![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7321 (permalink) | ||
|
pmk...putem sa facem si after la tine? Eu m-as baga atata timp cat nu o arzi la maieu, brand, pectorali si alte kestii sa ne complexezi pe astia care prestam max 150 abdomene pe saptamana . Gen, intelectuali...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #7323 (permalink) | ||
|
Moolt00meszk sldr!!!!!!!!!!!! Ascult Demis Roussos acum si ma gandesc la tine ! ...Nu serios, mersi de urare ![]() Facem ceva in urmatoarele 2 saptamani??? Putem inclusiv sa ne vedem la Tiesto la Polivalenta .... As face ceva si la mine, dar am 2 camere, 3 motani, 1 future ex- girlfriend, si deja cei pe care i-am invitat la ziua mea mi-au incendiat apartamentul,
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #7328 (permalink) | ||
|
Ce thread in moarte clinica ... anyway eu o sa fiu aici cu munca duminica asta. E rost de jocuri (atele si vanatorii, Frunza, Tara, tara, vrem ostasi, Volei, Badminton si multe alte jocuri de-ale copilariei) si buna dispozitie. Poate puneti si voi de o eficientizare ad hoc asa.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #7330 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Propun echiparea jucatorilor din echipa adversa cu costume de sumo Nihasa sa postezi si tu pozele.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #7332 (permalink) | ||
| Quote:
As vrea sa particip ca guest.. si nu ca host.. lasand hostuiala spre sfarsitul anului .. gen late december....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |