Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Thread Introduction
1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu.
2. Intalnirile se tin in:
- Cismigiu
- Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung)
- Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa)
- Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii)
3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142.
4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-03-2002, 15:15   #21 (permalink)
Banned

Alexandru_'s Avatar

Nu fi asa sigur Assassine.

Alexandru_ is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2002, 19:05   #22 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

BATAIEeeeee

Ps m,ai este jumate de ora

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2002, 19:25   #23 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Nu o sa fie nici o bataie - garantez io. Hai ca ma sui in taxi, ne vedem peste juma' de ora. Sper sa fi fost Mir cel care a facut rezervarile

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2002, 19:37   #24 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

idee geniala sa anuntati cu o zi inainte... mda, mda...

moebius is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2002, 20:06   #25 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

ce sa zic... decat fuck am intarziat

si fuck mi s-a cam busit compu... si fuck am intarziat

Blea™

pat is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2002, 22:58   #26 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

Nu puteati sa ziceti si voi cu cateva zile inainte ? Sper ca data viitoare sa vin si eu, dar daca e tot Sambata n-am sanse...

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 00:10   #27 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Talking

Hehehe, au venit urmatorii forumisti: Redman, Cereal Killer, Slider, Micutu[Unreal], Garfield, Mir, El Torque, AxA, slayer, ObyOne, Vulpitza, FrozeN, Occulus, DragosNPC, Icce, Sandman.

Next time

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 00:19   #28 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

..da am trecut pe la un prieten si m-am agatat cu ochii in Scary Movie ..cel mai cretin film ever...oricum sunt sigur ca nu mi-ati simtit lipsa
Ramane pe data viitoare

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 11:34   #29 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Talking

it was fun!
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 12:45   #30 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Quote:
Originally posted by Sandman
it was fun!
hmm...numa' atat ? ia povestiti-ne ce/cum s-a intamplat, daca FrozeN a batut pe cineva , chestii dintr-astea. vrem desfasuratoruuu

aa, vulpitza seamana cu avataru' ei ?

AIX is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 13:31   #31 (permalink)
Registered User

Slider's Avatar

Bah, si sa nu-mi dea si mie nimeni un mail, ceva...
Noroc ca am trecut pe acolo intamplator. Imi pare rau ca nu am putut sa stau prea mult.
Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000.

Slider is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 14:25   #32 (permalink)
Tales from the Crypt

Vulpitza's Avatar

CA lewl
Daca veneai te lamureai daca seman sau nu cu avatarul
Oricum a fost fun Cel mai interesant a fost sa vad misoginismul in floare (ca tot a venit primavara) la domnul Redman si aparatzia neashteptata a lui Axa ..aaaa era sa uit si okishorii inroshiti ai lui Slayer de la 1,2,3,4, aaa numai shtiu cate beri

Vulpitza is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 16:11   #33 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

singura concluzie la care am ajuns e ca Redman e rezistent la bautura , dupa 1 kil de votca inca mai era in picioare si vorbea coerent , in schimb slayer si asasinu... sunt copii mici... chiar pe langa mine
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Old 31-03-2002, 16:40   #34 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Asaa... lemme begin.
Dupa cum ati vazut in postul anterior de pe thread-ul de fata, am intarziat juma de ora. Asta din cauza ca trebuia sa-i aduc lui Assassin un generator de orgasme pe o discheta
Nu stiu cat m-au injurat... dar deja nu mai conteaza

Odata ajuns acolo s-au facut toate prezentarile... bla bla bla. Anyway... deja stiam mai mult de juma' din victimele prezente. Unii au plecat, altii au venit...

Normal ca eu a trebuit sa-mi las alcoolaza (pentru cine nu stie e o enzima care "neutralizeaza" alcoolul or smthng) acasa in frigider... asa ca pe la a 5-a bere am zis sa ma opresc ca deja forumistii se cam dublasera, spre deosebire de Redman care e un fel de sticla - adica toarna toarna si parca tot nu e plina (aici se pune si faptul ca el avea stomacu' odihnit, asa ca il descalificam ca a trisat )

N-au lipsit glumele obisnuite la adresa lui Oby aka "furia rosie" (a se citi Zapp)

La un moment dat cerul a capatat o nuanta mai inchisa de albastru decat cea normala, iar lichidele din pahare parca tremurau... dar ne-am dat seama ce se intampla cand si-au facut aparitia Axa si Dragosh (au venit cu prietenele... perversilor. Numai la prostii va ganditi)

Erm, ce s-a mai intamplat... ma ajuta cineva, sau sun un prieten?

Ah... si dupa ce s-a terminat toata distractia, yours drunkenly au descins pe strazile Bucurestiului in cautare de papa (nu neaparat papanasi... numai papa ). Din pacate toate restaurantele erau pline (mai mult sau mai putin, eu sunt sigur ca nu le-a placut ca eram prea veseli ). La un moment dat imi suna telefonul... la celalalt capat al... err... antenei? se afla dl Raiden care tocmai scapase de la concert. Din pacate pentru domnia sa noi nu mai eram in blues cafe...

Si v-am spus povestea asa... acum ma duc sa-mi revin. And keep the volume low... mkaay?

Ametitu'™

btw Sandman, tu esti tanar ma... n-ai probleme, nu esti stresat, nu iti plang copii de foame acasa

Santal powah next time™

later edit: argh... am uitat sa spun despre Cereal Killer. A fost vedeta serii... un fel de "Fetita care l-a luat pe ™ in brate"

Last edited by patratzel; 31-03-2002 at 17:07.

pat is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 17:36   #35 (permalink)
L3 Artist

Talking

Fetitza e fiul lu tactu, bah.(Am vrut sa demonstrez ce stupida e treaba cu ™).In rest a fo super cool, pacat ca eram cam pilit...

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 17:49   #36 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

aaaah, fazele cu zapp... loooooooooooool, saracu' Oby... ce l-a mai sodomizat Redman .... "La un moment dat cerul a capatat o nuanta mai inchisa de albastru decat cea normala, iar lichidele din pahare parca tremurau... dar ne-am dat seama ce se intampla cand si-au facut aparitia Axa si Dragosh ", intr-adevar Axa e "un gras"

Old 31-03-2002, 21:01   #37 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

credeam si eu ca la ora 11 juma inca mai sunteti acolo, da vad v-ati dus repede acasa ca au sunat mamicile dupa voi

Raiden007 is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 22:47   #38 (permalink)
Lazy Member

Garfield's Avatar

Una peste alta cred ca a iesit frumos...chiar imi pare rau ca nu am stat mai mult dar eram intr-un fel legat de Micutu
Data viitoare rezerv eu locurile ca stiu un loc mai ... mare (si din cat am vazut e nevoie... )

Garfield is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2002, 23:55   #39 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

M-am trezit. Hac
A fost misto, anyway.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2002, 00:34   #40 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally posted by Raiden
credeam si eu ca la ora 11 juma inca mai sunteti acolo, da vad v-ati dus repede acasa ca au sunat mamicile dupa voi
pe la 11 jumate eram pe undeva pe sos. Stefan Cel Mare... da' numa' stiu ce faceam cu totii pe acolo ca eram putin cam ametit

Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules