![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
cu cat suntem mai multi cu atat mai bine... i think...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
God! Sandman e vreun thread pe care-l sari?! Minorule vrei sa-i acuzi pe ashtia la pedofilie? Vezi ca eshti vanat cu fundu' ala pe care-l tot afishezi. Btw ce shtii sa faci ca sa te primim? ![]() Ok ...MIRule unde eshti?! Tu eshti cu rezervarile Lista: 1.Assassin 2.Sandman 3.Oby 4.Prietena lui Oby 5.Raiden 6.Redman? 7.Vulpitza ![]() 8.Mir? Hai care mai voteaza?
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bordeaux | va rog, nu in Blues Cafe
E barul tineretii mele. E barul unde am inceput sa invat sa cant la muzicuta... E barul unde mi-am facut o groaza de prieteni... Glumesc. Daca eficientizarea intalnirilor forumiste devine realitate, count me in incepand cu iulie.
__________________ Mortuus non credite ilud quia latet aeterno Quum per saecula mira mors etiam pereat | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
... daca vii sambata asta iti fac cinste cu inca una
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Am scris ca pe 13.04 adica sambata asta e intalnire in Blues Cafe. Incepand cu ora 20.00 Cei care vor fi prezentzi: 1.Assassin 2.Sandman 3.Oby 4.Prietena lui Oby 5.Raiden 6.Redman 7.Vulpitza ![]() 8.Mir 9.Ocullus 10.Mudpie 11.Axa 12.Sotia lu Axa 13.El Torque si se pare ca inca catziva zei se vor cobora la masa muritorilor in Blues Cafe adica Johnny, Masi si poate Silviu
__________________ Dupa mine potopul!!! Last edited by Vulpitza; 11-04-2002 at 19:29.. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
...veniti si voi cu o propunere mai decenta... adica nu ca nu ar fi fain locul ala, insa cred ca eu si NPC abia incapem impreuna inauntru. Data trecuta a trebuit sa plece vreo doi cand am venit eu (asta e, Arhimede e de vina cu legea lui...) - ma rog, lasand gluma la o parte, poate gasim un loc mai... i-n-c-a-p-a-t-o-r.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
AxA, pai daca vine si Silviu o sa stam toti afara , si voi trei inauntru (l-am pus la socoteala si pe DragosNPC ). Daca vreti sa schimbam localu', heh, totu' depinde de Mir, el le are cu speluncile Anyway, propun tot la Blues Cafe sa ramana, el va fi nou' nostru Copli Cica sambata o sa fie cald, asa ca celebru' trio se poate lafai pe toata latimea pasajului ala![]() P.S. AxA, la ce te refereai cand ai zis ca "arat altfel" - si tu ai inceput sa ma iubesti la fel de mult ca slayer si Johnny? ![]() Loverboy™
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |