![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7103 (permalink) | ||
|
ce boshorogi man,vin numai prospaturi pana in 19 ani crushere ce naiba ai baut? check the spelling. daca propune altcineva altceva,indecent sau nu,sa zica ![]() eu am avut o idee, no ... ![]() muzica e 80ties,rock,rock alternativ,house,minimal,dnb exact in ordinea asta au fost in ultimele 2 weekenduri cand am fost eu acolo. acum nu stiu ce pun in ziua X ca presupun ca se mai skimba,oricum era predominant rock alternativ cred,ceva de genu ala,dansabil,gen expirat if it ringz a bell. c ya
__________________ DC fetish | |||
|
| | #7105 (permalink) | ||
|
b52 suna bine, pacat ca e aglomeratia aia mare
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #7108 (permalink) | ||
|
mda, si eu ma sterg daca se merge in club. prefer un bar unde sa pot sorbi in liniste o cafea si o tarie.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #7109 (permalink) | ||
|
baruri,fara zgomot :pirania? e destul de ieftin ,am mai fost acolo cu cg planters cafe - stibei voda - e f chill valea regilor si tragem si o pipa ( se plateste rezervarea de pers parca) cafeneaua actorilor si mancam si o pizza jukebox si ascultam si un YMCA beraria germana si mancam si un carnacior pt alte info google it altele unde sa intram multi eu nu stiu. nimeni nu are nici o idee ? mpfff. eu plec la snowboard,sper sa va hotarati intre timp oi.oi.oi.
__________________ DC fetish | |||
|
| | #7112 (permalink) | ||
|
am mancat odata acolo:P mancare de la mitocanu din vama huh?
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #7114 (permalink) | ||
|
pai men, daca tu nu mai ai chef si ti s-a sleit... zi ca te retragi, acuma ce faci? incerci sa ne convingi si pe noi sa nu mai facem nimic?!? nu esti fair play
|
| | #7115 (permalink) | ||
|
oby one incerca un fel de psihologie inversa, nu tre sa il iei in serios. Oricum discutiile astea endless nu duc nicaieri. Daca se prezinta alde colo assassa si bisti poate ma urnesc altfel e neinteresant. It's not the location , it's the people
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #7118 (permalink) | ||
|
Nu... ma luati in seama azi .... sunt negativist... Mi se pare ca e o intrunire fortata..... la care nu o sa prea vina nimeni cu chef.... si nu o sa iasa nimic memorabil ![]() ![]() SI decat asa ceva.... mai bine stau acasa si ma uit la pisica mea pasiva... sau ...aaaa da ce idee buna sau ma duc la ski in azuga. Hmmm sunt curios cum o sa fie zapada in 14-15 ... daca e ok ..... am zburat
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #7119 (permalink) | ||
| de-l ma-n sange ca are sofer ![]() sofer4ever™ - si-asa nu pot sa beau LE: mi-am permis: 1. Oby si prietena lui si sabia laser (sa nu uitam de ea) 2. indie si forumista din vis (inca mai sper fetelor) si margarina 3. Sldr & friends 4. Crusher & Co. @ spune DA poluarii threadului 5. ilisim - invisible 6. PYRO (depinde totusi cand o faceti, si poate si +1) 7. Wolf 8. Masli + Andreea 9. Jijea (90%, in functie de data in care se va stabili intrunirea) 10.pmk - doar daca e friptura 11. anca14 cu cine apuca 12. hai ca poate va onorez cu prezenta mea ostila (plus nevasta-mea ofc) 13. Colo - ? 14. Ptz - ? tre sa va mai dati acordu:P
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|