![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #85 (permalink) | ||
|
Wow, Johnny... Masi... like... wow. I mean... WOW Mda, eu nu vin ![]() Gica contra™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
anyone else is welcome... suntem toti vaccinati, numa' o parte musca si nu e nimeni violent. Asa ca poti sa vii cu incredere. The pet doctor™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Pai nu vin... dar eu sunt initiatorul topicului asa ca stiu TOT. Stietot™
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Nu 'mushca' nimeni The fly™
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
ochei... o sa-mi fac o poza nud si o incredintez lui Assassin cu speranta ca nu o sa o pastreze numai pentru el ![]() Poate altadata ma vedeti si live... :-| Nood™
|
| | #95 (permalink) | ||
|
bah? da cu animale ie voie ca vreau sa vin si cu gagica-mea? in principiu hai k ma abonez si io
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bordeaux |
Pe 13 imi e chiar imposibil sa apar. Sunt in Montpellier sau la plaja, deci in Franta. Am spus count me in din iulie. De fapt, nici nu cred ca am sa ma anunt, oricum numai pe acolo ies in Bucuresti.
__________________ Mortuus non credite ilud quia latet aeterno Quum per saecula mira mors etiam pereat | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
/me slaps slayer : MORI MAH! , dc nu vii?la cata lume vina ar fi bine sa fie cald afara... nu prea vad io cum incapem atatia inauntru
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Lol CA .. tot mai eshti curios sa vezi daca este vreo asemanare intre mine si avatar? ![]() Bueeeey atzi deviat de la subiect!!! Care vine care nu?! Ca maine Mir se duce sa faca rezervare. Parca va vad cu nasucurile lipite de geam ca nu mai avetzi unde sta ![]() DECI: 14.Xilviu 15.Ramu 16.Cereala 17.godkzn 18.C_A_T_A 19.Scarlett 20.CA sau curiosul curioshilor ![]() IQz3r0-- animale nu primim!!! sau tu eshti unul?!
__________________ Dupa mine potopul!!! Last edited by Vulpitza; 12-04-2002 at 00:08.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |