![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7261 (permalink) | ||
|
nu situ de ce este ilisim asa sigura ca trebuie sa ma puna pe lista, dar fie posibil sa nu vin, iar daca vin sigur ajung tarziu
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #7262 (permalink) | ||
|
daca nu se arata masinosii, macar sa ne gandim la un loc ceva mai aproape, eventual unde se poate ajunge cu vreun autobuz (nu prea e de dorit, stiu)farajhones, cand ma citezi, pe mine sau pe altcineva, te rog eu, fara adaugiri, thank u
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #7265 (permalink) | ||
|
poate apar cu niste muraturi, vali, ce ai de spus in apararea ta?
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #7272 (permalink) | ||
|
M-aş băga şi eu.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #7276 (permalink) | ||
| Quote:
eu deja m-am apucat sa citesc niste tutoriale de pe net, maine ma duc la un hand-on cu niste consultanti straini in ale gratarelor... la naiba, inca mi-e frica, sper sa ma descurc duminica.... daca vin.
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #7280 (permalink) | ||
|
Maine daca va hotarati confirmati si voi daca veniti, daca aveti gratar si masini si locuri libere in masini, si daca va convine mai mult sambata sau duminica, si unde ne intalnim ca sa facem cumparaturi. La sfarsitul zilei poate reusim sa tragem linie si sa vedeam daca se mai face sau nu. Eu zic ca ar fi pacat sa nu, vremea e buna si nu s-a mai facut intrunire de un an. Chiar daca n-o sa fim prea multi cred ca o sa fie ok . Eventual mai convingeti si alti forumisti .
__________________ Unele visuri sunt ca stelele...de neatins...dar ce frumos e sa ridici privirea si sa vezi ca sunt mereu acolo! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|