![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Lewwll.. Eu ce sa zic... Am ajuns imediat dupa Ochi (Oculus) .... Am dat pe toata lumea afara din bar si am inceput aranjatul meselor .... Au venit Assassinul si restul Au inceput discutiile si masajele in 3 Toata lumea a folosit droguri ( ale mele that is ) ( BUeyy data aviatoare sa mai aduceti si voi ) Toata lumea a baut si a inceput sa abereze ..... in mod placut .... La un moment dat cerul a capatat o nuanta mai inchisa de albastru decat cea normala, iar lichidele din pahare parca tremurau... dar ne-am dat seama ce se intampla cand si- au facut aparitia Axa si Dragosh Cineva dintre noi a mai comandat 10 scaune ( banuiesc ca 5 ptr fiecare persoana ) Apoi dupa mult fun gascha s-a spart in doua grupulete mai mici care au petrecut PRIVAT pana pe la 6-7 dimineatza..... Life is good
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
'ai ma pet pe cuvantul tau de pionier descalificat de la cursa de scuipat in oala cu ciorba? Ce-mi place mie de astia... mai erau unii care se dadeau rotunzi pe irc in fata lui Silviu ![]() Big fellah™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
nu conteaza cine vine (in plus fata de cei care am fost acu'), conteaza cand ne mai adunam asa inca o data ... nu cred ca in curand asa ca nu va mai faceti atatea planuri
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
eu unul nu stiu daca vin... sambata asta va fi o zi mai altfel, cel putin pentru mine ![]() SADDOOD™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |