vis-a-vis de fostul magazin Victoria, in caz ca nu va descurcatzi.
__________________ Dupa mine potopul!!! Last edited by Vulpitza; 30-03-2002 at 10:45. | |||
|
| | #12 | ||
| o sa incerc sa ajung si eu sa ma bag (si eu) in seama.. ![]()
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 | ||
| Daca tot nu e limita de varsta...si nici de oameni...cred ca apar si eu (cu vreo doi prieteni) ![]()
__________________ Garfield...sau placerea de a fi lenes 365 de zile pe an. | |||
|
| | #14 | ||
| cred ca vin si eu, depinde cand se termina concertu de "rock" ![]() poate il trag dupa mine si pe evilone ![]()
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #15 | ||
| me too ... sper daca se lungeste mai mult duminca dimineatza sunt sigur in bukale Vulpitza vb. cu mada ca poate e rezervarea de 2. stie ea care-i faza.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #16 | ||
| Stiu eu care e faza cu Mada si cu ........ SI Se rezolva .... Deci sa inteleg ca asta este o intalnire Precopli ? Sau o pun pe lista copli ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #17 | ||
| Bueyy dar suntem cam multi deja Si o sa ne mai si inmultim .... unde draq o sa stam cu tontii ???
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #18 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Ma anunt si io...La 8, nu???
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #19 | ||
| Voi fi prezent. Din pacate pentru unii... | |||
|
| | #20 | ||
| Ok, am trecut cu Vulpitza azi pe la Blues Cafe si am aflat ca a facut deja Mir rezervare pentru 15 persoane la ora 20.00 - insa e loc si de mai multe. Daca aveti nelamuriri privind locatia alea alea call me la 091 921142FrozeN, eu te sfatuiesc sa te abtii de la declaratii belicoase. Las'ca te dai si tu pe brazda ![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|