![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #28 (permalink) | ||
|
..da am trecut pe la un prieten si m-am agatat cu ochii in Scary Movie ..cel mai cretin film ever...oricum sunt sigur ca nu mi-ati simtit lipsa Ramane pe data viitoare
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Bah, si sa nu-mi dea si mie nimeni un mail, ceva... ![]() Noroc ca am trecut pe acolo intamplator. Imi pare rau ca nu am putut sa stau prea mult.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
CA lewl ![]() Daca veneai te lamureai daca seman sau nu cu avatarul ![]() Oricum a fost fun Cel mai interesant a fost sa vad misoginismul in floare (ca tot a venit primavara) la domnul Redman si aparatzia neashteptata a lui Axa ..aaaa era sa uit si okishorii inroshiti ai lui Slayer de la 1,2,3,4, aaa numai shtiu cate beri
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
singura concluzie la care am ajuns e ca Redman e rezistent la bautura , dupa 1 kil de votca inca mai era in picioare si vorbea coerent , in schimb slayer si asasinu... sunt copii mici... chiar pe langa mine
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Asaa... lemme begin. Dupa cum ati vazut in postul anterior de pe thread-ul de fata, am intarziat juma de ora. Asta din cauza ca trebuia sa-i aduc lui Assassin un generator de orgasme pe o discheta ![]() Nu stiu cat m-au injurat... dar deja nu mai conteaza Odata ajuns acolo s-au facut toate prezentarile... bla bla bla. Anyway... deja stiam mai mult de juma' din victimele prezente. Unii au plecat, altii au venit... Normal ca eu a trebuit sa-mi las alcoolaza (pentru cine nu stie e o enzima care "neutralizeaza" alcoolul or smthng) acasa in frigider... asa ca pe la a 5-a bere am zis sa ma opresc ca deja forumistii se cam dublasera, spre deosebire de Redman care e un fel de sticla - adica toarna toarna si parca tot nu e plina (aici se pune si faptul ca el avea stomacu' odihnit, asa ca il descalificam ca a trisat )N-au lipsit glumele obisnuite la adresa lui Oby aka "furia rosie" (a se citi Zapp) La un moment dat cerul a capatat o nuanta mai inchisa de albastru decat cea normala, iar lichidele din pahare parca tremurau... dar ne-am dat seama ce se intampla cand si-au facut aparitia Axa si Dragosh (au venit cu prietenele... perversilor. Numai la prostii va ganditi)Erm, ce s-a mai intamplat... ma ajuta cineva, sau sun un prieten? Ah... si dupa ce s-a terminat toata distractia, yours drunkenly au descins pe strazile Bucurestiului in cautare de papa (nu neaparat papanasi... numai papa ). Din pacate toate restaurantele erau pline (mai mult sau mai putin, eu sunt sigur ca nu le-a placut ca eram prea veseli ). La un moment dat imi suna telefonul... la celalalt capat al... err... antenei? se afla dl Raiden care tocmai scapase de la concert. Din pacate pentru domnia sa noi nu mai eram in blues cafe...Si v-am spus povestea asa... acum ma duc sa-mi revin. And keep the volume low... mkaay? Ametitu'™ btw Sandman, tu esti tanar ma... n-ai probleme, nu esti stresat, nu iti plang copii de foame acasa ![]() Santal powah next time™ later edit: argh... am uitat sa spun despre Cereal Killer. A fost vedeta serii... un fel de "Fetita care l-a luat pe ™ in brate"
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Last edited by patratzel; 31-03-2002 at 17:07. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
aaaah, fazele cu zapp... loooooooooooool, saracu' Oby... ce l-a mai sodomizat Redman .... "La un moment dat cerul a capatat o nuanta mai inchisa de albastru decat cea normala, iar lichidele din pahare parca tremurau... dar ne-am dat seama ce se intampla cand si-au facut aparitia Axa si Dragosh ", intr-adevar Axa e "un gras"
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Una peste alta cred ca a iesit frumos...chiar imi pare rau ca nu am stat mai mult dar eram intr-un fel legat de Micutu Data viitoare rezerv eu locurile ca stiu un loc mai ... mare (si din cat am vazut e nevoie... )
__________________ Garfield...sau placerea de a fi lenes 365 de zile pe an. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|